Pustili by ste svoje 13 ročné dievča spať k frajerovi?
Dobrý deň môžem sa opýtať pustili by ste 13 ročné dievča spať ku frajerovi ktorý má 14? Lebo moja dcéra chce a a neviem či ju môžem alebo nie pustiť ?!
moja dcera ma 19, a doteraz nespala u priatela doma, a ani on u nas...
@linka111 " akoze halo myslím ze dobre vychované deti pod 15 rokov sex nebudú mat"
Ak si najozaj matka, tak si potom aj dobre naivná 🙈 🙊 toto je taká sprostosť čo si napísala ...
Kludnu je pusti, veď prečo nie, následky si bude niesť hlavne ona a potom aj ty s ňou.
Inak ja ako matka chlapca by som si do domu žiadne 13ročné dievča na prespatie nepustila. Čiže dohovie ako to nakoniec je, a kde by aj skutočne bola.
A co bude teda 13r. na prespavacke u 14r.robit? Citat si povinnu literaturu? 🤔 Nemaju dost casu sa stretnut kvoli tomu pocas dna? To si musia citat v noci,v spolocnej posteli? 🤨
Nemam dieťa ale aj predstava je hroziva 😀
mna moji rodicia nechceli pustit ani ked som mala 16, nie to este 13 rokov.
Že vás obidve také niečo napadlo. To už tie deti nevedia od rozkoše, čo robiť?
Fuj fuj fuj!!!! V13 by som zatrhla akehokolvek frajera ma sa ucit nie sa vlacit s frajermi. Potom detiska preskocia obdobie detstva a puberty a vhupnu hned do obdobia dospelactva kedy im nebude rady nebude nad nich, lebo samozrejme ma mat vyvoj postupny priebeh kedy sa clovek postupne uci nadobuda skusenosti ktore vyuzije neskor v dospelosti. Tato moderna doba zvratena kedy sa hraju deti na dospelakov, potom su plne media mladych faganov a fora plne tehotnych deti. Otrasna doba.
nie,
😂 to určite. 13 ročná a frajera? To si robíš srandu 🤦
@linka111 nie..tiez mam 13rocnu..
@linka111 Ja som mal 11 ona mala tiež 11. Zamilovaný som bol po uši do nej už keď som mal 10 rokov a rok mi trvalo kým som sa osmelil a pri jednej naháňačke s deťmi sme sa schovali do stodoly a začali sa bozkať. Bolo to také krásne a vzrušujúce. Žiadne jazýčkové ani chytanie sa tam dole. Ale robili sme to potom pri každej možnej príležitosti keď sme boli sami spolu. Aj prsíčka a lízanie bradaviek a ich hladkanie - bozky na krk. Ona mna tiež na krk. Naše sliny boli všade mi voňala a opuchnuté pery sme mali červené a rozhádzané vlasy. Nič viac sme nerobili len tzv. necking. Vtedy sa o tom aj hovorilo že to mladi robia necking. Žiaden sex ani pokusy o sex. Doteraz na to spomínam veľmi rád rodičia to zistili a nerobili z toho vedu naopak chodili s nami na výlety a tam sme boli spolu a držali sa za ruky. A to bol rok 1982. Vyrástla z nej krásna žena. Nijako nás to zle neovplyvnilo. Vtedy ale nikto nič nevedel bližšie o sexe. Vedeli sme ako sa to robí a ako sa robia deti ale bola to len teória z nejakých anatomických obrázkov v prírodopise. Teraz už tieto deti veľa toho vedia. V 13-14 tich už môžu chcieť viac ako len bozkanie. To už fungujú hormóny a príťažlivosť je silnejšia. Ak ale svojej dcére veríš a tomu chlapcovi tiež a vidíš že sa majú radi tak ju pusti. Varuj ju otvorene, že by sa mali ovládať a môžu byt obaja sklamaní keď prekročia určitú hranicu. Keby on mal 18 tak ti rovno poviem že nie. Lenže obaja sú deti. Budú mať pred sexom rešpekt a možno im o to ani nejde. Možno im je tak dobre spolu ako bolo nám dvom.
Tak toto nemohla napisat dospela zena...
Este sa pýtať ci MOZE alebo NEMOZE pustiť 13r dcéru k 14r frajerovi lebo ona CHCE 🤦🤦🤦😛
Normálna matka neriesi. A posle decko do postele pri takej blbej otázke👌🤭
@linka111 zo skusenosti viem, že 13r je skoro. Raz ma rodičia nepustili spať na kosiar, do budky, veľmi som chcela, lebo tam bol 1 chlapec ktorý sa mi páčil....🙏😂 ...akože teraz ked na to pomyslím ja? Na košiari? eeee.....nedovoliť všetko dievčaťu ....
A to v 16r som bola na diskotékach v lete 3x týždenne. Letne lásky každým rokom va zostala som pri jednom 20 rokov 😂
Pane bože v žiadnom prípade
@linka111 aj ja mám 13r a mám frajera ale toto by som nikdy nechcela aby sa mi dovolilo

@linka111 nie a moj nazor ze ma v 13 rokoch frajera? Este ma čas, ale ako píšem moj nazor