icon

Situácia u nás doma so synom

stevkamur33
5. júl 2023

Dobrý deň dievčatá,
Veľmi ste mi pomohli, takže rada by som vám povedala ako to u nás teraz je.
Cez víkend po tom ako som zverejnila ten príspevok, sa ma syn opýtal či kamarát môže prísť prespať na víkend, bola som s tým v pohode.
Prišiel, chceli si pozrieť film a pozvali aj mňa, že mám vybrať ja. Našla som film Ja, Simon, išiel niekedy na Jojke sa mi zdá.
Netušila som, že je o homosexuáloch ale syna to potešilo, keď si dávali vo filme pusu pozeral sa na mňa či to náhodou nevypnem ale ja som to nevypla a ešte som sa na neho usmiala. Všimla som si, že od vtedy je otvorenejší a aj sa so mnou o jeho kamarátovi rozpráva. Nerobil to predtým. Muž je buď celý deň v práci alebo na služobke. Takže nemám čas sa s ním o tom ani porozprávať, zamýšľala som sa nad tým čo mu poviem, mám to celkom premyslené a myslím si, že si uvedomí, že robil sprostosti.
Kamarát je veľmi milý. Jeho rodičia sú niekde odcestovaný pracovne a on chudák nemá doma s kým byť okrem jeho babky a ona, že vraj nie je veľmi na zábavu. Takže je viac u nás ako doma teraz keď sú prázdniny. Pomáha synovi s veľa vecami, naučil ho väčšieho poriadku čo akože on v izbe mal upratané ale ako ma teraz to nikdy nemal. A syn vyzerá ako znovuzrodený. Stále sa smeje alebo usmieva, tento týždeň som hu zamračeneho ešte nevidela.
Neviem či mám niečo robiť, ja si nemyslím že treba len čakám, že syn sa mi možno prizná ale to neponáhľa. Som rada keď ho vidím takého šťastného.

Strana
z2
vorkola
5. júl 2023

No pozor, pozor,nepustaj mu take filmy ,su nebespecne hlavne pre deti,aby nieco s kamaratom neskusali.Ja neodsudzujem gejov ani lezby ,ale geneticky zatial nie je dokazane ,ze sa s tym clovek narodi,tato forma orientacie akoze inaki je vypestovana jedincom,. Asi pred 10 rokmi na tuto temu som pocuvala prednasku (uz tito inaki zacinali) a z tej prednasky som si zapamätala ze inak orientovani sa da krasne liecit.

majulino
5. júl 2023

Bože žena , čo furt riešiš, je to dieťa, sám nevie čo chce a čo nie, keď si dobre pamätám nemá viac ako 15. Je to obdobie experimentovania. A to že sa usmieval keď si chlapci dávali pusu neznamená nič. Aj môj 12 ročný sa usmieva, dokonca aj 10 ročná sa usmieva. A usmievajú sa aj keď sa ja s manželom bozkávame.
Robíš zbytočnú paniku. Čo chces manželovi povedať?
Vieš Zlatko, nás syn je podľa mňa gay, pretože odkedy má toho kamaráta, zmenilo sa jeho správanie, je usmievavejsi, poriadkumilovnejsi atď. A vieš čo ešte? Omylom som mu pustila film o gayoch a on sa pri scéne kde sa bozkávali chlapi usmieval....

Skludni hormón, daj si pohovka nerieš. Možno chlapec len skúma svoju sexualitu a ty mu podprahovo podsuvas, že je gay
A mozno si ozaj len ľudsky sadol s tým chlapcom ako rit na šerbeľ...
Daj mu dýchať

majulino
5. júl 2023

@vorkola zaujíma ma ta liečba...
Myslíš elektrosoky či ako? Ako sa dá zmeniť keď raz niekoho vzrušuje vták a nie ženská pi... Celkom ma to zaujima

bluemoon24
5. júl 2023

@vorkola wtf wtf wtf

guliver19
5. júl 2023

@vorkola liecit sa musis ist ty, velmi to mas v budke zpotvorene😀

tenerifka
5. júl 2023

@vorkola ty si sa sem z ktoreho storocia prepadla?

janulik2008
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
5. júl 2023

@vorkola ako to moze byt vypestovane jedincom? Nechapem, taky sa clovek narodi a nie ze sa nim stane. Nechapem ako sa to da liecit? To sa akoze vypestuje ked rodicia kupia dievcatku v detstve auto a nie babiku alebo ked kupia chalanovi babiku a nie auto?

lavender94
6. júl 2023

@vorkola jak sa to dá vypestovať? Proste ťa to vzrušuje alebo nie. Či akoze sa ten chlap nechá toľko krát preblafnuť od muža až kým sa mu to nezačne páčiť? 🤣 Keď som mala 9 tiež nás napadlo s kamarátkou, že sa budeme hrať na milenky a bozkávali sme sa (divné, viem 🤦🏻‍♀️), nemám pocit, že by mi to nejak vyvinulo sexuálnu orientáciu.

terezka1947
6. júl 2023

Ešte stále to môže byť iba kamarátstvo.
V dnešnej dobe sa už zabúda na krásne a silné priateľstva chlapcov a dievčat. Rovno riešime homosexualitu.

jaskolka
6. júl 2023

@vorkola liečiť sa to nedá. Jednoducho tak ako sa narodí človek orientovaný heterosexualne, tak sa narodí aj človek orientovaný na homosexualitu. Lesbizmus a gay jedinci existovali od nepamäti, keď ešte absolútne neexistovala ani televízia s filmami ci časopisy o homosexuáloch a podobne, vid staroveké Grécko ci Rím napríklad.. Takže ako to môže byť získané ci "naučené"?

syslik81
6. júl 2023

@vorkola ai bola na krestanskej prednaske ci inej sekty? ked fararko zrovna neobtazoval malych chlapcov,ale tlkol nezmysli do hlav vam? vies ze aj zvierata su inak orientovane? aj oni to obkukali z filmov?

veronikaszabova
6. júl 2023

@stevkamur33 tvoj muz je jedno zadubene hovado. Co mu chces akoze povedat?? Ze tvoj syn ma kamosa, s ktorym sa citi fajn?? Naco to tolko rozoberas? A este im aj taky film pustis 🤦🤦🤦

julish
6. júl 2023

@vorkola ono to práveže dokázané je, že človek prejaví svoje predispozície veľmi skoro, z rozprávania viem, že už aj v detskom veku.

sense
6. júl 2023

Nerob nic. Prijmi syna a bzd tu pre neho bez ohladu na orientaciu. Dokezite he sby bol stastny a so svojim zivotom spokojny. Teraz je v citlivom veku. A s muzom nic rozoberat nemusis

beronsche
6. júl 2023

@vorkola neverim vlastnym ociam, ked tvoj prispevok citam..
Ty si sa teleportovala z 19.stor.?
Liecba? Podla teba "inaki" sa daju vypestovat? A zacinali tak pred 10r?
Tolko vyslovene primitivnych blbosti som uz davno necitala..
Tak pre tvoju info - "inaki" boli uz v antickom grecku.. a vypestovat tak mozes zeleninu.

Ziskana homosexualita sice existuje, ale objavuje sa zriedkavo a len v neprirodzenych, extremnych podmienkach. Napr. tam, kde nie je kontakt s opacnym pohlavim - ako su vaznice, prip. pri silnej psychickej traume. Ano, toto sa da "vyliecit", kedze tu nejde primarne o orientaciu, problem je nieco ine.

Avsak drviva vacsina homosexualov ma orientaciu vrodenu. Nik ich k nicomu nevychovaval, neprezili traumu, maju za sebou normalne detstvo, nie su zatvoreni 20r vo vaznici... To su ti casto dokonca zijuci v usporiadanych vztahoch, verila by si tomu?
Ak mas pocit, ze tito ludia by sa mali liecit, tak to vyzera, ze liecit by sa mal niekto iny..

viestta
6. júl 2023

@vorkola keby si sa vo veci tak trosku orientovala, tak by si vedela aj o metodach tej tovjej "krasnej liecby" Elektorosoky su len jedna z tych drastickych metod, ked sa "liecilo" to co sa vyliecit nedalo. O deportaciach homosexualov do koncentrakov si hadam tie pocula. To bola tiez liecba?
Ta tvoja "krasna liecba" dosiahla akurat to, ze sa homosexualni jedinci vyclenili zo spolocnosti, boli diskriminovani okolim a utiahli sa do seba, kde tisko trpeli za to ako ich spolocnost zlozena z jedincov ako ty utlaca(la). Ale spolocnost zadubencov bola po takej liecbe spokojna, homosexualitu inych uz nemali "na ociach" a za to sa mohli celi vyteseni potlapkavat po pleci, lebo problem, ktory sa ich vobec netykal "vyriesili".

viestta
6. júl 2023

@stevkamur33 myslim si, ze moc prezivas to co vobec nie je a vidis to c sa nedeje. Dak sa do pohody a nechaj veci plynut. To, ze ma najlepsieho kamarata chalana je uplne normalne. Bud rada, ze vobec akeho kamarata ma. Mnoho ludi take stastie za cely zivot nepostretne

lujziana44
6. júl 2023

Ako ten film, no neviem, či by som ho len tak púšťala deťom. Prečo by ako syn nemal byť šťastný ak má kamoša. Ako nechápem prečo hneď za tým potrebuješ hľadať niečo viacej

kristiii
6. júl 2023

@stevkamur33 pamätám si tvoju minulú diskusiu. Prosím ťa, nechaj ho už tak. Buď rada, že je syn šťastný, či už je to preto, že má konečne dobrého kamaráta (tuším si písala, že predtým kamarátov nemal) alebo zažíva prvú lásku. Neverím tomu, že si "náhodou" našla akurát film Ja, Simon. Áno je to pekný film, aj ja som ho so synom pozerala, ale prečo si si ho s ním nepozrela keď tak sama? Ako sa asi cítil ten jeho kamarát? Však to pre nich muselo byť trápne jak hovado, nech je to medzi nimi akokoľvek.

eva8
6. júl 2023

@stevkamur33 chlapec sa nenudí, má "brata", ešte stále sa v tom veku páriky netvoria bežne, či už opačného, alebo rovnakého pohlavia. Pozoruj, nechaj ho, poprípade spomen, že nielen z teba (tvojho syna) ale aj z jeho kamaráta sa stáva fešák, uvidíš, ako zareaguje. Podľa mňa si užívajú prázdniny, je dosť nepravdepodobné, že by sa tak skoro našli v tom veku dvaja homosexuáli. Uvidíš, nechaj to.u čas. Páci sa mi tvoj úvodný príspevok.

mladena
6. júl 2023

bóže už prestante robiť z homošov nejakých nadľudí o čom je tento príspevok? jako že ste pozerali daky film o homošoch a tvoj syn s kamaratom sa na seba usmievali? To ako fakt? jako sa máme teraz tešiť či čo?

stanulienkat
6. júl 2023

@vorkola keď sa podľa teba dá homosexualita liečiť, tak je večná skoda, že sa debilita neda lieciť. Nemyslíš???

babulkomale
6. júl 2023

@vorkola
"uz títo inakí začínali" tak to pridaj par tisic rokov 😂😂😂 to kde beries tieto kraviny? Ak si na chlapov, skus sa z toho vyliecit a potom mudruj.

elmivelmi
6. júl 2023

@vorkola A predstav si ze podla najnovsich vyskumov(nie tvojich az 10r zaostalych) sa v maternici ovpluvnuje orientacia,ci budes homo alebo hetero.Takze nieje to choroba ale prirodny jav ved nakoniec aj niektore z ieraya sa spravaju homosexualne.Musis si svoje poznatky oprasit a dostudovat.A elektroliecbu naordinuj sebe.

terezka1947
6. júl 2023

Koľko dobrých kamaratstiev sa u detí zničí týmito homo naháňačkami.

tianna
6. júl 2023

@stevkamur33 a prečo by mal byť hneď homosexuál?.. 🤔 ja som mala obdobie cca v 11-14 rokoch kedy som zbožňovala ženy.. najprv som mala top kamarátku o 7 rokov staršiu.. normálne som mala motýle v bruchu keď sme sa mali stretnúť 😄 potom som videla v mladej, sympatickej učiteľke druhú mamu a vrchol šťastia pre mňa bol keď ma na konci svojho pôsobenia na škole (čo som brala priam tragicky) objala. A v 13 si ako dnes pamätám keď sme šli s našimi na dovolenku a ja som sa ,,zaľúbila" do mladej, peknej čašníčky, stále som chcela za ňou do baru chodiť, dokonca viem že som jej dala aj nejaký darček keď sme odchádzali z pobytu 😄 a predstav si že to bolo len obdobie, ako prišlo, tak odišlo 🙂 v 15 som si našla prvého frajera a veru viac ma žiadne sympatické mladé ženy už nikdy nezaujímali 😄

mladena
7. júl 2023

@tianna áno presne, v tom veku dospievania keď sa človek hľadá je podľa mňa bežné že chlapci obdivujú iných silnejších chlapcov a dievčatá pekné a zaujímavé dievčatá. Ja som mala po stenách vylepené samé svoje obľúbené herečky ktoré sa mi páčili a chcela som byť ako ony a dokonca som sa nejakú dobu hrala že som chlap a nosím ženu na rukách (spravila som si takú z vešiakov so šatami a figuríny s parochňou 😀)- ja viem že to znie strašne šibnuto teraz, ale neverím že pubertiaci nerobia podobné veci za dverami izbičky keď sú takto vo vývine, no ale to vôbec nič nemusí znamenať. som stopercentne na chlapov a vzrušujú ma iba oni.

tianna
7. júl 2023

@mladena úplne s tebou súhlasím 👌 to len dnes z každého takéhoto náznaku sa hneď spraví LGBTQ a neviem ešte koľko písmen abecedy.. zvláštna doba..

darinaslay
26. júl 2023

@vorkola tebe co siblo ?

Strana
z2