icon

Potrat v Rakúsku

2. nov 2022

Ahojte
Chcem ísť do Rakúska na potrat s tabletkou.
Ako to prosím vás funguje?

Strana
z2
autor
2. nov 2022

@sabinka022 ďakujem veľmi pekne za relevantnú odpoveď

autor
2. nov 2022

@ahhola môj otec ma učil, že keď nemám povedať niečo pekné, alebo rozumné , mám byť radšej ticho.
Vzhľadom nato, že je to pre mňa už aj bez teba ťažké, ťa chcem poprosiť o to "ticho"

majkabambulik
2. nov 2022

@klarissa25 nesudim, to urcite nie, ani neodsudzujemm len vysvetlujem co ide urobit, pomenuvavam veci pravym menom. Nie je to prerusenie tehotenstva - prerusite mozeme tak cestu rychlikom a budeme v nej pokracovat dalej, toto je jednoducho zabitie- vrazda-koniec, bez moznosti pokracovania. To malicke uz nedostane sancu pokracovat v zivote o par mesiacov neskor... Kazde malicke ma plnu doveru vo svoju matku, veri jej, ze ho ochrani pred tymto krutym svetom-takto si doverovala aj ty svojej matke, ked si bola u nej-ona ta ochranila. Toto malicke to citi, ze sa ho chce autorka zbavit - podla lekarov je to dokazane, ze to uz vnima. Preto som napisala, to, co som napisala.

majkabambulik
2. nov 2022

"môj otec ma učil" - podla tvojich slov mas dobreho ocka, dal ti zaklady hodnot do zivota, nebola medzi nimi aj hodnota ludskeho zivota? Hodnota zivota jeho vnucatka? Pamataj, ze ides zabit jeho vnucatko, nech je to pre teba akokolvek tazke, akokolvek tazka situacia, nepovedal by ti tvoj otecko, ze si nemozes najat vraha, aby ti on vyriesil tvoju tazku situaciu?

ahhola
2. nov 2022

Chod v pokoji na chemické upt.
Otcovi povedz, nech drží palce, nech sa vec podarí. 🥀

veronikaszabova
3. nov 2022

@majkabambulik 🤦🤦🤦🤦

autor
3. nov 2022

@majkabambulik môj otec je mŕtvy. 10rokov. Ale ďakujem za prednášku, ďalšiu si neprosím.
Ešte ti odporúčím zase ja- predtým než niekomu začneš hovoriť svoj názor ako ten správny, spýtaj sa či má záujem.

queen_mary
3. nov 2022

@majkabambulik kks ty si mrcha. V ktorom kostole to pomahas? Nech tam mozem zavolat, aka si prajna, ako odsudzujes. Ktory je to kostol?

ahhola
3. nov 2022

@queen_mary ona je mrcha, keď jej vstupuje do svedomia, ci musí ukoncovat...
Ty si kráľovná, lebo jej telo, jej rozhodnutie, však?
Ktorým ateistom ma majkabambulik zavolať, ze schvaľujes vraždy počaťych deti?

queen_mary
3. nov 2022

@ahhola skoda reagovat 😀 pekny vecer Ti prajem ☺️☺️

Strana
z2