icon

Čo variť v týchto horúčavách?

28. jún 2026

Dajte nejake tipy na rýchle jedlo 🙂 Ďakujeem.

stelly652
28. jún 2026

Ahoj my varime dnes tarhoňu a plátkove mäso so zeleninou a cez týždeň rozmýšľam kel na husto,niečo zo zeleninou také ľahšie jedla čo sa hodi počas leta

zmrzlinka2021
28. jún 2026

@anonym_autor včera sme upiekla kura v rúre s novými zemiakmi. Máme aj dnes a bude jedna porcia mužovi aj na pondelok.

kavasmliekom
28. jún 2026

@anonym_autor včera tu bola rovnaká téma, predvčerom tiež. Čo ste jedli doteraz?

kavasmliekom
28. jún 2026
@stelly652

Ahoj my varime dnes tarhoňu a plátkove mäso so zeleninou a cez týždeň rozmýšľam kel na husto,niečo zo zeleninou také ľahšie jedla čo sa hodi počas leta

@stelly652 ja som včera videla tekvicu , už rozmýšľam kedy urobím prívarok.

stelly652
28. jún 2026
@kavasmliekom

@stelly652 ja som včera videla tekvicu , už rozmýšľam kedy urobím prívarok.

@kavasmliekom aha to ma nenapadlo tiež sme to nemali dlho len neviem včera som bol v Lidlu a tekvicu nemali,zajtra skočím do Kaflandu pozrieť či tam nemajú tekvicu musím si to všetko zapísať

kp7333
28. jún 2026

Na elektrickom grile ugrilujem kuracie maso, cuketu, baklazan, kukuricu. K tomu chlieb/pecivo, salat, dresing. Alebo aj ryba obcas. Pripadne polievka strukovinova a osuchy k nej. Alebo paradajkova plus pizza chlieb, na veceru potom pizza.

stellarstar
28. jún 2026

Varím to čo obvykle, nemáme problém jesť teplé. Len neservírujem extra horúce ale robievam aj studené šaláty

mk1111111111
28. jún 2026
@stellarstar

Varím to čo obvykle, nemáme problém jesť teplé. Len neservírujem extra horúce ale robievam aj studené šaláty

@stellarstar jej nevadi teple, potrebuje rychle

akvi
28. jún 2026

Ja sa snažím robiť hlavne v teplovzdušnej friteze, lebo nejde z nej toľko tepla ako z klasickej rúry a sporáka. A mám ju v špajzi. Takže my teraz ficime na zeleninových studených šalátoch, plus k nim niečo z fritezy, kuracie, ryby, veľa rýb 😅, hermelin a pod syry, čo sa dajú grilovať.

hederamonstera
28. jún 2026

Ja si ficim na greckom salate s balkanskym syrom. Vcera sme grilovali.
Lahke jedla-netucne maso, salaty, kopa ovocia a limonad.

pudinka
28. jún 2026

Cestoviny robime casto a salaty

anonym_ab7cfa
28. jún 2026
@akvi

Ja sa snažím robiť hlavne v teplovzdušnej friteze, lebo nejde z nej toľko tepla ako z klasickej rúry a sporáka. A mám ju v špajzi. Takže my teraz ficime na zeleninových studených šalátoch, plus k nim niečo z fritezy, kuracie, ryby, veľa rýb 😅, hermelin a pod syry, čo sa dajú grilovať.

@akvi to frituješ v špajzi?

anonym_f8ff66
28. jún 2026

Podla mna sa autorka pyta kvoli teplu. 😃 Urcite nechce v 38stupnoch zapinat ruru.
My robime napriklad maso na grile a grecky salat. Tortilly. Rizoto zeleninove/cviklove. Vela jedal z mleteho masa. Je rychle a na milion sposobov.

simsalabim
28. jún 2026

Minestrone, bruschetta, caprese, salaty+grilovane. Moc nam v teple nechuti.

danica2711
28. jún 2026

@anonym_autor na nete máš rýchlych receptov, koľko len chceš, nie je to také namáhavé nájsť

akvi
28. jún 2026
@anonym_ab7cfa

@akvi to frituješ v špajzi?

@anonym_ab7cfa áno, mám fritezu v špajzi. Mám tam aj pekáreň na chlieb. Je to super praktické, nemusím nič prenášať na linku. A teraz v tomto teple zbytočne neohrievam kuchyňu s obývačkou.

anonym_19566f
28. jún 2026
@anonym_f8ff66

Podla mna sa autorka pyta kvoli teplu. 😃 Urcite nechce v 38stupnoch zapinat ruru.
My robime napriklad maso na grile a grecky salat. Tortilly. Rizoto zeleninove/cviklove. Vela jedal z mleteho masa. Je rychle a na milion sposobov.

@anonym_f8ff66 mleté mäso v tomto teple kym donesieš domov sa pokazí

mirage
28. jún 2026
@anonym_19566f

@anonym_19566f možno ho má v mrazničke, možno má v aute klímu, možno ho donesie v termotaške a možno má mäsiara 10 minút od domu.

anonym_f8a733
28. jún 2026
@mirage

@anonym_19566f možno ho má v mrazničke, možno má v aute klímu, možno ho donesie v termotaške a možno má mäsiara 10 minút od domu.

@mirage akože tiež som čumela ako teta anonymka prišla k takému záveru akoby jediná možnosť bola ísť s tým mäsom 3 hodiny pešo v bahotu z obchodu.

anonym_6a8dc0
28. jún 2026

Lečo🤍😂

anonym_f8ff66
28. jún 2026
@anonym_19566f

@anonym_19566f cerstvo namlete maso sa pokazi za 10minut kym dojdes domov? To potom sa pokazi kazde maso, kym si ho donesies z obchodu. 🫣 (Rovnako tak vajicka, jogurty, alebo napriklad aj salaty ci pomazanky, rozmrazi sa zmrzlina, mrazena zelenina, hranolky atd.atd.)
Ja nekupim potraviny a nevozim ich pol dna po obchodoch. Ved nakupim a idem domov predsa. 🤷‍♀️

anonym_60ce61
28. jún 2026

donaska

anonym_a33fb0
29. jún 2026
@zmrzlinka2021

@anonym_autor včera sme upiekla kura v rúre s novými zemiakmi. Máme aj dnes a bude jedna porcia mužovi aj na pondelok.

@zmrzlinka2021 to zjete pečené kura na 3 deň?To ako chutí a vyzerá?
@anonym_autor polievky, šaláty, cestoviny, včera som robila rybu a nové zemiaky

pseudomonas87
1. júl 2026
@anonym_a33fb0

@zmrzlinka2021 to zjete pečené kura na 3 deň?To ako chutí a vyzerá?
@anonym_autor polievky, šaláty, cestoviny, včera som robila rybu a nové zemiaky

@anonym_a33fb0 aj my zjeme v pohode pečené kura na tretí deň, ja v chladničke, jeden deň máme kura napr. S ryžou, druhy deň urobím rizoto napriklad a dám tam obrate mäsko a ak ešte ostane tak naprm tortily s mäsom a šalátom.