icon

Aký syr do kuracej omáčky so smotanou?

Dnes o 05:51

Prosim vás aky dávate syr do omacky ku mäsu... ak môžete prosim aj foto
Vdaka

anonym_d66ac4
Dnes o 05:53

@anonym_autor Syr tam nedavam, ani som nevedela, ze niekto tam dava.

autor
Dnes o 05:54
@anonym_d66ac4

@anonym_autor Syr tam nedavam, ani som nevedela, ze niekto tam dava.

@anonym_d66ac4 tiez som nedávala len kuracie na smotane s kolienkami ale chcem dat aj syr nech je taka smotanovo syrová omacka. Prosim aky je dobry syr do omacky ? Dakujem

anonym_5cecf5
Dnes o 05:59
@anonym_autor

@anonym_d66ac4 tiez som nedávala len kuracie na smotane s kolienkami ale chcem dat aj syr nech je taka smotanovo syrová omacka. Prosim aky je dobry syr do omacky ? Dakujem

@anonym_autor Bambino? Ale do kuracieho na smotane ziadny syr nejde.

anonym_d15d56
Dnes o 06:07

@anonym_autor Do kuracieho na smotane nedávam syr,ale viem si predstaviť smotanovu omáčku s Nivou ale aj s Gorgonzolou s kuracím mäsom, keďže kuracie mäso má nevýraznú chuť a spomínané syry výraznú

anonym_b4c842
Dnes o 06:15

My davame len parmezan/grana padano

anonym_2cba68
Dnes o 06:18

zohrejem smotanu, tak aby bola horúca ale nevrela a pridávam postupne chedar.

anonym_ad39bb
Dnes o 06:22

Mascarpone, bez smotany

huxy
Dnes o 06:34

Voľakedy som dávala syrokrém do smotany, ale dlho sa to roztápalo. Teraz dávam syr v črievku.

226lenka
Dnes o 06:35

Hocijaký syr v črievku, väčšinou karička

pseudomonas87
Dnes o 06:50

@anonym_autor len parmezán

lizatko1009
Dnes o 06:53

robí. kuracie v zyrovej omáčke, minuly tyzden som robila aj s hráškom a pene a nastrúham tvrdé syry, ziadne karicky, hned ked orestujem, okorením mäso, stuham syry a rôzne, zalejem vodou, podusím a na záver smotana na varenie, nedavam šľahačkove, syry su tučné.

minesasubu
Dnes o 06:55

Robila som teraz kuracie na syrovej a dávala som bambino črievko červené je jedno aké použiješ

anonym_5b7c35
Dnes o 07:40

Mozes pouzit akykolvek syr, aj taveny, aj nastruhany tvrdy, aj plesnovy. Podla toho aky syr pouzijes, taku bude mat omacka chut. Do syrovych omacok pouzivame to co je doma v chladnicke, vyborne sa vyuziju zvysky syrov.

cacianka
Dnes o 09:24
@anonym_autor

@anonym_autor keď chcem dať, vytlačim syr v črievku. Alebo nastrúhame čo mám zvyšok tvrdeho.
Koniec hlásenia.