Ako správne pripraviť ryžové rezance?
Prosim vas, kto ich varieva? Ako zabezpecit aby sa mi dali zmiesat s prilohou? Kde robim chybu? Na chut su vyborne, nie su rozvarene ani nic. Len proste rozmiesat ich s masom sa mi proste nedari. "Nepustia" nic medzi seba
Ja ich este trochu pokrajam na kratsie
@anonym_autor ja ich používam často a ja ich vykydnem do woku k mäsu a zelenine a dvoma varechami ich nadvihujem, prevraciam, až napokon sa rozmiešajú s ostatnými prísadami, ale zo začiatku to ide ťažsie.
@anonym_autor krájam ich na menšie a dávam veľa sojovej omáčky a výpeku
@anonym_autor
S kliestami na salat to ide super😉
Vďaka za rady, dnes sa na ne chystám, vyskúšam dačo z toho
Pozerám videá jedného vietnamského kuchára na instagrame a v jednom videu radil ryžové rezance namočiť na hodinu do studenej vody a potom ich scedené pridať k ostatným prísadám a spolu dovariť.
Vďaka za rady, dnes sa na ne chystám, vyskúšam dačo z toho
@anonym_autor ja ich prelejem sezamovym olejom a premiesam, hned servirujem. Ked postoja tak za zlepia

Ahoj, tiež som s tým bojovala, ale osvedčilo sa mi najprv osmahnúť napr. kúsky mäsa so zeleninou, preložím do misky a v tom istom woku narýchlo opečiem rezance (rukou ich rozdelím, nedám naraz celú hrču zo sitka). Na to vykydnem mäso so zeleninou, omáčkou a už len jemne pretrasiem, nech to zapadne pomedzí rezance. Keď to dávaš na tanier, tiež naberieš rezance a mäso ostáva vo woku. Naberiem a šupnem na vrch.