icon

Čo variť z tekvice okrem polievky?

rado_sa_stalo
Včera o 17:48

Ahojte 🙂 tento rok sa nám ich urodilo celkom dosť a ja z tekvice stále robím v podstate len polievku 😅 už by som chcela skúsiť aj niečo iné. čo z nej doma varíte vy?

thirstymonk
Včera o 17:51

@rado_sa_stalo Ja osobne nič, ale existuje tekvicový prívarok :D

anonym_b5380e
Včera o 17:52

Nakrajam na kocky, upeciem, este teple s cicerom a fetou. Mnam

anonym_f39e4a
Včera o 17:52

@rado_sa_stalo Nám sa ich tiež tento rok urodilo hodne.A pred včerom som robila prívarok.

anonym_4dddcf
Včera o 18:03

Placky, koláč, plním, vyprážam, polievku, prívarok.

stellarstar
Včera o 18:05

@rado_sa_stalo môžeš dať na zimu do mrazničky, zasterilizovať, omáčku, nátierku, humus, koláč, cheescake, bábovku, muffiny, kompót, džem, chutney....

anonym_835bcd
Včera o 18:07

Ake tekvice? Tekvice so zltou duzinou mozes velmi dobre uskladnit, staci ak ich oberies dobre dozrete, teda ked uz nemaju zelenu stonku, najlepsie ak stonka je sucha. Odstrihnes aj so stonkou, das par dni na slnecne a suche miesto vysusit a potom ich pri izbovej teplote mozes skladovat dlho. Treba len kontrolovat, lebo ak maju poskodenu supku mozu zacat hnit

anonym_20354e
Včera o 18:24

@rado_sa_stalo privarok, omacku na spagety, kolac, placky, pridat ku pecenej zelenine - zemiaky, mrkva, cvikla, tekvica.

tortelinka
Včera o 18:39

@rado_sa_stalo ja mám rada halušky a pirohy

lilke
Včera o 18:48

@rado_sa_stalo záleží , aké tekvice. Ale všeobecne aj rizoto, "špagety".

anonym_89f200
Včera o 19:02

Zapekanu tekvicu vyskusaj. Rozrezes pozdlzne, naplnis akoukolvek plnkou (mlete maso s ryzou, huby..), posypes syrom a zapecies v rure.

anonym_034345
Včera o 19:13

@rado_sa_stalo placky, zemiakovo-cuketovy privarok s oprazenou parkou, karbanatky

anonym_15bb80
Včera o 19:20

Hokkaido len pokrájam na kocky, olej voda, varím do mäkka, s ryžou. Mňam.

anonym_2224ad
Včera o 21:09

@rado_sa_stalo Privarok, ale uz som aj vyprazala tekvicu!

anonym_6b1a98
Včera o 22:56

@rado_sa_stalo Omáčku.