Aký syr do kuracej omáčky so smotanou?
Prosim vás aky dávate syr do omacky ku mäsu... ak môžete prosim aj foto
Vdaka
@anonym_autor Syr tam nedavam, ani som nevedela, ze niekto tam dava.
@anonym_d66ac4 tiez som nedávala len kuracie na smotane s kolienkami ale chcem dat aj syr nech je taka smotanovo syrová omacka. Prosim aky je dobry syr do omacky ? Dakujem
@anonym_d66ac4 tiez som nedávala len kuracie na smotane s kolienkami ale chcem dat aj syr nech je taka smotanovo syrová omacka. Prosim aky je dobry syr do omacky ? Dakujem
@anonym_autor Bambino? Ale do kuracieho na smotane ziadny syr nejde.
@anonym_autor Do kuracieho na smotane nedávam syr,ale viem si predstaviť smotanovu omáčku s Nivou ale aj s Gorgonzolou s kuracím mäsom, keďže kuracie mäso má nevýraznú chuť a spomínané syry výraznú
My davame len parmezan/grana padano
zohrejem smotanu, tak aby bola horúca ale nevrela a pridávam postupne chedar.
Mascarpone, bez smotany
Voľakedy som dávala syrokrém do smotany, ale dlho sa to roztápalo. Teraz dávam syr v črievku.
robí. kuracie v zyrovej omáčke, minuly tyzden som robila aj s hráškom a pene a nastrúham tvrdé syry, ziadne karicky, hned ked orestujem, okorením mäso, stuham syry a rôzne, zalejem vodou, podusím a na záver smotana na varenie, nedavam šľahačkove, syry su tučné.
Robila som teraz kuracie na syrovej a dávala som bambino črievko červené je jedno aké použiješ
Mozes pouzit akykolvek syr, aj taveny, aj nastruhany tvrdy, aj plesnovy. Podla toho aky syr pouzijes, taku bude mat omacka chut. Do syrovych omacok pouzivame to co je doma v chladnicke, vyborne sa vyuziju zvysky syrov.
@anonym_autor keď chcem dať, vytlačim syr v črievku. Alebo nastrúhame čo mám zvyšok tvrdeho.
Koniec hlásenia.

@anonym_autor Syr tam nedavam, ani som nevedela, ze niekto tam dava.