icon

Pustiili by ste skoro 18-ročnú dcéru na dovolenku s priateľom?

4. aug 2025

Kmotra pustil dcéru k moru do Chorvátska iba s priateľom, dievča bude mať 18 v novembri. Moja ktorá, bude mať 18 o tri týždne teraz šalie, lebo ju nikam nepustím. Zas som zlá ja, lebo sa o dieťa bojím, som opatrená. Mladý sú spolu.1,5r.

Strana
z4
milanemila
5. aug 2025

@anonym_autor ano pustila by som…ja som v tom veku bola s kamoskami v zahranici aj skor. To ci ide s priatelom alebo kamoskami je uplne jedno, ak sa bojis sexu, tak ten urcite uz mali a nepotrebuju na to ist na dovolenku 🤷🏼‍♀️
To, ze si prisla o dieta je najhorsie co sa moze matke stat, ale mas aj dalsie zive dieta, kt nemozes drzat v bublinkovej folii a prehnane sa teraz do konca zivota bat.

cukroska
5. aug 2025

@anonym_autor Ja by som ju pustila .Predpokladám, že keď má tak dlho vzťah je v pohode. A trochu dôvery nezaškodí. Veď natom môže len získať. Zážitky, aké s Vami nenadobudne NIKDY. Nech sa učí samostatnosti a zodpovednosti. Veď je mladá ,nech si užívajú život.
Veď si spomeneň, aký sme boli my a nemali sme možnosť takmer absolútne cestovať. A v mojich rokoch len keď sme si zarobili sami a max.po Slovensku. Teda nie všetci mali v tých rokoch na dovolenku. A co nato muž?

anonym_777f11
5. aug 2025
@patka06

@terezka1947 s tým rešpektom na 100% súhlasím, žiaľ frajerina na cestách nie je ovplyvnená vekom

@patka06 prave naopak frajerina na cestách je ovplyvnená vekom.Najviac smrteľných nehôd spravia mladí vodiči do 25 r aj preto sa uvažuje o tom, že vek na získanie VP sa bude zvysovat

akvi
5. aug 2025

Keď si predstavím, ako sme cestovali kedysi, keď neboli mobily a naši o mne dva týždne nevedeli, či som ok, tak mne dnešná doba príde v tomto úplne ideálna, keďže sa dietko môže ozvať x-krát za deň a tak je rodič určite kludnejsi. My sme sa v mladom veku vybrali s frajerom k moru a moja mama dva týždne nespala, čo sa bála. 🙈 My sme ani doma nemali telefón 😅😂 volavali sme k susedom alebo k starkej 😀 ale teda ani mi nenapadlo vtedy hľadať búdku a zavolať. Teraz je to aj pre mňa nepredstaviteľné, mne sa syn hlási skoro denne zo zahraničia.

anonym_f45865
5. aug 2025

Nie nepustila by som ju autom s chalanom, ktorý má vodicak len chvíľu. Nech idú vlakom, letecky akokoľvek, je to bezpečnejšie.

anonym_4f4d8a
5. aug 2025

Ešte tri týždne jej budeš behať za zadkom?
Už aby tie tri týždne ubehli a dcéra bude mať konečne slobodu......

princezna_bosorka
5. aug 2025

@anonym_autor ty zijes v ktorom storoci? ak sa bojis, ze sa spolu vyspia, tak si jej mala uz davno zabezpecit sexualnu vychovu (a ak si zabezpecila, nemas sa coho bat).

a ak si nezabezpecila a bojis sa preto, je zbytocne to riesit - ak nechcu cakat do svadby, uz spolu spali a ak ju nepustis, casom sa ti to negativne vrati...

anonym_f84d1f
5. aug 2025
@princezna_bosorka

@anonym_autor ty zijes v ktorom storoci? ak sa bojis, ze sa spolu vyspia, tak si jej mala uz davno zabezpecit sexualnu vychovu (a ak si zabezpecila, nemas sa coho bat).

a ak si nezabezpecila a bojis sa preto, je zbytocne to riesit - ak nechcu cakat do svadby, uz spolu spali a ak ju nepustis, casom sa ti to negativne vrati...

@princezna_bosorka ty si tsk trocha mimo :D

clementisa
5. aug 2025

Je jedno či má dieťa rok tri trinásť alebo tridsať aj tak sa budeme o nich báť lebo ich vidíme stále také maličké krehké a cítime za nich zodpovednosť a veľký strach ale musíme si uvedomiť že sú to dospelý ľudia v mnohých veciach vyspejši ako my každý sa bojime o tie naše ratolesti treba im nechať slobodu vysvetliť im náš strach ktorý máme 24 hodín denne ale určite ak nemá 18 by som to nedovolila po 18 z veľkým strachom áno

anonym_1ae3c2
5. aug 2025

Moj kamarat,siel 18tku oslavit k moru,vratil sa v rakve.Kym som nemala deti ani som netusila,ze je mozne sa o niekoho tak velmi bat.Ja by som ju nepustila az budu zit mimo mna nech si robia co chcu,ale kym ich doma cakam,nehrozi aby sli tak daleko bezo mna.

eva8
7. aug 2025
@anonym_autor

Majú ubytovanie, ale neverím že majú dostatok skúseností na cestu autom

@anonym_autor mozu skusit ist aj vlakom

lucioques
18. sep 2025

@anonym_autor Plnoletosť je 18 rokov.
Áno, vaša 18-ročná dcéra môže ísť s priateľom na dovolenku.
Je plnoletá, a preto nepotrebuje váš súhlas na cestovanie, ubytovanie ani iné právne úkony spojené s dovolenkou. Je za seba plne zodpovedná.

Strana
z4