Čo variť v týchto horúčavách?
Dajte nejake tipy na rýchle jedlo 🙂 Ďakujeem.
@anonym_autor včera sme upiekla kura v rúre s novými zemiakmi. Máme aj dnes a bude jedna porcia mužovi aj na pondelok.
@anonym_autor včera tu bola rovnaká téma, predvčerom tiež. Čo ste jedli doteraz?
Ahoj my varime dnes tarhoňu a plátkove mäso so zeleninou a cez týždeň rozmýšľam kel na husto,niečo zo zeleninou také ľahšie jedla čo sa hodi počas leta
@stelly652 ja som včera videla tekvicu , už rozmýšľam kedy urobím prívarok.
@stelly652 ja som včera videla tekvicu , už rozmýšľam kedy urobím prívarok.
@kavasmliekom aha to ma nenapadlo tiež sme to nemali dlho len neviem včera som bol v Lidlu a tekvicu nemali,zajtra skočím do Kaflandu pozrieť či tam nemajú tekvicu musím si to všetko zapísať
Na elektrickom grile ugrilujem kuracie maso, cuketu, baklazan, kukuricu. K tomu chlieb/pecivo, salat, dresing. Alebo aj ryba obcas. Pripadne polievka strukovinova a osuchy k nej. Alebo paradajkova plus pizza chlieb, na veceru potom pizza.
Varím to čo obvykle, nemáme problém jesť teplé. Len neservírujem extra horúce ale robievam aj studené šaláty
Varím to čo obvykle, nemáme problém jesť teplé. Len neservírujem extra horúce ale robievam aj studené šaláty
@stellarstar jej nevadi teple, potrebuje rychle
Ja sa snažím robiť hlavne v teplovzdušnej friteze, lebo nejde z nej toľko tepla ako z klasickej rúry a sporáka. A mám ju v špajzi. Takže my teraz ficime na zeleninových studených šalátoch, plus k nim niečo z fritezy, kuracie, ryby, veľa rýb 😅, hermelin a pod syry, čo sa dajú grilovať.
Ja si ficim na greckom salate s balkanskym syrom. Vcera sme grilovali.
Lahke jedla-netucne maso, salaty, kopa ovocia a limonad.
Ja sa snažím robiť hlavne v teplovzdušnej friteze, lebo nejde z nej toľko tepla ako z klasickej rúry a sporáka. A mám ju v špajzi. Takže my teraz ficime na zeleninových studených šalátoch, plus k nim niečo z fritezy, kuracie, ryby, veľa rýb 😅, hermelin a pod syry, čo sa dajú grilovať.
@akvi to frituješ v špajzi?
Podla mna sa autorka pyta kvoli teplu. 😃 Urcite nechce v 38stupnoch zapinat ruru.
My robime napriklad maso na grile a grecky salat. Tortilly. Rizoto zeleninove/cviklove. Vela jedal z mleteho masa. Je rychle a na milion sposobov.
@anonym_autor na nete máš rýchlych receptov, koľko len chceš, nie je to také namáhavé nájsť
Podla mna sa autorka pyta kvoli teplu. 😃 Urcite nechce v 38stupnoch zapinat ruru.
My robime napriklad maso na grile a grecky salat. Tortilly. Rizoto zeleninove/cviklove. Vela jedal z mleteho masa. Je rychle a na milion sposobov.
@anonym_f8ff66 mleté mäso v tomto teple kym donesieš domov sa pokazí
@anonym_f8ff66 mleté mäso v tomto teple kym donesieš domov sa pokazí
@anonym_19566f možno ho má v mrazničke, možno má v aute klímu, možno ho donesie v termotaške a možno má mäsiara 10 minút od domu.
@anonym_19566f možno ho má v mrazničke, možno má v aute klímu, možno ho donesie v termotaške a možno má mäsiara 10 minút od domu.
@mirage akože tiež som čumela ako teta anonymka prišla k takému záveru akoby jediná možnosť bola ísť s tým mäsom 3 hodiny pešo v bahotu z obchodu.
Lečo🤍😂

Ahoj my varime dnes tarhoňu a plátkove mäso so zeleninou a cez týždeň rozmýšľam kel na husto,niečo zo zeleninou také ľahšie jedla čo sa hodi počas leta