Mamičky slovenky žijúce vo Viedni
Ahojte najdem tu nejake mamicky slovneky,ktore ziju vo viedni.rada by som nejake spoznala zijem vo viedni a nemam tu kamosky maminy.dakujem.zuzka.
@monika1005
ok tesim sa a ozvem sa ked pridem...
zvladla by som to ako slobodna mamicka vo viedni?? s priatelom si nevychadzame a ja by som rada zacala od znova sama s detmi a hlavne bez hadok.mmentalne zijeme v taliansku a rada by som sa postavila na vlastne nohy a sla aj do prace ale tu je to tazke ak clovek nema auto a nevie dobre po taliabnsky predsalen po nemecky viem som zila v rakusku 8 rokov... a je to blizsie aj k nasim. len neviem ako zacat. co mam urobit ako prve. prosim poradte mi. dakujem
prosím bývame tu od 1eho novembra a zháňam dajakého detského lekára a zubára, najlepšie by bolo ak by vedel po slovensky alebo česky 🙂
nejake mamicky v okoli Süßenbrunnu???Gerasdorfu??
Caute babule prosim vas poradte.neviem ako vybvait pas dcerke a ci sa to da.ked sa narodila ma teraz 16 mesiacov vybvili sme pas ze sme ju dali zapisat do mojho pasu moj priatel je rakusan ale nie sme este zobrati.Potom vysiel zakon ze kazde dieta musi mat svoj pas.lenze ja mam trvale bydlisko aj an sk aj tu a dcerka ma len tu vo viedni.Potrebuje mat aj ona trvaly pobyt na sk ak chce slovensky pas??,dakujem za radu
Ahojte dievcata, sme tu novi a hladame nejake mamicky s detickami na spolocne kratenie chvil. Mam 15mesacnu dcerku a byvame v 14.bezirku. Ak mate niektora chut a cas, budeme sa tesit!🙂
@janulienka0406 ahoj ja sice deticky nemam ale tiez byvam v 14bz
tak ak by si mala chut sa s nami niekedy poprechadzat, budeme rady;)
@janulienka0406 ahoj,aj ja mám 15 mesačného syna a bývame v 6.bezirku,a mám aj kamosku kt.ma tiež 15 mesačnú dcéru,stretávame sa dosť často tak ak chceš tak mi napis a môžme dohodnúť stretko
ahojte, hladam, hladam a dufam, ze najdem... slovenske zienky, ktore by sa radi zoznamili, na bezirku nezalezi. mam 2 deti, macku,
manzela... 😀 ozvite sa vsetci, s nami sa nebudete nudit! 😵 tesim sa!
@janulienka0406
@guessdeva
@denianjelik
@lauraa
@mel1601 žienky Rakúšanky chcem sa vás spýtať,či náhodou neviete ak pracujem v Rakúsku a dcéra mi ide na vysokú-externe-dostanem rodinné prídavky,alebo musí študovať denne .Ďakujem za radu 😵
Ahojte ja byvam v 10 bez.mam 8rocnu babiznu a 7 mesacneho chlapca.aj ja hladam nejaku do pohody kamosku
Kto kupi kocik za200eciek rakusko.
Ahojte. Velmi, veľmi prosím poradiť, kde vo Viedni by ste odporučili bývanie. Rozmyslame, ze by sme letnú dovolenku (cca 1mesiac) strávili vo Viedni. Mala by to byt lokalita, kde by sa hlavne deti - chlapci (5, 3 a 1 rok) nenudili. Ďakujem Vám veľmi pekne za Vaše odporúčania 🙂
Ahojte, tiez sme tu nove ;), mam 14 mesacnu dcerku a hladame spolocne kamosky na hranie, kratenie si spolocnych chvil.... Byvam v 23 bez, ale na bezirku nezalezi, ved vsade sa da pohodlne dostat metrom ;) Ak sa mi ozvete, budem moc rada. Tesime sa 🙂
Ahojte maminky zijuce vo viedni.potrebujem pomoct.drobcovi sa tlacia zubky.nemate nejake dobre a hlavne odskusane zubne geliky na vasich detickach ?ktory je taky naj...
http://www.facebook.com/groups/330597893719016/
skupina na fb pre maminy vo viedni. 🙂)
Ahojte, chcela by som sa vas spytat ci predavaju v babyone v scs aj kociky znacky brio go. za odpoved vopred dakujem
@barosero44
Ahojte, ja som tu nova tiez zijem vo Viedni 11 bez...Velmi rada sa s niektorou z Vas stretnem. Mam 8 rocnu dcerku a 10 mes. syna..
Ahojte som mlada mamicka s dvoma chlapcekmi jeden ma 5 a druhy 2 a pol roka, hladam si kamaratky s detickami, aby sme sa mohli aj my a aj deticky v parkoch s kym porozpravat, zabavit, postavit hrad s piesku 🙂

ahojte mamicky chcela som sa vas spytat ktore su uz dlksie v rakusku ak sa da zohnat praca aj bez reci aby sme sa tu rec rychlo naucili chceme ist byvat do rakuska aj z manzelom aj nasou 4rocnou dcerkou ak sa vam da poradite mi budem velmi rada dakujem vam zatial pekny den