Čo variť z bravčového karé?
Niečo nie tuctové?
Mám pocit, že stále varím to isté :-/
rezne - na rôzne spôsoby.
@anonym_autor Prirodne rezne(niefo ako ciganska),kare v horcicovej omacke,zivansku,raznici,trhane maso.
Rezne v cestíčku,rezne v trojobale,rezne v horčicovej omáčke, rezne na paprike,rezne na zelenine, zapekané rezne s paradajkou a syrom, v celku pripravené na spôsob sviečkovej na smotane ...
-Na porku a horcici s varenymi zemiakmi
-Na prirodno opecene na panvici s volskym okom a hranolkami a salatom
-kari rezance - nalozene v zltku, kari, worchester, sojovka, sol, chilli ak lubite stiplave, olej a skrob-opecene na panvici len tak s chlebikom a kyselymi uhorkami
-ciganska
najčastejšie plnené, čo chladnička dá
@patka06 Ako ich plníš? Vyklepeš na placku a potom zatočíš?
Ja robím z karé aj španielske vtáčiky.
Ja robím z karé aj španielske vtáčiky.
@anonym_a7e2b9 ja aj rozstrieľané/rozlietané 😁
@anonym_autor ja robím najčastejšie pečene pomaly a vcelku, k tomu väčšinou salat alebo iná zelenina.
Naklepať, osoliť, okoreniť, položiť plátok slaninky/šunky, zatočiť, obaliť v strúhanke, preložiť do pekáčika a zaliať smotanou a piecť pod alobalom 🙂
@anonym_autor máme radi rezne naopak, tým, že sa ešte zapekaju v rúre vznikne veľmi chutná šťava, ktorou si polievame zemiakovú kašu, k tomu šalát čo záhrada dala vseho druhu zeleniny.

ja robievam zapečené v trúbe nakrájané na plátky , preliate smotanou a údeným syrom, k tomu rôzne šaláty, hlávkový, rajčinovo cibuľový, miešaný