Účesy pubertiakov

23. mar 2025

Rodičia pubertiakov, hlavne teda chlapcov. Aj ten váš sa v poslednej dobe chce strihať tak ako všetci? Je to ten klasický účes ktorý vyzerá ako brokolica :D Tolerujete mu to? Prečo sa tak chce strihať? Keď vidím patriu nládeže vonku tak všetci vyzerajú rovnako ako klony. Individualita sa vytratila u mladých.

mondolina
23. mar 2025

prečo by som to netolerovala? nech má účes, v ktorom sa cíti fajn. aj keď ako cez kopirák. iné starosti s ním nemáš?

marca12
23. mar 2025

Vzdy to tak bolo,ze frcal nejaky styl a tak sa vacsina strihala. Individualnych bolo vzdy malo,ktori si isli svojim smerom. Nech vyskusa taky uces,su to len vlasy. Sam zisti,ake je to starat sa o uces. Mozno ho to bude bavit a mozno ho casom omrzi.

bronkax
23. mar 2025

Súhlasím ja síce ešte nemám pubertiakov doma ale toto by som im nedovolila. Keď idem po ulici mám pocit že okolo mňa ide zelovoc. Neviem či všetci chodia na trvalú alebo čo ale za deň ich nepočítam koľko takých stretnem.

pictbridge
23. mar 2025

@bronkax som zvedavá ako rozkážeš 15 alebo 16 ročnému chalanovi, že toto nosiť nebude. Ak nemáš doma pubertiakov spomeň si potom na toto 😉 myslím to v dobrom , lebo ja takého doma mám a nosí presne tento účes.

alexa21
23. mar 2025

Áno.. A áno. Zvádzala som síce boj, ale potom som si uvedomila, že na čo...V prvom rade mu síce život zachránila moja spomienka na moju pubertu😂😂ale potom som rezignovala.. Nie je to účes nejakých grazlov, on spokojný a keď jemu nevadí ze vyzerá ako alpak🤷..
Radšej usmiateho alpaka ako zdutého vystrihacca😂

pictbridge
23. mar 2025

Áno tolerujem. Čo iné mi ostáva. 😀 mne by mohla mama v 16 tích hovoriť aj tak by som si urobila po svojom. A to mam veľmi kludného pubertiaka no na vlasy som prikrátka. Ale on ich ma pekne vlnité takže to vyzerá fajn. Často ho objednávam na boky a stará sa o hlavu 😉

biba_18
23. mar 2025

vždy to tak bolo že mladí vyzerajú ako cez kopirak a nemysli si že ty si tak nevyzerala…

biba_18
23. mar 2025
zuzubb007
23. mar 2025

Odolávala som asi rok, že strašne budeš vyzerať ako debko no a nakoniec ma brokolicu ale len takú polovičnú a rovné vlasy má ale áno všetci to chcú mať, tak isto ako drahé značkové tenisky

iwesska
23. mar 2025

Nie nechce,mojmu je uplne jedno,co ma na hlave. Popravde by som bola radsej,keby vyzeral ako brokolica a zalezalo by mu na sebe.

pralinka25
23. mar 2025

boze patri to k puberte. riesis blbosti a kazis si vztah s dietatom pre uplne nezmysly. chce zapadnut ako vacsina pubertakov. na individualitu musi dozriet sam. tym ze ho ty vyclenis nijako mu nepomozes.

pralinka25
23. mar 2025

@bronkax a to uz bude naco dobre? taketo nedovolenia onicom. manifestovat svoju nadvladu ci naco?
mne sa tieto ucesy tiez nepacia ale to je moj problem. rovnako tak sa mi nepacia ucesy z 80 rokov a tiez boli vsetci rovnaki. v kazdej dobe je nejaka moda ktorej sa mladez drzi. trochu ten svoj postoj premysli kym ti tie deti vyrastu.

skeblicka777
23. mar 2025

@pictbridge hovoríš mi z duše 😆. Môj síce nenosí na hlave brokolicu 🤣, ale tiež sa mi jeho účesy nepáčia, ale pokiaľ si to pravidelne umýva, no nech má. Občas okomentujem, že vyzerá už otrasne, mal by ísť kaderníčke, no zatiaľ nič. Tak čakám, kedy ho to prestane baviť

denkabemommy
23. mar 2025

Podľa mňa je táto brokolica 100x lepšie ako keď fičal ten chvostík vzadu niekedy okolo 90-00 rokov 😂🙈to bolo niečo strašné. Za mojej éry boli všetci ako s prilbou na hlave (Justin Bieber) 😂 potom to prešlo na štetce a copík ala cibuľka 🤷🏼‍♀️

pictbridge
23. mar 2025

@skeblicka777 hej aj my s mužom sa snažíme akože povedať že bože dieťa tie tvoje vlasy . Ale bez úspechu. Čakám deň kedy povie že dosť ale nejak neprichádza 🤣🤣🤣 teraz začal nosiť aj šošovky a keď si ich vkladá vadia mu tie pelechače tak snáď si to necha aspoň skrátiť. A navrhujem mu či nechce aspoň dredy také pekne tenke tak na to by aj pristál .

skeblicka777
23. mar 2025

@pictbridge akože on už aj je nalomený, má frajerku a tá zdieľa môj názor, len teda stále ešte odoláva, že aj pôjde a nemá čas a podobne 😁

tetapetra
23. mar 2025

Stará mama a ty máš koľko rokov?

simsalabim
23. mar 2025

Individualita u pubertakov? Ved tam vzdy bol peer pressure - natlak tovesnikov. Vsetci chceli byt taki, ako bolo prave in. A to aj za sociku, kedy som vyrastala.

wieruska1
23. mar 2025

Pre mna je uplne neuveritelne ako niektori rodicia dokazu zakazovat, prikazovat, obmedzovat. Uces ala brokolica? Ozaj? Ovela viac by ma desilo keby chce chodit vyholeny na koleno. A teda neviem jak vasi chlapci, ale ten moj je uplne jedno ako sa da ostrihat , do 3 tyzdnov to ma dlhe a je z neho opat monchi chi

kingstonka
23. mar 2025

https://youtube.com/shorts/-BqTaRIChLE?si=BoWAa... brokolica 🙂, keď vidím skupinku chlapcov, vždy si spomeniem na toto video , a mam pubertiaka, vlasy nech ma aké chce...

riyadh
23. mar 2025

@alexa21 presne takeho "Alpaka" mam 16r doma😂uz som rezignovala

olimuc
23. mar 2025

Ta brokolica nic moc … Nase babky a mamy nosili obdobne mikrofonokely na hlave v 80tkach takze nic nove .. v 90tkach na dubaka s chvostikom a potom vsetci dlhovlasi v karo koseliach, zo zadu si nevedela ci baba ci chalan….. kazda generacia ma svoj styl a za 20 rokov si pozrie fotky a zasmeje sa. Kym to ma upratane v hlave je to v poriadku …

cimage
23. mar 2025

Moj ma dlhe vlasy uz od mala a nechce sa dat ostrihat, ani na brokolicu 😁. Tiez by som bola rada, keby sa ostrihal, aj tak to nosi v cope, ale je to jeho haro, tak to tolerujem.

lucia13022023
23. mar 2025

Prečo nenecháte na svojich pubertiakov ako chcú mať vlasy? 🙈 Sú to ICH vlasy.. Lebo budú vyzerať ako co, brokolica? Komentovať vlastne dieťa ze vyzerá otrasne... Pre Boha... Ale keby okomentujtu váš výzor, že vyzeráte ako to a to, tak už sú to drzi fagani a co si to vôbec dovoľujú 🙈

tatiana149
23. mar 2025

Mám tiež pubertiaka s trvalou.

joannita
23. mar 2025

Ľutujem tých mladých ktorým to nechcete dovoliť, že majú takých rodičov.
Su to vlasy, nie tetovanie. Nedava si punkovy účes, ale účes ktorý je in a KTORY SA MU PACI.
Smutné mi to príde. Asi nemáte moc dobrý vzťah, keď takuto elementárnu vec zakazujete.

dobromila
23. mar 2025

Moji dvaja 16 a 17 tiez maju tento uces, starši má kuceravé vlasy - nahovaram ho, nech si necha dlhsie, lebo sú krásne , ale zatiaľ strihá stále. Nech maju uces aky chcu, pre mna za mna aj farbu - vlasy sa daju vzdy ostrihat a dorasty. Som rada, ze zatial nechcu pirsing ci tetovanie - lebo ved to aj to je aktualne v mode.

nelca84
23. mar 2025

@bronkax tak toto ma fakt pobavilo 🤣🤣🤣 vidno, ze mas deti este male, napis tak za 10 rokov...

sisaka
23. mar 2025

Do synovych účesov nekecám, takže “karfiol” tiež nosí, nebola by som nadšená, keby nosil dlhé vlasy, ale nechala by som (našťastie vie, že by vyzeral ako pako, tak ho to zatiaľ nenapadlo), jediné čo má zakazané je farbenie vlasov a trvalá. Nedovolila som ani keď sa jeho hokejový team rozhodol zafarbit si vlasy na nechutnú žltú, najprv pindal, ale nakoniec nebol sám a ke videl ako ostatní vyzerajú, tak bol rád, že som nedovolila, lebo by musel ísť na buzz cut, takéto bolo nechutné.

maximiliana
23. mar 2025

Mladi tuzia po originalnosti a vyjadruju to tym, ze sa vsetci obliekaju rovnako... v tomto pripade strihaju... tiez mam doma "karfiolaka", akurat, ze on ma tie vlasy ukrutne huste a prirodzene brckave... takze ak by to nemal na jezka, ma " karfiol" tak ci tak... a ano, ak ide v tlupe s kamaratmi, mam obcas problem zistit, ktore dieta je vlastne moje, kedze aj obleceni su vsetci rovnako 😂😂😂