Reálne skúsenosti s tanečným konzervatóriom v Bratislave
Dcera chce veľmi buduci rok ísť do BA. Po ničom inom ani netúži. Boli sme to tam omrknut a celkom sa to nakoniec páčilo i mne. Ide mi o reálne skúsenosti. Trochu sa obavám - porovnávanie, nedajboh problémy s jedlom skrz postavu… proste aká tam vládne tato atmosféra.
Nepíšte pls tie ktoré ste iba “počuli” resp. To bolo
Pred sto rokmi.
Daku
V pondelok sú prijímačky, idete?
Dievcata tu je teraz rec o tej skole Evy Jajcajovej, alebo tak nejak sa vola? Vdaka
Autorka, tu mas par realnych skusenosti, ak chces precitaj si: https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/tanecne-konzervatorium-evy-jaczovej-2/
A ano, pisalo sa tam aj o problemoch s jedlom a postavou…
Ahojte. Boli ste na prijimackach? Výsledky?
Ahoj, mam susedku ktorej dcera tam chodi a hovorila mi ze na skole sa jedlo a postava vraj az tak neriesi v jej triede ale o ostatnych rocnikoch nevie. Ale spomenula aj ze cely system v skole je nefer, dievcata co su stihle- teda velmi chude a nizke maju na skole vyhodu zatial co ona patri medzi tie najvyssie dievcata, ktore vzdy byvaju postavene v choreografiach vzadu. Tam si na zaciatku vyberu ucitelia svojich ,, oblubenych ‘’ ziakov a na ostatnych doslova kaslu. Ak by si potrebovala viac info urcite daj vediet🙂

Ja poznam iba tych z Viedne, takze neviem ako BA, ale podla mna to bude ok. Dnes uz sa veci beru inak a ked niekto prestane jest, tak nema silu. Tam mas viac treningov denne a do toho sa ucis. Normalne mas hodiny ako na strednej skole. Akurat pred a po mas hodiny tanca atd podla rozpisu. U nas bola jedna holka na konzervatoriu, ale na spev. Tiez to takto mala. Kamoskina je vo Viedni na tanci, od 4 rokov bolo jasne, ze co to bude