Situácia u nás doma so synom
Dobrý deň dievčatá,
Veľmi ste mi pomohli, takže rada by som vám povedala ako to u nás teraz je.
Cez víkend po tom ako som zverejnila ten príspevok, sa ma syn opýtal či kamarát môže prísť prespať na víkend, bola som s tým v pohode.
Prišiel, chceli si pozrieť film a pozvali aj mňa, že mám vybrať ja. Našla som film Ja, Simon, išiel niekedy na Jojke sa mi zdá.
Netušila som, že je o homosexuáloch ale syna to potešilo, keď si dávali vo filme pusu pozeral sa na mňa či to náhodou nevypnem ale ja som to nevypla a ešte som sa na neho usmiala. Všimla som si, že od vtedy je otvorenejší a aj sa so mnou o jeho kamarátovi rozpráva. Nerobil to predtým. Muž je buď celý deň v práci alebo na služobke. Takže nemám čas sa s ním o tom ani porozprávať, zamýšľala som sa nad tým čo mu poviem, mám to celkom premyslené a myslím si, že si uvedomí, že robil sprostosti.
Kamarát je veľmi milý. Jeho rodičia sú niekde odcestovaný pracovne a on chudák nemá doma s kým byť okrem jeho babky a ona, že vraj nie je veľmi na zábavu. Takže je viac u nás ako doma teraz keď sú prázdniny. Pomáha synovi s veľa vecami, naučil ho väčšieho poriadku čo akože on v izbe mal upratané ale ako ma teraz to nikdy nemal. A syn vyzerá ako znovuzrodený. Stále sa smeje alebo usmieva, tento týždeň som hu zamračeneho ešte nevidela.
Neviem či mám niečo robiť, ja si nemyslím že treba len čakám, že syn sa mi možno prizná ale to neponáhľa. Som rada keď ho vidím takého šťastného.
@darinaslay neviem už na ktorý príspevok mi reagujes, ale mám na mysli LGBTQI a ani neviem či je to už všetko.. len sa to rozširuje.. zachvilu tam budú aj prvé písmená zvierat, vecí, atď., veď čo keď sa niekto nebude identifikovať ako nebinarny ale ako luster či ťava? 🤔 proti inak orientovaným ľuďom nemám nič, dokonca mám kamarátov gayov a aj 2 kamarátky lesbičky, poznám aj transrodovu ženu, ale tieto nebinarne a podobne záležitosti.. uff..

@tianna a nevies kolko pismen abecedy ? nechapem tomu to trz.