icon

Čo variť v horúčavách bez použitia rúry?

vanilka83
Dnes o 12:18

Ahojte co teraz rýchlo uvariť?ja a moja rodina moc na šaláty nie sme a vzdy jeme len varený teply obed. Rúru zapnúť ani nezamýšľam...

stvura
Dnes o 12:19

ja som robila dnes plnenu papriku - ale v tlakovom hrnci - 20 minut...tiez to varenie velmi nedavam, takze robim len jedla do pol hodiny

anonym_1eb600
Dnes o 12:20

@vanilka83 my sme dnes mali lososa, pecene zemiaky, restovane fazulky. To bude aj zajtra. Predtym sme mali rezen, predtym kuracie sote so zeleninou a ryzou. Ja som dnes mala tuniaka v konzerve s pletenkou, vobec nemam chut na varene jedlo. Tiez vymyslam len nieco rychle.

stellarstar
Dnes o 12:24

Robila som wok zeleninu s rezancami

anonym_36d302
Dnes o 12:28

Ja praveze zapinam ruru v tychto horucavach. Naskladam do nej vsetko co treba, zavriem dvierka, zapnem ruru a zavriem dvere na kuchyni, nech si tam robia co vedia. Stat pri sporaku hodinu je horsie. Dnes bude sedliacke kura, vcera sa v rure piekol marhulovy lekvar

anonym_3d206b
Dnes o 12:28

Ja tiež nie, v posledných dňoch sme mali ovocné polievky, tarhonovy šalať, šalát s jacnenných krúp, cícerový šalat, cestoviny s nejakou omáčkou,dusenú zeleninu s grlivaným syrom,muž utopence, jediné ako tak teplé jedlo boli.hrianky s avokádom

marianarem
Dnes o 12:30

Ja som dnes robila omelety, sebe s porom a tekvicou a synovi bylinkovu.

anonym_eda81c
Dnes o 12:33

@vanilka83 lečo s ryžou

anonym_679e26
Dnes o 12:40

my jeme od nedele. Takže tiež nič som nevarila. Akurát v obchode nakúpila melóny. 🙂👍👍❤

luccija
Dnes o 12:40

@vanilka83 včera cestovina s nivovou omáčkou, alebo paradajkovou a parmezán a dnes som ešte nevarila na večeru zapeciem karfiol, ale ty nechces rúru zapnúť.Jeden deň sme mali rybu, šošovicovu polievku.Kuracie ako minútku so zemiakmi som robila v nedelu

simca06022011
Dnes o 12:48

myslim, ze v dnesnej dobe izolovanych rur, je zapnut ruru to najmenej.. piekla som kura, z toho bude aj rizoto dnes. Inak rychlo jedla na panvici, cestoviny, granadir, minutky, oprazit a je, prilohy ale treba varit vacsinou, tiez na zeleninu studenu nie som.. skor varim na viac dni, aby som kazdy den nemusela..

anonym_322259
Dnes o 13:09
@stvura

ja som robila dnes plnenu papriku - ale v tlakovom hrnci - 20 minut...tiez to varenie velmi nedavam, takze robim len jedla do pol hodiny

@stvura mňa napadlo, že večer urobím plnene kapustne listy, zložím všetko do hrnca a uvarím. To bude na 2 dni pokoj, dnes má manžel pozval na večeru do restiky aj na zmrzku, včera sme nestihli osláviť jeho meniny 🫣. Piatok nejaké cestoviny urobím a cez víkend niečo dáme na gril ku večeru.

anonym_1228f3
Dnes o 13:12

cestovinovy salat, uvar rano cestoviny, premi vodou daj do chladnicky. Okolo obeda pridaj kukuricu, syr, sunku, olivy, majonezu, sol a korenie.

vanilka83
autor
Dnes o 13:15
@anonym_36d302

Ja praveze zapinam ruru v tychto horucavach. Naskladam do nej vsetko co treba, zavriem dvierka, zapnem ruru a zavriem dvere na kuchyni, nech si tam robia co vedia. Stat pri sporaku hodinu je horsie. Dnes bude sedliacke kura, vcera sa v rure piekol marhulovy lekvar

@anonym_36d302 hm to máš fajn ja som na OČR a kuchyňu mame otvorenú s obývačkou bez dverí a celý deň trávime len tam

vanilka83
autor
Dnes o 13:21
@simca06022011

myslim, ze v dnesnej dobe izolovanych rur, je zapnut ruru to najmenej.. piekla som kura, z toho bude aj rizoto dnes. Inak rychlo jedla na panvici, cestoviny, granadir, minutky, oprazit a je, prilohy ale treba varit vacsinou, tiez na zeleninu studenu nie som.. skor varim na viac dni, aby som kazdy den nemusela..

@simca06022011 neviem co je izolovaná rúra...ale my sme rúru kupovali cca 16 rokov dozadu,takže fakt kúri do priestoru fest a my máme otvorenú kuchyňu do obývačky bez dverí

anonym_8bb8c8
Dnes o 13:26

nebudes asi nejaka skusena gazdinka, co? bez rury prezijes aj apokalypsu...

takze - tortily plnene hocicim, chilli con carne, losos, minutka s prilohou
spenatove halusky
spagety s hocijakou omackou
torteliny z obchodu
rizoto
granadir
sa niekomu tazi otvorit aj kucharku, hoc i len na FB alebo IG nejake tipy
to tazko potom varit, chapem

kp7333
Dnes o 13:39

varim rychle jedla na panvici alebo grile. Dnes filety z lososa, mlade zemiaky, dusena zelenina. Predtym grilovane kur.prsia s cuketou, chlieb, salat. Alebo kuracia ciganska v zemli, zelenina. Vsetko jedla hotove do 15 min, lahko stravitelne. Ruru som uz par tyzdnov nezapla, ide len elektricky gril alebo varna doska, aj to len zopar minut.