icon

Ako ozdobiť narodeninovú tortu pre syna?

nika_nika4495
Včera o 13:34

Ahojte prosím poraďte mi. Syn bude mať narodeniny nejdem robiť klasickú tortu aj tak to neľúbi aké nepecenu jablkovú s piškótami. Problém je že on tam chcel také postavičky ja som objednala na vrch je to jedla oblatka a potom sú tam postavičky z tej oblátky čo som chcela dať po bokoch torty. Ale premýšľam že to tam asi nebude dobre vidieť. Mám tu tortu poliať čokoládou? Ale ako spravím aby ťa čokoláda bola teda pekne aj na bokoch torty a nie len také akoby potreté ale aby to už aj vyzeralo neviem si to predstaviť a zas sa bojím či to potom nebude moc sladké a xinsa to bude hodiť 🙈 čo by ste mi poradili. Chcela som aj lacnejšiu alternatívu torty ale teraz neviem

anonym_053887
•
Včera o 13:41

nerozumiem preco neches tu jedlu oblatku :D jak že to nebude dobre vidiet? nechapem

anonym_ff34d4
•
Včera o 13:44

jedla oblatka sa ti na jablkovej torte rozmoci

andulka220989
•
Včera o 14:15

Ja by som dala vrstvu piškót a na tú vrstvu položiť tú oblatku.

biba_18
•
Včera o 14:18

z tých postavičiek urob zápichy a je po probléme ...

natalka13
•
Včera o 15:29

Oplatku zrus, rozmoci sa ti a postavicky daj na tortu.

selest
•
Včera o 15:38

Na cokolade sa oplatka aj postavicky ak su fondanu roztecu. Dala by som navch vrstvu tenky korpus a natenucko cisty maslovy cize maslo cukor alebo cisto piskoty ale to bude hrbolate a na to oplatku a postavicky bud poloz ak su 3d alebo urob zapichy z fondanu. Na boky ak nevies dat krem tak radsej nic alebo len cokoladu. Alebo kasli na oplatku a zapichni postavicky

nika_nika4495
autor
•
Včera o 17:54
@selest

Na cokolade sa oplatka aj postavicky ak su fondanu roztecu. Dala by som navch vrstvu tenky korpus a natenucko cisty maslovy cize maslo cukor alebo cisto piskoty ale to bude hrbolate a na to oplatku a postavicky bud poloz ak su 3d alebo urob zapichy z fondanu. Na boky ak nevies dat krem tak radsej nic alebo len cokoladu. Alebo kasli na oplatku a zapichni postavicky

@natalka13
@selest ale ja mám tie postavičky tiež z tej jedlej oblátky a chcela som ich dať po bokoch torty len neviem ako. A tu jednu na vrch som chcela dať. Myslíte že sa to rozmoci keď to dám už na takú poloatuhnutu čokoládu? Ja zas nepotrebujem aby to nejako dlho vydržalo 😁

andulka220989
•
Včera o 18:18

A aký je problém dať na vrch torty piškóty (tou rovnou stranou hore) a na to položiť oblatku? Nemusíš ničím lepiť. A postavičky by som len oprela po bokoch tesne pred sfukanim sviečok.

nika_nika4495
autor
•
Včera o 19:06
@andulka220989

A aký je problém dať na vrch torty piškóty (tou rovnou stranou hore) a na to položiť oblatku? Nemusíš ničím lepiť. A postavičky by som len oprela po bokoch tesne pred sfukanim sviečok.

@andulka220989 ďakujem takže myslíte že nemám dávať na vrch vôbec čokoládu?

natalka13
•
Včera o 19:39
@nika_nika4495

@natalka13
@selest ale ja mám tie postavičky tiež z tej jedlej oblátky a chcela som ich dať po bokoch torty len neviem ako. A tu jednu na vrch som chcela dať. Myslíte že sa to rozmoci keď to dám už na takú poloatuhnutu čokoládu? Ja zas nepotrebujem aby to nejako dlho vydržalo 😁

@nika_nika4495 na cokolade to bude tmave, na oplatku potrebujes maslovy krem

rachel36a
•
Včera o 20:39
@selest

@selest nie, na čokoláde sa ani fondanovy obrazok ani na jedlej oplatke neroztopi