Recepty na kuracie prsia bez syra a broskyne
Ahojte 🙂 Nepodelíte sa o nejaký recept? V rúre by som ich chcela zapiecť.
Syr a broskyňa nie 🙂
Sú rôzne recepty, treba pozrieť na internete🙂
@kiliapia Ja som chcela niečo overené, už niekým vyskúšané 🙂
ja som kuracie prsia nakrajala na mensie kusy, osolila, okorenila, pacla som viac cesnaku prelisovaneho a zaliala smotanou. Velmi chutne a kaloricke je to so sladkou smotanou, ale da sa aj s kyslou. K tomu ryza a kazdy sa zalyzoval... Akurat sa to chystam spravit lebo prerabame kuchynu, maso viem upiect v garazi v trube a ryzu v ryzovare...
Minuly tyzden som robila so slaninou a boli vyborne treba len umyt maso a obalit v slanine. Kedze slanina je slana tak som ich ani nesolila.
Nalozit kuracie prsia do pacu (worcester omacka+sojova+olej), nechat 2-3 hodinky. Prudko orestovat z kazdej strany. Dat na pekac, sol+peper a na to sampiony z konzervy (ak certsve, tak orestovat na oleji a koreninach), nakrajanu jarnu cibulku, prekryt syrom a dat zapiect.
smotana s hocicim - niva, huby, susene paradajky, brokolica, por,
syr s hokaidom, ajvarom....
co mam v chladnicke to tam supnem
Na vyklepane prsia polozit platok sunky, syra a susene rajciny, spravit rolku. Obalit v muke zmiesanej s kari korenim. Opiect na panvici a dat dopiect do rury. Do vypeku priliat smotanu a tento vypek priliat do plechu/do rury k masu.
hodim na plech prsia, posolene, pokorenene, na to nahadzem hocico co mame doma, co ma napadne... zalejem smotanou rozslahanou s vajcom a trochou syra, na to nasypem syr (niekedy aj tak 10-15min pred koncom, podla toho ako dlho to peciem, ci to najskor zakryjem foliou alebo nie...). Hriby, niva, susene paradajky su asi medzi naj kombinaciami, bylinky.. ale robila som to aj na sposob korenovej zeleniny uz, ze som nastruhala mrkvu a inu zel., hrach a to som tam davala.
Nakrájam ako na rezne, osolím, obalím v múke, rýchlo opečiem z oboch strán na panvici, uložím do misy z jenského skla, natriem horčicou, posypem nahrubo nastrúhanými zaváranými uhorkami, potriem kyslou smotanou a dám piecť na polhodinu, posypem strúhaným syrom, 5 minút dopečiem. Príloha varené zemiaky
To fakt este niekomu napadne urobit maso s broskynou a syrom? Ved to sa varilo snad v 80.rokoch minuleho storocia a uz vtedy to bol grc
Ooooooo však milion kombinácie. Ja stále skúšam. Ale toto retro s broskyňami neznášam
Minule som si našla nejaké medové korenie. šupla som na mäso + med horčica, bolo super
Môj obľúbený : Kuracie rezne naklepať, osoliť, okoreniť, udusiť do mäkka a potom zaliať zmesou : sladká smotana, nastrúhaný syr 20 dkg , 5 prelisovaných strúčikov cesnaku, lyžička mletej červenej papriky. Zapiecť, nech sa syr roztopí.
Môj obľúbený : Kuracie rezne naklepať, osoliť, okoreniť, udusiť do mäkka a potom zaliať zmesou : sladká smotana, nastrúhaný syr 20 dkg , 5 prelisovaných strúčikov cesnaku, lyžička mletej červenej papriky. Zapiecť, nech sa syr roztopí.
@rusalkablack
Citala si co chce? Bez syra...
To fakt este niekomu napadne urobit maso s broskynou a syrom? Ved to sa varilo snad v 80.rokoch minuleho storocia a uz vtedy to bol grc
@anonym_700f9e slepaci vyvar sa tiež varil v 50. rokoch a vari sa dodnes a ver tomu, že sa bude varit ďalších 50 rokov.
@anonym_700f9e to fakt grc? Keď to niekomu chuti? Ci iba sušené paradajky a cuketa nie sú grc?

https://youtube.com/playlist?list=PL2o-VitrHAZJ...