icon

Ako pripraviť chutný cestovinový šalát?

Včera o 13:22

Chcem spraviť cestovinový šalát, ale vždy skončím pri tej istej verzii.
Cestoviny, kukurica, šunka, syr, trochu majonézy alebo jogurtu a hotovo. Nie je to zlé, len už by to chcelo zmenu.
Ako ho robíte vy? Čo doň dávate, aby bol dobrý aj na druhý deň?
Ďakujem vopred, že sa podelíte o overený receptík ❤

maca1984
Včera o 13:24

Cestoviny, udusená mraz.zelenina, opražená slaninka, tvrdý syr na malé kocky, majonéza.
Majonézu ale vždy pridávam až do každej porcie. Nie do celej várky.

anonym_2aba97
Včera o 13:26

Ja robim aj s tuniakom cestoviny, tuniak, cerstva paradajka, uhorka. Mne osobne k tomu netreba ani ziadnu zalievku. Ale vzdy robim tak, kolko sa zje. Cestoviny na druhy den by som nejedla.

anonym_df248d
Včera o 13:46

uvarim malicke kolienka, ked su takmer uvarene hodim k nim mrazeny hrasok a mrazenu kukuricu a necham prevvriet. Medzitym si v miske vymiesam horcicu, ocot, sol, cukor a olej do remulady. Ocedene teple cestoviny hodim do remulady, premiesam, necham vychladnut. Ked mam dokrajam do vychladnuteho este cervenu papriku. Remulady treba spravit vela a musi byt dost prechutena, cestoviny to vcucnu. Odstaty je este lepsi ako uplne cerstvy

vandavision
Včera o 14:02

Ja robím, keď robíme vývar. Cestoviny, uhorka, paradajky, paprika, kukurica, niekedy aj syr a kuracie mäso z polievky. A majonéza. Takto sa u nás zje aj to mäso 😁

lucik194
Včera o 14:23

cestoviny vychladnut, zamiesam tuniak, susene a cerstve rajciny, olivy, salatove korenie, olivovy olej, sezamove zrniecka. necham 15 minut odstat.
potom dolozim zeleny salat, premiesam opatrne, aby sa salat cely nerozbil. necham opat chvilku odstat a jeme

syr nastruhany az navrch na salat na tanieri

anonym_bf24b1
Včera o 14:51

@anonym_autor cestoviny dobre premiešaj s green pestom a troškou vody z uvarených cestovín pridaj mozzarellu (mini), cherry rajčiny na polky a nakoniec posyp strúhaným parmezánom 👍

slavomira236
Včera o 15:59

@anonym_autor ja davam kuracie prsia opečené kukuricu kapiu cherry paradajky syr postruhany na hrubsie majinezu

andreatytler
Dnes o 02:42

@anonym_autor Nakrajana cibula, uhorky, vajicko, horcica, majoneza, tuniak z konzervy a cestoviny. Mne chuti aj na 3 den. Vsetky chute z dressing prejdu do cestovin. Lepsi ako cerstvo robeny.