icon

Kúpili by ste handmade mydlo za takú cenu?

28. jún 2025

Ahojte, mam 15 rokov a mam doma veci na výrobu mydiel a tak ma napadlo, že by som si založila účet na instagrame kde by som davala fotky hotových mydiel a mozno aj nejaké ústrižky s výroby. A keď by niekto mal záujem kupit tak by mi napísal. Ale neviem či by to ľudia kupovali aj tým, že cena by bola asi vyššia keďže to robím doma zo svojich veci. Rozmýšľala som, že mozno by som za 2 farebné mydlo dala cenu 1,20€ a za 1 farebné 0,90€. Príde vam táto suma príliš vysoká? Alebo by ste boli ochotné toľko zaplatiť za handmade mydlo? A myslite, že by to ľudia kupovali?

Strana
z3
lija22
28. jún 2025

paci sa mi tvoja snaha a ak sa rozhodnes do toho ist drzim ti palce. Mydla by som si nekupila, lebo ako ozdoba mi to pride zbytocne a tuhe mydla nepouzivam vobec.

rachel36a
28. jún 2025

Cena ok, videla som aj oveľa drahšie...ale už to robí toľko ľudí, že ťažko sa to predáva...skôr na nejakých burzách v škole, vianočných a pod

jenn25
28. jún 2025

je super, ze si chces privyrabat....skusit to mozes, prinajhorsom ich podarujes niekomu na sviatok alebo len tak, kup si nejake zaujimave formy, mozno nejake aktualne sezonne a uvidis sama ci to pojde alebo nie....

lukbe
28. jún 2025

Na internete je toho v ponuke veľa, asi to nepredáš, okrem toho, že je to protizákonné.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
buberova
28. jún 2025

Nie, nekúpila

deti95060810
28. jún 2025

cena v pohode, len ja by som nekúpila - za mňa zbytočnosť.
za mňa nečakaj veľký úspech...

muchotrafka298
28. jún 2025

Ja tuhe mydla nepouzivam, cize pre mna by to bola uplna zbytocnost. A v okruhu ludi okolo seba ich tiez nepouziva nikto. Ja som to parkrat dostala a co s tym? Je toho dost na internete, neviem, ci sa to oplati. Za mna asi nie.

lucia13022023
28. jún 2025

Oceňujem tvoju snahu, no momentálne sme v takej situácii, kedy je výhodnejšie kúpiť mydlo z dm za euro, ako dávať 1,20 plus 3e poštovné.

rybkoava
28. jún 2025

Ako koníček ok. No na predaj nie. V obchode sú za pár centov a niekto používa len určitý druh a ak na ozdobu, tak za mňa sú to lapače prachu.

eviq
28. jún 2025

Ahoj, cena, ktorú uvádzas, nie je vôbec vysoká, len ci by sa ti vrátili aspoň náklady. Plus čas, ktorý tomu venuješ. Robím mydielka iba tak pre seba alebo ako darčeky pre kamošky, ale predaj by sa mi neoplatil. Keby som pýtala cenu za materiál, vodu, plyn ( elektriku) a hlavne čas, ktorý tomu venujem, tak by to bolo drahé a nikto by si to nekúpil. A väčšina ľudí naozaj používa skôr tekuté mydla. Ale vyskúšať môžeš, idú prázdniny, uvidíš 🙂.

muchotrafka298
28. jún 2025

Ako konicek fajn, mozes davat kamaratkam. Ale na predaj urcite nie, lebo ty musis zarobit tolko, aby Ti to pokrylo zakladne naklady na vsetko a este by si bola idealne aj v zisku. A pri postovnom co je teraz, tak nikto Ti neda za mydlo 1 EUR a k tomu postovne 3-4 EUR.

salamistka
28. jún 2025

Ja používam len tuhé mydlo, ale napr.také mydlové kytice a pod. mi pripadajú zbytočné, lebo si s tým neviem poriadne umyť ruky a ani nepenia dobre. Ale cena ktorú uvádzaš, je v pohode.

nelca0510
28. jún 2025

Nekúpila by som si. Tuhé mydla nepoužívam. Mydlovu kyticu som raz dostala, na záchode pekne voňala.

natalifatali
28. jún 2025

Myslím si, že nekupovali. Je veľa konkurencií, musela by si byť v niečom lepšia ako iné. Prečo práve tvoje mydlo? Prečo je lepšie ako ostatné mydlá? V čom je iné atď atď..

sulavikova
28. jún 2025

Mám 10 kíl hmoty, mydlá vyrábam a iba darujem. Absolútne sa to neoplatí predávať.

ruxandra
28. jún 2025

Ja takéto mydla používam, lebo su oveľa lepsie, nakoľko obsahujú glycerín a tým pádom tak nevysusuju pokožku ako kupované (a nemusím kupovať este krém na ruky a pod).
Ale vyrábam si ich sama a asi by som si nekúpila uz od niekoho vyrobené. Hoci, sem tam na nejakom trhu si takto vyrobené kúpim. Tvoja cena mi ale príde strasne nízka. Počítala si si vôbec náklady, alebo si ju len tak strelila? Lebo takto mi príde, ze na tom mega prerobiš. Ak to chces robiť pre radosť a nechces na tom zarábať, tak kľudne daj takú cenu, ale ak od toho ocakavas aj nejaký zisk, tak toto je velmi málo..

Vlastne teraz pozerám, ze si si cenu stanovila podľa farieb, skus si to skor preratat na gramy 🙂

veronika2316
28. jún 2025

Určite nie ja používam len tekuté mydlá.🙈 Mne tie tuhé akosi prídu nehygienické neviem si pomôcť 🤣

evcagabi
28. jún 2025

Nie

1gramofon
28. jún 2025

Nepouzivam tuhé mydlo a celkovo neprežívam mydlá

user62056819
Odpoveď bola odstránená
lenka13332
28. jún 2025

Podľa toho aké mydla a z čoho by boli vyrobené... Ak by to bolo niečo ako almara soap tak možno áno

lenka13332
28. jún 2025
@lenka13332

Podľa toho aké mydla a z čoho by boli vyrobené... Ak by to bolo niečo ako almara soap tak možno áno

mayami
28. jún 2025

Nechcem ti brať ilúzie, je fajn, že sa chceš niečomu takému venovať, ale tie handmade mydlá sú už riadny prežitok. Osobne by som to nechcela ani zadarmo. Tak pred pätnástimi rokmi by si si s tým možno zarobila, ale teraz určite nie.

domka222
28. jún 2025

V dnešnej dobe väčšina ľudí používa sprchové gély a na ruky tekuté s dávkovačom. Ešte keď si k tomu prirátaš už dosť vysoké poštovné,tak sa to vôbec neoplatí kupovať a ani tebe vyrábať.

sense
28. jún 2025

My používame doma len tuhé mydla. Výnimka jedno tekuté aj s davkovacom pre návštevy. Ale záležalo by z čoho sú tie mydla vyrobené.
Ale veľký zárobok od toho necakaj

liusa82
28. jún 2025

ja práve naopak tekuté moc nemusím.Hlavne tuhých mám doma dosť .Mačgoriť ich v rukách to je moje😁 hlavne nevysušujú mi ruky ako tie tekuté.Takže ja by som kúpila ale musia pekne voňať nie že to ani necítiš na rukách riadne alebo nejaká chemická vôňa to nie.Lebo niektoré tie drogérkové su na jedno kopyto.Preto radšej kupujem drahšie tie talianske napr sú dobré.A to budeš mať cenu ešte ako zadarmo.No a možno aj niečo iné by si mohla povymýšlať k tomu nech sa ti to lepšie predáva.Lebo to je fakt že dnes viac ludí používa tekutáče

sara07
28. jún 2025

pozri si sashe alebo bio obchodiky v každom je viac druhov tuhych mydiel
cenu máš nizku , ak to chceš predavat tak nie na čierno, to nejde len tak idem predavat a je to ... ked sa ti nabalia iné poplatky si v hlboko v strate
na sashe je mydiel dost, tuhé mydla su davno na trhu už od vymysla sveta a vône,
hladaj niečo iné

lllaila
28. jún 2025

A recept na dobrý tuhý šampón nemáš? Lebo tie celkom idú 🙂

majka2959
28. jún 2025

Ja používam iba tuhé mydlá a často kupujem mydielka domácej výroby ako darček. Taktiež rada prijmem takýto darček pre seba. Myslím si, že ceny máš dosť nízke, asi bude záležať na gramáži, ako to tu písali. Prajem veľa šťastia!

Strana
z3