Stretli ste sa so šikanou vaších detí?
Ahojte maminy.Asi pred týždnom začal 14.ročný,syn chodiť neštastný zo školy-skormútený tichý a pritom má ADHD a je statný.Ked som sa s ním začala rozprávať medzi 4.očami mi povedal že traja spolužiaci sa mu sústavne vysmievajú,nadávajú mu a priznal sa k jednej facke.Ktovie koľko takých faciek už bolo a nepovedal mi to.Som z toho neštastná.Už ráno som na ňom videla ako bol ustráchaný z toho že zas sa to bude opakovať.Kedže mám zdravotné problémi,napísala som mail pani riadieľke do školy.Tá mi hned volala že to ined bude riešiť.Na druhý týždeň sa máme rodičia stretnúť a zistiť ako to naozaj je.Som z toho jeho ranného pohľadu stále neštastná.Tý chlapci čo rýpu-hrozí im redukačné.
vzdy to treba riesit so skolou, ja som kontaktovala triednu a ta nasladne riaditelku, a triednu ucitelku deti kt sikanovali, kedze boli z inej triedy. Skola je povinna to zo zakona okamzite riesit, ak nie existuju organizacie, ktore by vam potom pomohli co a ako po pravnej stranke. Ale pani riaditelka zareagovala spravne. Aj keby tam nebola ziadna facka, ta facka kt. ma tvoj syn na dusi je ovela vacsia, uisti ho ze tu budes stale pre neho, a vzdy sa za neho postavis, a spolu to zvladnete. Aj ked je velky potrebuje to pocut.
@katarinka26 syn došiel dnes spokojný. Pani riaditeľka ihneď konala a vypočula vinníkov aj ostatných spolužiakov ktorí potvrdili že ty traja robili viacerým zlé. Mládenci po rozhovore s páni riaditeľkou ihneď zmenili správanie. Dúfam že na trvalo. Ďakujem baby za podporu.
@samanta82 drzim palce nech to uz je na stalo, ja som mala potom rozhovor aj so synom na temu , ze ak by sa mu posmievali ze je zalobaba, myslim, ze treba s detmi pravidelne rozoberat tuto temu, len ja mam 3 na ZS a necakala som ze to pride takto skoro .. och drzte sa

@samanta82 Zažila som so synom, ktorý bol tiež dosť veľký a bol asi v sexte. Traja spolužiaci mu robili zle, neviem, koľko to trvalo, lebo syn nechcel nič povedať. Vyvrcholilo to tým, že mu poliali bundu a topánky niečim smradľavým, to už nemohol utajiť. Okamžite sme s manželom išli za triednym a ten to riešil. Prestalo to. Určite to netreba brať na ľahkú váhu a treba konať.