Čo variť v horúčavách bez použitia rúry?
Ahojte co teraz rýchlo uvariť?ja a moja rodina moc na šaláty nie sme a vzdy jeme len varený teply obed. Rúru zapnúť ani nezamýšľam...
@vanilka83 my sme dnes mali lososa, pecene zemiaky, restovane fazulky. To bude aj zajtra. Predtym sme mali rezen, predtym kuracie sote so zeleninou a ryzou. Ja som dnes mala tuniaka v konzerve s pletenkou, vobec nemam chut na varene jedlo. Tiez vymyslam len nieco rychle.
Ja praveze zapinam ruru v tychto horucavach. Naskladam do nej vsetko co treba, zavriem dvierka, zapnem ruru a zavriem dvere na kuchyni, nech si tam robia co vedia. Stat pri sporaku hodinu je horsie. Dnes bude sedliacke kura, vcera sa v rure piekol marhulovy lekvar
Ja tiež nie, v posledných dňoch sme mali ovocné polievky, tarhonovy šalať, šalát s jacnenných krúp, cícerový šalat, cestoviny s nejakou omáčkou,dusenú zeleninu s grlivaným syrom,muž utopence, jediné ako tak teplé jedlo boli.hrianky s avokádom
my jeme od nedele. Takže tiež nič som nevarila. Akurát v obchode nakúpila melóny. 🙂👍👍❤
myslim, ze v dnesnej dobe izolovanych rur, je zapnut ruru to najmenej.. piekla som kura, z toho bude aj rizoto dnes. Inak rychlo jedla na panvici, cestoviny, granadir, minutky, oprazit a je, prilohy ale treba varit vacsinou, tiez na zeleninu studenu nie som.. skor varim na viac dni, aby som kazdy den nemusela..
ja som robila dnes plnenu papriku - ale v tlakovom hrnci - 20 minut...tiez to varenie velmi nedavam, takze robim len jedla do pol hodiny
@stvura mňa napadlo, že večer urobím plnene kapustne listy, zložím všetko do hrnca a uvarím. To bude na 2 dni pokoj, dnes má manžel pozval na večeru do restiky aj na zmrzku, včera sme nestihli osláviť jeho meniny 🫣. Piatok nejaké cestoviny urobím a cez víkend niečo dáme na gril ku večeru.
cestovinovy salat, uvar rano cestoviny, premi vodou daj do chladnicky. Okolo obeda pridaj kukuricu, syr, sunku, olivy, majonezu, sol a korenie.
Ja praveze zapinam ruru v tychto horucavach. Naskladam do nej vsetko co treba, zavriem dvierka, zapnem ruru a zavriem dvere na kuchyni, nech si tam robia co vedia. Stat pri sporaku hodinu je horsie. Dnes bude sedliacke kura, vcera sa v rure piekol marhulovy lekvar
@anonym_36d302 hm to máš fajn ja som na OČR a kuchyňu mame otvorenú s obývačkou bez dverí a celý deň trávime len tam
myslim, ze v dnesnej dobe izolovanych rur, je zapnut ruru to najmenej.. piekla som kura, z toho bude aj rizoto dnes. Inak rychlo jedla na panvici, cestoviny, granadir, minutky, oprazit a je, prilohy ale treba varit vacsinou, tiez na zeleninu studenu nie som.. skor varim na viac dni, aby som kazdy den nemusela..
@simca06022011 neviem co je izolovaná rúra...ale my sme rúru kupovali cca 16 rokov dozadu,takže fakt kúri do priestoru fest a my máme otvorenú kuchyňu do obývačky bez dverí
nebudes asi nejaka skusena gazdinka, co? bez rury prezijes aj apokalypsu...
takze - tortily plnene hocicim, chilli con carne, losos, minutka s prilohou
spenatove halusky
spagety s hocijakou omackou
torteliny z obchodu
rizoto
granadir
sa niekomu tazi otvorit aj kucharku, hoc i len na FB alebo IG nejake tipy
to tazko potom varit, chapem
varim rychle jedla na panvici alebo grile. Dnes filety z lososa, mlade zemiaky, dusena zelenina. Predtym grilovane kur.prsia s cuketou, chlieb, salat. Alebo kuracia ciganska v zemli, zelenina. Vsetko jedla hotove do 15 min, lahko stravitelne. Ruru som uz par tyzdnov nezapla, ide len elektricky gril alebo varna doska, aj to len zopar minut.

ja som robila dnes plnenu papriku - ale v tlakovom hrnci - 20 minut...tiez to varenie velmi nedavam, takze robim len jedla do pol hodiny