Stredná športová škola
Dobrý , chcel by som sa opýtať na túto danú školu . Čítam o nej , že je vlastne športové gymnázium ale s ďalšími odbormi . Mal by som o ňu aj zaujem , ale potrebujem poradiť . Celkovo na šport som talent , ale nemám konkrétny . Najviac by som chcel pokračovať vo futbale , ale neviem či s profesionálnymi ambíciami . Chcel by som sa v ňom zlepšiť skrátka a odbor športový manažment znie dobre. Len berú na túto školu aj začiatočníkov v danom športe alebo len skúsených a štúdium je druhoradé . Poprípade uplatnenie len zo štúdiom bez športu. Ďakujem .
Ahojte, už vám prišla pozvánka na prijímačky?
@luciq1 ešte nie
@renatnicka ďakujem bo z druhej nám už prišlo..prosím ťa nevieš ci je niekde zverejnené niekde kolko tento rok berú futbalistov? Nikde som to nenasla a minule roky to bývalo zverejnené
@luciq1 ktosi písal že minulý rok posielali 5 dní pred prijímačkami. Písali že 16 berú
@renatnicka ďakujem za info
@renatnicka omyl som označila samu seba
inak nam z tej sportovej prehliadky teraz preplatila dovera len 15,14 EUR z 80. Sme povedali ze buduci rok pojdeme do ziliny kde to stoji 40 eur :p
@dm1 aj nám 15 eur.
@dm1 no aspoň ze sa nám nekrizuju tie termíny...len no ma to po sebe ,,cestovať aj do jednej školy aj do druhej...ešte som sa výchovnej na to pýtala keď sme dávali prihlášky ze kvôli tomu bývajú 2 termíny, aj prihláške sme to tak dávali...prosím ťa a to číslo prideľuju až na mieste ? Bo s druhej školy sme ho mali už v pozvánke...
No,neviem odkiaľ chodia na tie smiešne sumy...
@luciq1 akurát aj nám prišla. Tak držme si palce.
@renatnicka podobne
drzim palce vsetkym na skuskach!
@renatnicka a číslo poradové alebo ako to nazvať si nemala tiež hej ?
@luciq1 nie nemala, tak až v deň skúšok. Aj dcéra tak dostala svoj kód až v ten deň. Ale na na ďalších prijímačkách ho mala v pozvánke.
@luciq1 tak ako dopadli prijímačky? Ja mám nervy od rána. Večer nám prišlo rozhodnutie o neprijatí na oba odbory. Že nesplnil kritériá. A dnes pozerám výsledkovú listinu a tam jeho kód prijatý na všetky odbory. Tak volám do školy že sa asi stala chyba. Oni, že o preveria a dajú mi vedieť. Samozrejme nevolali, tak som volala ja a výsledok je, ževraj rozhodnutie mi prišlo dobre, že ho hodnotili pod iným číslom nie pod tým čo mal na ruke, že sa pomýlili !!! Chápete? Ako im mám veriť? Koľko detí hodnotili pod iným číslom? Bordel jeden veľký tam majú. Aj tak si zoberú koho chcú oni. Síce sme sa odvolali, ale už ani nechcem aby ho zobrali.
@renatnicka to akože fakt ho hodnotili pod iným číslom??? To ako takáto chyba sa mohla stať?? Proste si ho asi zmenili s iným chlapcom ktorého tan očividne chceli mat...kolko mal nakoniec bodov?Syn vravel ze tam mali hneď bordel pri zápise.. No môj nesplnil kritériá aj keď tomu nechápem,,mal len 50 bodov,,pritom doma keď sme to pozerali by mal mať viac,škoda ze to není rozpísané koľko za čo a syn vravel ze nemal stoho dobrý pocit,ze videl ako si tam ruky podavaju a tak,ja som práveže na opak s toho dobrý pocit mala...aj futbal pekne hral..takže nechápem...ale presne je to o tom ,že oni daaaavno už vedeli koho si tam dosadia,,takže asi tak.. odvolanie je zbytočné u nás si podávať..
@luciq1 presne si tam dosadili koho poznajú. Ale tak to sme vedeli už dopredu. Ale predsa som mala malú dušičku. Nakoniec mal 79 bodov, o jeden bod nesplnil. Tak ale dohovie kde je pravda. Čo už, ideme ďalej. Všetko je tak ako má byť. Ale takto nám zbytočne dali nádej tými výsledkami :(.
@renatnicka tak to je riadne odveci :o
@dm1 no, trošku to zaváňa
@renatnicka nie trosku ale riadne :p. By som sa urcite ozvala a nieco napisala aj ked by som sa nakoniec mozno prave kvoli tomu rozhodla tam nenastupit.... Daval si aj na inu sportovu?
@dm1 som aj rozmýšľala zavolať tam inšpekciu alebo čo. Napísala som im tam na to odvolanie že z akého dôvodu žiadam. Nie nehlásil sa už na druhú športovú.
@dm1 a teraz ten druhý chlapec čo mal "naše" čislo, tak bude kukať, že ho prijali a na výsledkovej listine nesplnil kritériá? Bordel bordel, júúj šak som znechutená
@renatnicka bohužiaľ teraz stým nič už nespravíš ze mal 79 nezoberu ti ho na odvolanie, bo min musí byť 80,,tak sa budu vyhovarat...ale no neviem ci by si som to nechala tak ,,, raz bol na rebríčku a zrazu nie,,divneee...ja zase nechápem ako syn mohol mat tak málo bodov,,keď bol na inej škole robiť prijimacky ,tam mal dobre aj psycho aj talentovky ale tam sa nedostal skrz malo miesta bo on stratil body zase za vysvedčenie..

@dm1 jáj, no my sme to dostali na počkanie