Ako ozdobiť narodeninovú tortu pre syna?
Ahojte prosím poraďte mi. Syn bude mať narodeniny nejdem robiť klasickú tortu aj tak to neľúbi aké nepecenu jablkovú s piškótami. Problém je že on tam chcel také postavičky ja som objednala na vrch je to jedla oblatka a potom sú tam postavičky z tej oblátky čo som chcela dať po bokoch torty. Ale premýšľam že to tam asi nebude dobre vidieť. Mám tu tortu poliať čokoládou? Ale ako spravím aby ťa čokoláda bola teda pekne aj na bokoch torty a nie len také akoby potreté ale aby to už aj vyzeralo neviem si to predstaviť a zas sa bojím či to potom nebude moc sladké a xinsa to bude hodiť 🙈 čo by ste mi poradili. Chcela som aj lacnejšiu alternatívu torty ale teraz neviem
jedla oblatka sa ti na jablkovej torte rozmoci
Na cokolade sa oplatka aj postavicky ak su fondanu roztecu. Dala by som navch vrstvu tenky korpus a natenucko cisty maslovy cize maslo cukor alebo cisto piskoty ale to bude hrbolate a na to oplatku a postavicky bud poloz ak su 3d alebo urob zapichy z fondanu. Na boky ak nevies dat krem tak radsej nic alebo len cokoladu. Alebo kasli na oplatku a zapichni postavicky
Na cokolade sa oplatka aj postavicky ak su fondanu roztecu. Dala by som navch vrstvu tenky korpus a natenucko cisty maslovy cize maslo cukor alebo cisto piskoty ale to bude hrbolate a na to oplatku a postavicky bud poloz ak su 3d alebo urob zapichy z fondanu. Na boky ak nevies dat krem tak radsej nic alebo len cokoladu. Alebo kasli na oplatku a zapichni postavicky
A aký je problém dať na vrch torty piškóty (tou rovnou stranou hore) a na to položiť oblatku? Nemusíš ničím lepiť. A postavičky by som len oprela po bokoch tesne pred sfukanim sviečok.
@andulka220989 ďakujem takže myslíte že nemám dávať na vrch vôbec čokoládu?
@selest nie, na čokoláde sa ani fondanovy obrazok ani na jedlej oplatke neroztopi

nerozumiem preco neches tu jedlu oblatku :D jak že to nebude dobre vidiet? nechapem