Čo zvyknete raňajkovať?
Rada si prečítam a inšpirujem sa čo zvyknete každý deň raňajkovať. Ja mám pocit, že jem stále dokola to isté a už mi to nejde na chuť. A kedy približne raňajkujete? Ja nedokážem skoro ráno niečo zjesť, cca až po nejakej 8-9. Muž jedáva o 6.00, nechápem ako sa to dá takto skoro hneď po prebudení 😀
Ja vstávam o 5.30 a raňajkujem o 6tej, väčšinou som dávam jogurt jogobela ovocný alebo nejakú tyčinku delí, banány v čokoláde a pod. Potom si dám až obed okolo 13tej.
@anonym_autor počas pracovných dní zvyknem okolo 5:30 zjesť banán a potom okolo 8:30 si dám v práci slané raňajky (vajíčka na rôzne spôsoby so zeleninou,pečivo s nátierkou a zeleninou alebo párky,niečo slané).
Ale počas voľna zvyknem raňajkovať až okolo 9:30 a neskôr a to mám väčšinou niečo sladké - ovsená kaša s ovocím a bielym jogurtom,pohánková kaša s čokoládou a ovocím,palacinky,smoothie,cottage lievance som si teraz veľmi obľúbila ale niekedy príde chuť aj na slané,také,čo nemám cez týžden,napr. anglické raňajky alebo hrianka s avokádom a strateným vajíčkom a mám rada raz za čas zájsť aj na brunch do mesta,kde si dávam kombo sladké aj slané plus mimosa ☺️😁
Tak ja jedávam okolo 7.00. Raz alebo dvakrát do týždňa mám jogurt s vločkami a ostatok, chleba, šunka,syr, zelenina, párky alebo vajíčka.

@anonym_autor deň sa začína tlačenka, klobása, paštéka domáca 👍