icon

Prvé lásky

potvora1
27. apr 2018

Milé maminky, dnes som ostala zaskočená, syn, cez leto bude mať 11 rokov je zamilovaný 🙃....
Decká v jeho triede nič iné neriešia, len kto do koho je, kto do koho neni a prečo je a prečo neni😁
To už vážne decká tak skoro riešia také veci??? Viem, že doba je celkovo popredu, aj tie deti skoro dozrievajú, ale vždy som si myslela, že chlapci sú dlho taký detský oproti dievčatám....maminy, čo máte také deti, zažívate niečo podobné? Má zmysel mu aj niečo vysvetľovať???
Ma

Strana
z3
maty112
29. apr 2018

Mila tema :D

dilino
22. apr 2019

@mihula čooo to ozaj preboha 14 ročny otec no odpadnem a čo ta 19 ročna mrkva nemala rozum že mladeho chráni zákon

maty112
22. apr 2019

@dilino a toto co?😁

ziza55
31. máj 2020

Ahojte ...potrebujem radu..moj syn ma9r....dobolili sme mu uz mobil...dnes pozeram ze pisal spoluziacke na whatsupe ze lubim ta a vela srdiecok....nevie o tom ze som to citala..poradte mi prosim...ako mu to vysvetlit..dakujem

maty112
31. máj 2020

@mihula a toto ako dopadlo?😃

rainee
30. júl 2021

U dcéry piatacky v triede je teraz in mat frajerov a ktorá nemá, tak si ho vymysli aby nebola za trapku. A sa chvalia ktorý im čo kúpil a tak. Minizlatokopky 🙈 Mne sa to zdá v takom veku dáko skoro frajerov riešiť. Moja dcéra je dosť vyspelá, či výzorom alebo rozumovo, začínajú sa chalani okolo nej motať a chceli by ísť s nou von, ale teda ona sama hovorí ze si to nevie predstaviť sa flákať po vonku s chalanmi. Ja ani neviem ako na to reagovat. Nechcem za všetkým vidieť niečo zlé, ale bojím sa o ňu... A ešte sa chcem spýtať ci je normálne ze 11r deti chodia busom kade tade samé po meste, do kina, po shoppingoch a tak. Ci len ja som zo stredoveku a sa mi to nezdá ok.

Strana
z3