icon

Reálne skúsenosti s tanečným konzervatóriom v Bratislave

3. feb 2025

Dcera chce veľmi buduci rok ísť do BA. Po ničom inom ani netúži. Boli sme to tam omrknut a celkom sa to nakoniec páčilo i mne. Ide mi o reálne skúsenosti. Trochu sa obavám - porovnávanie, nedajboh problémy s jedlom skrz postavu… proste aká tam vládne tato atmosféra.

Nepíšte pls tie ktoré ste iba “počuli” resp. To bolo
Pred sto rokmi.

Daku

kiki68
3. feb 2025

Ja poznam iba tych z Viedne, takze neviem ako BA, ale podla mna to bude ok. Dnes uz sa veci beru inak a ked niekto prestane jest, tak nema silu. Tam mas viac treningov denne a do toho sa ucis. Normalne mas hodiny ako na strednej skole. Akurat pred a po mas hodiny tanca atd podla rozpisu. U nas bola jedna holka na konzervatoriu, ale na spev. Tiez to takto mala. Kamoskina je vo Viedni na tanci, od 4 rokov bolo jasne, ze co to bude

lilidia
20. mar 2025

V pondelok sú prijímačky, idete?

vikusjk
20. mar 2025

Dievcata tu je teraz rec o tej skole Evy Jajcajovej, alebo tak nejak sa vola? Vdaka

stanzi
20. mar 2025

Autorka, tu mas par realnych skusenosti, ak chces precitaj si: https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/tanecne-konzervatorium-evy-jaczovej-2/

A ano, pisalo sa tam aj o problemoch s jedlom a postavou…

lilidia
20. mar 2025

@vikusjk Ano, tanečné konzervatórium Evy Jaczovej

autor
31. mar 2025

Ahojte. Boli ste na prijimackach? Výsledky?

silvia12259876
3. jún 2025

Ahoj, mam susedku ktorej dcera tam chodi a hovorila mi ze na skole sa jedlo a postava vraj az tak neriesi v jej triede ale o ostatnych rocnikoch nevie. Ale spomenula aj ze cely system v skole je nefer, dievcata co su stihle- teda velmi chude a nizke maju na skole vyhodu zatial co ona patri medzi tie najvyssie dievcata, ktore vzdy byvaju postavene v choreografiach vzadu. Tam si na zaciatku vyberu ucitelia svojich ,, oblubenych ‘’ ziakov a na ostatnych doslova kaslu. Ak by si potrebovala viac info urcite daj vediet🙂