icon

Ako sa ľahko dostaneme vláčikom na trhy do Viedne?

25. nov 2022

Prosim Vas ako sa najlepšie dostat vlacikom ( nech mozme pokoštovať) do Viedne na trhy?A ked tam vystupim tak kade dalej?Dik za kazdu radu

Strana
z2
fineta
26. nov 2022

@drake122 dobre som sa pobavila, super adekvátna odpoveď 👌🤣🤣

sticker
judar
26. nov 2022

Ved vlakom 🤦 mobil isto mas, zapnes data, google mapy ci navigaciu a v pohode dojdes kam chces

vroni
26. nov 2022

Všetky vlaky prídu na hlavnú stanicu. Môžeš ísť na elektricku číslo D, ta ta odvezie k trhom pri Belvederi (zastávka Schloss Belvedere), na Karlsplatz (zastávka Gusshausgasse), na Stephansplatz (zastávka Kärntnerring/Oper), k vianočnej dedinke medzi múzeami (zastávka Dr. Karl-Renner-Ring), radnicnym trhom (zastávka Rathausplatz) a k trhom v starej nemocnici (altes AKH, zastávka Universität).
Všetko na jednej trati. Elektrická číslo D chodí zo stanice na opačnej strane ako metro a všetky ostatné elektricky.

basska_b
26. nov 2022

@fineta Mne ten koment spravil den 🤭 akoze chapem, asi nie kazdy si vie veci vygooglit a v cudzom meste sa citi strateny... ale tak zakladne veci sa daju pohladat

fineta
26. nov 2022

@basska_b mne ani neprišla smiešna otázka, práveže chápem, ze nie každý vie cestovať, mozno neboli možnosti, skúsenosti atď.

Ale ta odpoveď ma pobavila. Uplne som si to predstavovala krok po kroku a k tomu tie zdrobneniny dovi dopo. 🤣🤣🤣

lejduska
26. nov 2022

@kvetinka75 busom určite áno,len vlaky sú veľmi drahé paradoxne. My sme parkovali na okraji Viedne za 4€/deň a išli metrom, bolo tam viac slovakov🙂 samozrejme chápem,keby idem sama volím autobus

boldo87
Odpoveď bola odstránená
vroni
27. nov 2022

@boldo87, nie. Pôjdeš východom, ktorý je na opačnej strane ako. McDonald's. Prejdeš pomedzi tie reštaurácie vedľa seba, je tam nejaký číňan a Nordsee a Türkis a milión iných, až kým nedorazis k východu na opačnej strane 😉

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2