Kde kúpiť chutné krídelká a klobásky na grilovanie?
ľudia čaute chcem sa vás opýtať ktorý chcete využiť dobre teple počasie na grilovanie mam program zavolať brata synovca na grilovačku a ja sa chcem vás opýtať čo nakúpiť na grilovanie idem teraz po uhlie na grilovanie ale klobásky sú dobre a kridielka???....chuťove....a kde ich kúpim v ktorom obchodnom centre??...
U nás najviac idú párky obalené v slaninke, kuracie prsia, ktoré sama marinujem, syry na gril a zelenina (cuketa, paprika, šampiňóny, cibuľa napr.) 🙂
@stelly652 cim tensie veci tak tym mas sancu menej to pokazit . Kridelka su uz sofistikat kde riskujes pri moc teplote surove z vnutra a zhorene z vonka. Tie sa musia najprv pomaly a prikryte a potom rychlo na krustu....Steak z krkovicky ca 1,5cm hruby bude ovela jednoduchsi
@martinmmartin a ten steak kúpim v Lidlu??..
@stelly652 krídla nie sú moc dobrý nápad. Okrem klasických klobások hlasujem za krkovičku alebo vykostené kuracie stehná. Najlepšie sú , keď sa marinujú aspoň pár hodín, resp. cez noc. Alebo teda v najhoršom prípade aj hotové marinované priamo z obchodu. A potom grilovaná zelenina a domáci dip.
@stelly652 krídla nie sú moc dobrý nápad. Okrem klasických klobások hlasujem za krkovičku alebo vykostené kuracie stehná. Najlepšie sú , keď sa marinujú aspoň pár hodín, resp. cez noc. Alebo teda v najhoršom prípade aj hotové marinované priamo z obchodu. A potom grilovaná zelenina a domáci dip.
@anonym_568038 ani som nevedel že zelenina sa može grilovať ale už viem,že ano 👍
@lindous Ahoj kuracie prsia myslíš tie klasické??....neje to piplačka s marinovaným??..prsičkami??...
@stelly652 Prsia su tiez veda. Radi vysychaju a ked sa nemarinuju dlho podla predpisov tak i h mas take nudne bez chuti a suche k tomu....
Vykostene stehna su najlepsie ale tie nie vzdy zozenies
u nás rebrá a ryby. inak marinady si robíme sami, tie už hotove namarinovane nam nechutia
@lindous Ahoj kuracie prsia myslíš tie klasické??....neje to piplačka s marinovaným??..prsičkami??...
@stelly652 Obyčajné kuracie prsia, nakrájam na tenšie plátky a z úplne najjednoduchších marinád je napríkald zakvapnúť olejom, pridať horčicu, prelisovaný cesnak, grilovacie korenie, premiešať a nechať odležať, dlhšie je lepšie, ale aj hoďka stačí... prípadne sa dajú kúpiť už hotové marinády... mne to nepríde ako žiadna veda, ale u nás skoro nikto nemá rád stehná napríklad... záleží čo máte vy radi... ak nemáš skúsenosti nakúp grilovacie párky, grilovacie klobásky alebo špekáčky, prípadne tie syry, zeleninu a grilujte to, všetko veci, čo sa dajú zjesť aj surové a nie je na tom čo pokaziť
@stelly652 Obyčajné kuracie prsia, nakrájam na tenšie plátky a z úplne najjednoduchších marinád je napríkald zakvapnúť olejom, pridať horčicu, prelisovaný cesnak, grilovacie korenie, premiešať a nechať odležať, dlhšie je lepšie, ale aj hoďka stačí... prípadne sa dajú kúpiť už hotové marinády... mne to nepríde ako žiadna veda, ale u nás skoro nikto nemá rád stehná napríklad... záleží čo máte vy radi... ak nemáš skúsenosti nakúp grilovacie párky, grilovacie klobásky alebo špekáčky, prípadne tie syry, zeleninu a grilujte to, všetko veci, čo sa dajú zjesť aj surové a nie je na tom čo pokaziť
@lindous ďakujem letím do mesta
@stelly652 Prsia su tiez veda. Radi vysychaju a ked sa nemarinuju dlho podla predpisov tak i h mas take nudne bez chuti a suche k tomu....
Vykostene stehna su najlepsie ale tie nie vzdy zozenies
@martinmmartin
Vykostit stehno trva minutu 😆
@martinmmartin
Vykostit stehno trva minutu 😆
@anonym_185c3f Nie niekomu kto to v zivote nerobil a vysledok bude tragedia
Ja mám na dnes nachystané namarinovanú krkovičku ( marinádu si robím sama ) a zemiaky som dala do alobalu,šupneme do pahreby potom.
Včera sme grilovali klobásky, syr. Syr mám veľmi rada z Lidlu, napodobenina halloumi syru.
Inak máme radi aj ryby kur.krídla, ,zeleninu -papriku, cuketu, baklažán.
@stelly652
Grilovat sa da skoro vsetko aj ovocie, pre deti na platky nakrajany ananas pocukreny hnedym cukrom , namocit kukuricu obrat fuzy dat grilovat v supoli super.
U nas kupujem zvycajne moravske klobasky take malicke v jednote ich maju. Tie maju deti najradsej
kupujem klobásky u miestneho mäsiara, sú určené na gril. Len pozerám že to by si mal ďaleko k nám. asi 150km.
Ja mám na dnes nachystané namarinovanú krkovičku ( marinádu si robím sama ) a zemiaky som dala do alobalu,šupneme do pahreby potom.
Včera sme grilovali klobásky, syr. Syr mám veľmi rada z Lidlu, napodobenina halloumi syru.
Inak máme radi aj ryby kur.krídla, ,zeleninu -papriku, cuketu, baklažán.
@maca1984 krkovičku hodis rovno na gril? Ako dlho z každej strany? Ešte som nerobila

@stelly652 cim tensie veci tak tym mas sancu menej to pokazit . Kridelka su uz sofistikat kde riskujes pri moc teplote surove z vnutra a zhorene z vonka. Tie sa musia najprv pomaly a prikryte a potom rychlo na krustu....Steak z krkovicky ca 1,5cm hruby bude ovela jednoduchsi