icon

Ako sa ľahko dostaneme vláčikom na trhy do Viedne?

25. nov 2022

Prosim Vas ako sa najlepšie dostat vlacikom ( nech mozme pokoštovať) do Viedne na trhy?A ked tam vystupim tak kade dalej?Dik za kazdu radu

Strana
z2
tahomi
25. nov 2022

A vlacicek do Viedne odkial?

drake122
25. nov 2022

Tak aby si sa vláčičekom dostala tam, najprv treba isť na vlakovú stanicu. Tam si najprv treba kúpiť lístek, to sa v takých búdach predáva, väcšinou tetušky za skielkom. Potom treba isť na peronček a počkať kým pristavia vláčik. Potom otvoriť dvierka a isť dnu do vláčičeku a tam si sadkať. Potom za jazdy príde taký ujo, alebo teta, a tým treba ukázať ten lístoček. Potom vláčik dojde na stanicu vo Viedni. Tam treba vystúpiť. A to budete na tamojšej vlakovej staničke. A odtiaľ sa potom prepravite, buď pešo, metríčkom, električičkou, alebo autobusíkom na mieste kde sú trhy a dá sa tie mňamky koštovať. 👌

kvetinka75
25. nov 2022

mám doma jednu mapku vytlačenú čo raz mala jedna dopravná spoločnosť na nete. Veľmi prehľadná, nezablúdiš, Ak ju cez víkend nájdem pošlem ti ju. Prehľad metra a kde všade sú trhy Bude stačiť zajtra?

kvetinka75
25. nov 2022

@drake122 panebože toľko zdrobnenín, mala som problém to dočítať. Ale vysvetlenie 100bodové

gabrielkaa
25. nov 2022

@drake122 😂

kvetinka75
25. nov 2022

inak Slovaklines má autobusy BA-Viedeň. Odtiaľ už len metrom. A tiež môžte pokoštovať

chadkroeger
25. nov 2022

@kvetinka75 posles to aj mne? Ďakujem ti 🙂

gabrielkaa
25. nov 2022

Z HBF (hlavná stanica vo Viedni) ist na metro - línia U1 a vystúpiť o 2 zastávky na Karlsplatz . Tam sú jedny trhy a v blízkom okoli ešte zopár . To by ste prešli aj peši

ibrunova
25. nov 2022

Myslíš vlakom zo Slovenska, či nejakým vláčikom, čo chodí po Viedni?

eternity24
25. nov 2022

@kvetinka75 ja si tiež prosím ak vás to nebude obťažovať. Dakujem

monaona
25. nov 2022

Ešte hnusnejšie a arogantnejšie sa nedalo odpovedať? To je fakt hrozné toto niekedy čítať. Tak nenapísala odkiaľ ide, hmm..... katastrofa na svete.

kvetinka75
25. nov 2022

OK, keď to budem posielať, dám vedieť. ja som IT antitalent, tak snáď sa niečo podarí. Hodím to rovno možno aj sem.

kvetinka75
25. nov 2022

@monaona ale no tak, treba to brať ako srandu, o nič nejde

diewcatqoo
25. nov 2022

Dnes v dobe google maps toto nemoze byt problem. Normalne si zadaj trasu odkial kam a vyhodi ti nielen vlakove spoje, ale aj spojenie po meste, prestupy na metro, ukaze ti, ktore zastavky kde su, ako dlho trva cesta pesi aj dopravou.. uplne vsetko. A ak nahodou budes bezradna, chod tam, kam ide najviac ludi 🙂

jumama
25. nov 2022

Tu mas kde su vsade try aj ake linky metra/ina doprava tam idu: https://www.city-walks.info/Vienna/Christmas-Ma...

kvetinka75
25. nov 2022

@jumama ja mám takú prehľadnú mapku, kde si aj stanice vieš odrátať , že kde vystúpiť. Pre takých ako som ja, čo zablúdia aj vo vlastnom byte. Hodím to potom sem.

jane1987
25. nov 2022

@monaona ako citam, tak citam, ja nikde nevidim aroganciu ani nic zle. Alebo mozno som vadna a beriem to s humorom 😁

solange7
25. nov 2022

Konecna 😀

kvetinka75
25. nov 2022

@jane1987 takých nás je potom viac.

mtnns
25. nov 2022

@drake122 😂👍

boldo87
Odpoveď bola odstránená
dzejn80
25. nov 2022

Ja ti len napisem, aby si nebola soknuta az tam dorazis, ze rakusaci nemaju velmi vo zvyku ako my kopce zraadla na trhoch 😉. Par stankov s jedlom, parok za 10€ a si vybavena. Ale dobre ist viac na vecer, atmosfera a svetielka nadherne.

gabrielkaa
25. nov 2022

@dzejn80 je to podrahšie súhlasím ale práve tam majú dobre jedlo. Teplé polievky, mäso v žemli, klobásy ako vravíš ale aj iné dobre veci

kukuk29
25. nov 2022

@drake122 🤣 som sa super zasmiala 👏🥳

kvetinka75
26. nov 2022

Mapka metra

kvetinka75
26. nov 2022

Nevlozilo mi to foto. Skusim poslat cez sukromne spravy

kvetinka75
26. nov 2022
kvetinka75
26. nov 2022

nakoniec sa to podarilo. Len pred tym ma to hldilo zrazu do inej skupiny a tam je to omylom pridane. Len som si nevsimla presny nazov skupiny😄

lejduska
26. nov 2022

Tiež som to riešila a dovolím si povedať ze je to zbytočné drahé, prehodnotili sme a išli autom. Ale ak už tak vystúpite na Vienna hbf a odtiaľ idú elektricky každých 10 min na Rathausplatz (to bol náš cieľ cesty). Není možnosť ísť autom? My sme boli nakoniec za to vďační

kvetinka75
26. nov 2022

@lejduska kamaratka bola a mali problen zaparkovat. A ked nasli parkovisko tak drahe. Mne sa oplatilo ist busom. Ale zalezi na tom odkial clovek ide. Ja som isla sama . Viacerim sa asi oplati ist autom. Len najst volne parkovanie

Strana
z2