icon

Je polievka po piatich dňoch mimo chladničku stále jedlá?

Včera o 09:01

Sprosta otazka, vzdy si davam polievku do ladnicky nemala som miesto " zabudla" som na nu pred bocnymi dverami je dobra hydinova je tam od piatku, co si myslite , stale je u nas zamracene okolo nuly + - ,bude este jeditelna,?

jaskolka
Včera o 09:08

Čiže bola vonku?Potom je to akoby bola v chladnicke.
Veď ju zohrej a uvidíš,ak bude "penit"alebo bude chuťovo nakyslata,tak budeš hneď vidieť,že je už pokazená.
Ak to bol len čistý vývar bez cestovín či zeleniny ,mala by byť ešte ok.

anonym_597589
Včera o 09:09

Aj keby bola v chladničke tak piatkovú polievku v pondelok už nejem, to už keď veľa navaríš tak rozdeliť na porcie a do mrazničky.

martinmmartin
Včera o 09:14

prevarit a ochutnat. Var zabije vsetko co v nej ozilo a tvoj jazyk je vyborny evolucny detektor ci je nieco jedle alebo nie kludne sa na neho spolahni

anjelicek26
Včera o 09:14

Aj keby v chladnicke, od piatka do pondelka je pre mna pridlho... cisty vyvar ci aj zelenina a mäso v tom?

janinah
Včera o 09:17

Nemusi byt skazena.ale je uz stara.

slavomira236
Včera o 09:20

@anonym_autor dneska budem dojedat od soboty obeda uvarenu. A v zime bezne nechavam v pivnicke kde je chladnejsie ako v chladnicke. Zohrej ochutnaj..ak bude skysnuta spravi sa pena alebo to bude citit

domkakvet
Včera o 09:28

@anonym_autor piatkova polievka uz asi nebude dobra, ale mozes zohriat, ak bude penit, tak je pokazena.

grankosko
Včera o 09:32

Ak nebola v chladničke, ja by som ju už nejedla.

minenkaa
Včera o 09:34

@anonym_autor nic jej nebude veď bola zamrznutá

nyusika
Včera o 09:38

1. chladnicka, nie ladnicka
2. jedla, nie jeditelna
3. ja by som ju uz nejedla, pokial nemas zvlast vyvar, zvlast maso a zvlast zeleninu

nyusika
Včera o 09:40
@anjelicek26

Aj keby v chladnicke, od piatka do pondelka je pre mna pridlho... cisty vyvar ci aj zelenina a mäso v tom?

@anjelicek26 cisty vyvar tri dni v pohode vydrzi, ale vela ludi proste nechava tu polievku tak, ako ju dovarili - spolu s masom aj zeleninou.
my to hned po uvareni rozdelime - zvlast vyvar, zvlast maso a zvlast z
elenina

uplna "topka" je, ze niekto v takejto polievke nechava aj cestovinu, to je cisty xxx

januska12323
Včera o 09:47

Dobrá hydinová bola len v piatok. Odvtedy niekoľkokrát zamrzla a odmrzla. Mala si ju dať do mrazničky keď do chladničky nevošla. Ja by som už nejedla.

pikachu999
Včera o 09:49

@anonym_autor prevar a uvidíš

minenkaa
Včera o 09:58
@nyusika

1. chladnicka, nie ladnicka
2. jedla, nie jeditelna
3. ja by som ju uz nejedla, pokial nemas zvlast vyvar, zvlast maso a zvlast zeleninu

@nyusika ľadnicka je úplne v pohode slovo

nyusika
Včera o 09:59
@minenkaa

@nyusika ľadnicka je úplne v pohode slovo

@minenkaa
hej hej...pre niekoho je aj niaky/neaky uplne v pohode slovo 🙂

minenkaa
Včera o 10:03
@nyusika

@minenkaa

@nyusika a ešte aj spisovne

anonym_50184f
Včera o 10:04
@nyusika

@minenkaa

@nyusika mať tvoje problémy

minenkaa
Včera o 10:06
@nyusika

@minenkaa

@nyusika od kedy je tu zakázané používať hovorové slova

nevenka
Včera o 10:10

My kludne jeme nedelnu polievku aj v stredu. Prevarim ju a ked nepeni a nie je nakysla, jeme ju. A to niekedy varim v sobotu vecer. Nikdy nam nic nebolo.
A v byte sme mali fakt malu chladnicku, v zime som mala jedlo casto na balkone a snazila som sa, aby na to nesvietilo slnko. Lebo ti sa zacne ohrievat, logicky. Ale ked bola v tieni a je okolo nuly, tak sa nema co tomu jedlu stat.

anonym_8826a7
Včera o 10:47
@minenkaa

@nyusika od kedy je tu zakázané používať hovorové slova

@minenkaa nie je, ale slečna chce byť za múdru🙂

ivicatolic
Včera o 10:53

@anonym_autor výživová hodnota jedla je 2-3 hod. po uvarení.... takže v ten deň z nej ešte niečo máš, potom papáš už iba hmotu

minenkaa
Včera o 11:02
@anonym_8826a7

@minenkaa nie je, ale slečna chce byť za múdru🙂

@anonym_8826a7 ale je

anonym_364e11
Včera o 11:04
@ivicatolic

@anonym_autor výživová hodnota jedla je 2-3 hod. po uvarení.... takže v ten deň z nej ešte niečo máš, potom papáš už iba hmotu

@ivicatolic
Preco sa potom hovori ze gulas je lepsi po dvoch dnoch,?
Dakujem za komentare ochutnam polievku ked pridem z roboty