Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@snezienka33 presne tak kto chce nech sa testuje a kto nechce nech nechá sedieť deckádoma ;) a podáva trestné oznámenia 😁
@snezienka33 hej tuposti 🤣 paneboze
Dam tip...JUDr.Krajnikova.....skuste ju kontaktovat a pridat sa k hromadnym zalobam.
Ona uz zastupuje kopu ludi.
@elfi1 este si zabudla aj ine dolezitejsie dovody (nez lyzovanie), ja som sa bola dobrovolne testovat) v den, ekd som sla navstivit svojho tazko choreho otca....ak by som bola pozitivna, nejdem k nemu (lebo by ho to zabilo), hned z testovania som sla za nim.....takze aj toto su dovody testovania (ako pisem, teba vidiet aj dalej nez len to, co chceme)
@sorciera24 ja sa nerozculujem - to len pre ujasnenie. viem, ze cez monitor sa emocie nedaju velmi vidiet - tiez nevidim, tie tvoje.
ze z prveho stupna nependluju ucitelia? mas prehlad o vsetkych skolach, ci len o tej vasej?
Lebo presne o toto napr. v mojom pripade ide - syna uci 5x do tyzdna ucitelka, ktora je triedna na 1.stupni! cize ide od netestovanych k testovanym - teda isla by, ak by toto cele preslo a ak by skola nenastavila ine kriteria. To samozrejme uvidime, az ked sa skola otvori a da jasne pokyny.
Este raz zopakujem - kazdy sa ma pravo rozhodnut sam za seba. Vyjadrenim svojho postoja momentalne robim vsetko, co sa da a dalej sa uvidi. robim podla svojho najlepsieho vedomia.
ja vam tu nekazem co mate robit, na tom nemam pravo. ale bola by som rada, keby ostatni respektovali moje rozhodnutie (ktore nejde proti ziadnemu zakonu a ani nikoho neohrozuju). vzdy aj v liste riaditelke zdoraznujem, ze chore dieta som nikdy neposielala do skoly a ani neposlem.
Ale aby mi tu teraz niekto trieskal, ze moje zdrave dieta moze nakazit celu triedu a poumieraju stari rodicia tych deti - to je uz fakt chore
Je to aj o tom, ze niekto je presvedceny, ze tie testy su sakramentsky spolahlive a potrebuje ich na to, aby vedel, ci je zdravy, alebo nie. A druhy to proste povazuje za absurdne, aby sa bez priznakov chodil davat testovat - lebo dakto mu nahovoril, ze ten virus je tak strasne zakerny a zabija aj bez priznakov a pod.
@terezka1947 ano.... podobne sa vysrala aj na toho majiteľa reštaurácie, ktorý napriek zákazu restiku otvoril.... Dostal podmienku na 3 roky. Ona je nič viac, len Ha-ra-bi-no-va figurka 🤣
@robin30 Si nepochopila vôbec pointu toho čo som písala, takže sa zbytočne rozčuľuješ. Nie je to o veriacich - v Boha,, ale o veriacich v zmysle že verí vo všetko čo mu kadekto nakecá. Chápeme sa už?
@katwenka zákony??? To snáď nemyslíš vážne aké zákony prosím ta u nás platia keď zopár "vyvolených polobohov" môže všetko a radový človek má byť rád že vôbec žije? Nebudem písať konkrétne ani mena ani situácie myslím ze 99% priemerne inteligentných ľudí pochopí o com píšem 😭😭😭😭😭
@terezka1947 haha som cakala kto vytiahne toto primitivne stvorenie, ktore si robilo politicku reklamu v krcme v Presove a nakoniec ked majitela na druhy den zavreli tak sa nanho vys..la a dostal 2 roky, uz domachroval. Len sa na nu vsetci spoliehajte, ta za to svoje cislo v porodnici pride o licencii, dufam ze ju aj zavru, neviem kto vsetkych tych blbeckou co jej naleteli bude zastupovat na sudoch
@biggi014 to bola ironia😁
@november1111 ale ved ja kaslem na politikov.
My...vsetci sa musime spolocne pustit do boja proti korone.
Hadam na to nie je potrebny zakon,aby donutil ludi nosit rusko,nechodit,kam nemusia.
Ak je potrebny zakon a niektori si.myslia,ze covid je vymysel politiky a iba na Slovensku existuje,tak asi potrebne restrikcie su. Bohuzial,aj zakon musi chranit niektorych pred nimi samotnymi a ostatnymi.A este by som pridala viac.
Kazda spolocnost chrani ludi....to by bol blby stat,keby nechal veci plynut.
To sme dospeli do akeho stadia???my budeme chranit spolocne dobro alebo dobro kazdeho cloveka individualne,podla toho,na co ma aky nazor?
Akoze neviem,ale mam pocit,ze tu sa mylia zakladne veci a pojem slobody.
A spolocne dobro.
@katwenka skoly su jedna z mala veci, ktore pocas tejto pandemie fungovali a fungovali dobre, prave preto, ze tam fungovalo akesi trasovanie kontaktov a nasledna karantena. Objavil sa pozitivny ziak alebo ucitel a trieda presla na distancne vzdelavanie a pohoda. Ziadne katastrofy sa nekonali, nikde. Na zatvorenie druheho stupna nebol dany ziaden dovod. V skole nefunguje kapitalizmus ako vo fabrike, kde pridu testovat, zachytia tam zopar pozitivnych a radsej prestanu testovat, lebo by nemal kto robit a nikto neriesi, ze ti pozitivni boli s kolegami, nikto ich nenecha doma, detto obchody, urady a podobne, kde si potichucky asymptomaticki ludia chodia do prace, lebo sa boja.
@snezienka33 nebojujem. Presne ako ty mas nazor a obhajujes si ho,tak si ja obhajujem svoj.
Obe mame nazor.
Ale mat nazor neznamena mat pravdu.
@snezienka33 tak...ja pisem za seba. Utocne su obe strany.
Kazdy komunikuje svojim stylom....a niekedy nechtiac "buchnu kamna".
@snezienka33 tvoja sloboda konci tam kde zacina sloboda druhych, uz si to uvedom. Napr.brat je ucitel informatiky na strednej skole, som sa ho pytala na nazor, ze ak bude vyhlaska ze sa skola otvori len pre otestovame decka a ich rodicov, tak bude ucit, i ked mu viac vyhovuje distancne, ale odmietne ak tam pustia neotestovanych studentov, tych nech si ucia ich premudreny rodicia doma.
@snezienka33 ale neexistuje ziadna nasa,vasa,moja,nijaka pravda.
Kto teraz vie,co je pravda?
To zistime po rokoch mozno.
Teraz kazdy chce riesenie....kazdy caka,svetielko na konc tunela.
Jeden ho vidi v ockovani,druhy v testovani,treti v netestovani,atd,atd.
Ale da sa,urobit iba nejaky vseobecny zaver.
Musi byt kompromis.
@snezienka33 Mne nevadí ak sa nedáte testovať, pre mňa za mňa tak sa testovať nedávajte ale nechcite potom dávať svoje deti do škôl k nám kt. Sme sa kvôli bezpečnosti a ochrane zdravia našich rodín otestovať dali...kde je ohľaduplnosť z vašej strany?? Vy vidíte len seba svoje práva 🙂 pokiaľ ste tak proti testovaniu tak nikto vám ti neberie, na žiaden teste nemusíte ale nečakajte že vám bude stačiť nejaký papier o bezinfekčnosti

V skole u syna robili tiez ten prieskum pred sviatkami. Suhlas na testovanie dalo cca 30% rodicov. Riaditel zaprial pekne sviatky s tym, ze prezencna vyucba nebude. Vyriesene a hotovo.