icon

Čo variť v týchto horúčavách?

Dnes o 06:34

Dajte nejake tipy na rýchle jedlo 🙂 Ďakujeem.

stelly652
Dnes o 06:38

Ahoj my varime dnes tarhoňu a plátkove mäso so zeleninou a cez týždeň rozmýšľam kel na husto,niečo zo zeleninou také ľahšie jedla čo sa hodi počas leta

zmrzlinka2021
Dnes o 06:39

@anonym_autor včera sme upiekla kura v rúre s novými zemiakmi. Máme aj dnes a bude jedna porcia mužovi aj na pondelok.

kavasmliekom
Dnes o 06:42

@anonym_autor včera tu bola rovnaká téma, predvčerom tiež. Čo ste jedli doteraz?

kavasmliekom
Dnes o 06:42
@stelly652

Ahoj my varime dnes tarhoňu a plátkove mäso so zeleninou a cez týždeň rozmýšľam kel na husto,niečo zo zeleninou také ľahšie jedla čo sa hodi počas leta

@stelly652 ja som včera videla tekvicu , už rozmýšľam kedy urobím prívarok.

stelly652
Dnes o 06:47
@kavasmliekom

@stelly652 ja som včera videla tekvicu , už rozmýšľam kedy urobím prívarok.

@kavasmliekom aha to ma nenapadlo tiež sme to nemali dlho len neviem včera som bol v Lidlu a tekvicu nemali,zajtra skočím do Kaflandu pozrieť či tam nemajú tekvicu musím si to všetko zapísať

kp7333
Dnes o 06:52

Na elektrickom grile ugrilujem kuracie maso, cuketu, baklazan, kukuricu. K tomu chlieb/pecivo, salat, dresing. Alebo aj ryba obcas. Pripadne polievka strukovinova a osuchy k nej. Alebo paradajkova plus pizza chlieb, na veceru potom pizza.

stellarstar
Dnes o 06:55

Varím to čo obvykle, nemáme problém jesť teplé. Len neservírujem extra horúce ale robievam aj studené šaláty

mk1111111111
Dnes o 06:56
@stellarstar

Varím to čo obvykle, nemáme problém jesť teplé. Len neservírujem extra horúce ale robievam aj studené šaláty

@stellarstar jej nevadi teple, potrebuje rychle

akvi
Dnes o 07:00

Ja sa snažím robiť hlavne v teplovzdušnej friteze, lebo nejde z nej toľko tepla ako z klasickej rúry a sporáka. A mám ju v špajzi. Takže my teraz ficime na zeleninových studených šalátoch, plus k nim niečo z fritezy, kuracie, ryby, veľa rýb 😅, hermelin a pod syry, čo sa dajú grilovať.

hederamonstera
Dnes o 07:01

Ja si ficim na greckom salate s balkanskym syrom. Vcera sme grilovali.
Lahke jedla-netucne maso, salaty, kopa ovocia a limonad.

pudinka
Dnes o 07:02

Cestoviny robime casto a salaty

anonym_ab7cfa
Dnes o 07:04
@akvi

Ja sa snažím robiť hlavne v teplovzdušnej friteze, lebo nejde z nej toľko tepla ako z klasickej rúry a sporáka. A mám ju v špajzi. Takže my teraz ficime na zeleninových studených šalátoch, plus k nim niečo z fritezy, kuracie, ryby, veľa rýb 😅, hermelin a pod syry, čo sa dajú grilovať.

@akvi to frituješ v špajzi?

anonym_f8ff66
Dnes o 07:20

Podla mna sa autorka pyta kvoli teplu. 😃 Urcite nechce v 38stupnoch zapinat ruru.
My robime napriklad maso na grile a grecky salat. Tortilly. Rizoto zeleninove/cviklove. Vela jedal z mleteho masa. Je rychle a na milion sposobov.

simsalabim
Dnes o 07:25

Minestrone, bruschetta, caprese, salaty+grilovane. Moc nam v teple nechuti.

danica2711
Dnes o 07:28

@anonym_autor na nete máš rýchlych receptov, koľko len chceš, nie je to také namáhavé nájsť

akvi
Dnes o 07:45
@anonym_ab7cfa

@akvi to frituješ v špajzi?

@anonym_ab7cfa áno, mám fritezu v špajzi. Mám tam aj pekáreň na chlieb. Je to super praktické, nemusím nič prenášať na linku. A teraz v tomto teple zbytočne neohrievam kuchyňu s obývačkou.

anonym_19566f
Dnes o 07:54
@anonym_f8ff66

Podla mna sa autorka pyta kvoli teplu. 😃 Urcite nechce v 38stupnoch zapinat ruru.
My robime napriklad maso na grile a grecky salat. Tortilly. Rizoto zeleninove/cviklove. Vela jedal z mleteho masa. Je rychle a na milion sposobov.

@anonym_f8ff66 mleté mäso v tomto teple kym donesieš domov sa pokazí

mirage
Dnes o 08:15
@anonym_19566f

@anonym_f8ff66 mleté mäso v tomto teple kym donesieš domov sa pokazí

@anonym_19566f možno ho má v mrazničke, možno má v aute klímu, možno ho donesie v termotaške a možno má mäsiara 10 minút od domu.

anonym_f8a733
Dnes o 08:44
@mirage

@anonym_19566f možno ho má v mrazničke, možno má v aute klímu, možno ho donesie v termotaške a možno má mäsiara 10 minút od domu.

@mirage akože tiež som čumela ako teta anonymka prišla k takému záveru akoby jediná možnosť bola ísť s tým mäsom 3 hodiny pešo v bahotu z obchodu.

anonym_6a8dc0
Dnes o 09:11

Lečo🤍😂