Téma na SOČ - biológia, psychológia, šport
prosim vás nech ta téma nie je moc otrepaná a nech viem z tej témy dať aj nejaký dotazník.dakujem😙
@nelabutchkova Rychlo sa ani pes ne ... Socka by sa mala robit preto, ze dotycneho cloveka nieco zaujima, niecomu sa chce venovat, tak sa skus tymto riadit a vyber si taku temu, ktora Ta bude bavit, alebo radsej ziadnu, ak nic take nemas.
@nelabutchkova Nelka a dnes máš učiteľke nahlásiť tému, že?! Keď sa tak strašne ponahlas. Čo si robila, včera...cez víkend, keď ťa to až teraz napadlo?
stačí sa opýtať uja googla. Mne vyhodilo napr. : štúdium transportu látok v biologických systémoch pomocou pozitrónovej emisnej tomografie (PET). 😉 Otrepaná určite nie je
Vplyv prokrastinacie na kvalitu prac v SOC. O tom budes vediet napisat vela aj z vlastnych skusenosti.
@viestta len aby vedela, čo je prokrastinácia
@kvetinka75 mozno uz vie pouzivat Googla. Ked nie, tak aj tak to znie tak "mudro" s tym nazvom zaujme, co o tom napise, to uz je aj tak jedno
@nelabutchkova Nelka, Nelka :D Čo tá z týchto tém baví najvac? Musíš si zvoliť,ktorý z týchto predmetov,nakoľko je to ona kategória a potom čo konkrétne napr. z biológie. A potom sa dá už pouvažovať o konkrétnej téme.
Skus si aj preverit, kolko nositelov Nobelovych cien dostalo svoje ocenenie za analyzu dotaznikov.
@nelabutchkova skus chat gpt..napisala som si čo potrebuješ a hneď mi niekolko roznych tem vyhladalo…keď už nevieš akú tému
@nelabutchkova napadlo mi pisat nieco o kratkozrakosti. V teoretickej casti opises anatomiu a fyziologiu oka, potom choroby oka. A terapia - okuliare, sosovky, operacia, vyhody nevyhody kazdeho. Ked chces tak velmi dotaznik, rozdaj spoluziakom, co potrebuju okuliare, nech sa kazdy vyjadri, ci mu viac vyhovuju okuliare ci sosovky a preco (daj nejake moznosti), ci planuju v buducnosti operaciu. Pripadne ci rodicia su tiez kratkozraki... Toto sa da napisat aj jednoduchym zrozumitelnym jazykom, ziadne vedecke traktaty nie su nutne.

"rychlo" a "nejaky dotaznik" prosim takto sa temy nehladaju... nemusi ti to sadnut a len sa budes nad tym trapit, normalne si sadni a porozmyslaj, ktore okruhy ta zaujimaju a povenuj sa tej teme hlbsie, nie, ze ti na fore napise niekto uplne nieco, o com si ani pomaly nikdy nepocula, to ani nebudes vediet dobre podat, lebo v tom nebude srdce a tvoj osobny zaujem...