Ako pripraviť chutný cestovinový šalát?
Chcem spraviť cestovinový šalát, ale vždy skončím pri tej istej verzii.
Cestoviny, kukurica, šunka, syr, trochu majonézy alebo jogurtu a hotovo. Nie je to zlé, len už by to chcelo zmenu.
Ako ho robíte vy? Čo doň dávate, aby bol dobrý aj na druhý deň?
Ďakujem vopred, že sa podelíte o overený receptík ❤
Ja robim aj s tuniakom cestoviny, tuniak, cerstva paradajka, uhorka. Mne osobne k tomu netreba ani ziadnu zalievku. Ale vzdy robim tak, kolko sa zje. Cestoviny na druhy den by som nejedla.
uvarim malicke kolienka, ked su takmer uvarene hodim k nim mrazeny hrasok a mrazenu kukuricu a necham prevvriet. Medzitym si v miske vymiesam horcicu, ocot, sol, cukor a olej do remulady. Ocedene teple cestoviny hodim do remulady, premiesam, necham vychladnut. Ked mam dokrajam do vychladnuteho este cervenu papriku. Remulady treba spravit vela a musi byt dost prechutena, cestoviny to vcucnu. Odstaty je este lepsi ako uplne cerstvy
Ja robím, keď robíme vývar. Cestoviny, uhorka, paradajky, paprika, kukurica, niekedy aj syr a kuracie mäso z polievky. A majonéza. Takto sa u nás zje aj to mäso 😁
cestoviny vychladnut, zamiesam tuniak, susene a cerstve rajciny, olivy, salatove korenie, olivovy olej, sezamove zrniecka. necham 15 minut odstat.
potom dolozim zeleny salat, premiesam opatrne, aby sa salat cely nerozbil. necham opat chvilku odstat a jeme
syr nastruhany az navrch na salat na tanieri
@anonym_autor cestoviny dobre premiešaj s green pestom a troškou vody z uvarených cestovín pridaj mozzarellu (mini), cherry rajčiny na polky a nakoniec posyp strúhaným parmezánom 👍
@anonym_autor ja davam kuracie prsia opečené kukuricu kapiu cherry paradajky syr postruhany na hrubsie majinezu
@anonym_autor Nakrajana cibula, uhorky, vajicko, horcica, majoneza, tuniak z konzervy a cestoviny. Mne chuti aj na 3 den. Vsetky chute z dressing prejdu do cestovin. Lepsi ako cerstvo robeny.

Cestoviny, udusená mraz.zelenina, opražená slaninka, tvrdý syr na malé kocky, majonéza.
Majonézu ale vždy pridávam až do každej porcie. Nie do celej várky.