icon

Potrat v Rakúsku

2. nov 2022

Ahojte
Chcem ísť do Rakúska na potrat s tabletkou.
Ako to prosím vás funguje?

Strana
z2
alenah31
2. nov 2022

nájdeš si kliniku, pôjdeš tam na vyšetrenie, na ktoré sa vopred objednáš a objednajú ťa na zákrok - rátaj s pobytom v nemocnici min. 2 dni. Celý tento "pobyt vrátane vyšetrení si ale hradíš z vlastného - nejde to cez poisťovňu.

autor
2. nov 2022

@alenah31 Sú aj kliniky v cz? Sú to priamo kliniky, alebo čisto nemocnice?
Ďakujem ti

alenah31
2. nov 2022

aj nemocnice aj súkromné gyn. kliniky. Nemocnica vyjde finančne menej - kliniky väčšinou ponúkajú hlavne nadštandard služieb a bez tých služieb sa vlastne "ubytovať " ani nevieš. .

autor
2. nov 2022

@alenah31 volala som do CZ a že zjem tabletku a dve hodiny len po Tom počkáš na chodbe v čakárni a ideš domov
A že potom dostaneš ešte jednu nejakú tabletku....
Som bola v Tom že to je len 1.
Nevieš viac?

queen_mary
2. nov 2022

Vibec ta nehospitalizuju ani v at pri potratovej tabletke. Vseho vsudy tak stravis asi pol dna.

laurita285
Odpoveď bola odstránená
autor
2. nov 2022

@queen_mary zažila si? Mám z toho stres. Nevieš aký je priebeh?

autor
2. nov 2022

@laurita285 nerozumiem?
Cez net sa bojím. Chcem byť pod kontrolou lekárov

queen_mary
2. nov 2022

Nebola som ale raz sme to pre jednu kamosku zistovali. Na nete je toho popisaneho dost a niektore kliniky maju weby aj v slovencine.

laurita285
2. nov 2022

Akože klamú až sa im z hlavy parí... (asi ťa chcú odhovoriť a tak vymyšlajú báchorky? )
Prídeš tam, vypíše s tebou lekár dotazník, ktorý trvá cca 15minút a následne ti dajú tabletku a hneď tam ju zješ a môžeš ísť domov, prípadne alternatíva dva, objednáš si to rovno domov a nemusíš sa nikam trepať.
Žiadna dvojdňová hospitalizácia ani iná cermónia ťa tam nečaká, bola som 2x už predkladať vo Viedni tak to mám z prvej ruky.

queen_mary
2. nov 2022

@laurita285 doma len do 9. Tyzdna 😊 a od zenskej so slovnikom dlazdickara by som si autorka teda ziadne rady a skusenosti k srdcu nebrala 😊

bluka2
2. nov 2022

Ahoj, vo Viedni sa môžeš obrátiť na tohto doktora. https://www.abtreibung-wien.at/medikamentoese-a...
Mám s ním dlhoročné skúsenosti, profesionál, príjemne prostredie, všetko úplne odporúčanie. Na tej stránke máš aj vysvetlené podrobnosti.

laurita285
2. nov 2022

@queen_mary áno ale od 10týždňa sa dá vykonať len chirurgický potrat takže je to to isté v podstate

autor
2. nov 2022

@laurita285 mne teraz povedali, že mi tabletku dajú do 7 týždňa Max.

bluka2
2. nov 2022

Limit je 63 dní od poslednej menštruácie

ahhola
2. nov 2022

Dnes som stretla známu,
jej dcéra má zamrazené embrya, za 1000€.
Ty naháňas postinor.
To je teda svet v rovnováhe.🤕

hsara99
2. nov 2022

@ahhola a čo si tým chcela povedať? Aj potrat aj zamrazenie vajíčok sú slobodné rozhodnutia dvoch rovnocenných žien a nikomu neprináleží súdiť ani jednu z nich.

sabinka022
2. nov 2022

Ahoj, som gynekolog v ČR. Farmakologicka UPT prebieha ambulantne. Zjes tabletku,hodinu si v cakarni a ides domov. Za 48hod prides na dalsiu tabletku,zas hodina v cakarni a domov. Za 3 tyzdne prides na kontrolny ultrazvuk,ak je vsetko odlucene,tym to pre teba konci. Ak su nejake rezidua,cakame do menzes,ev.pichneme liek na stiahnutie maternice. Vykon je plateny,cca170€. Mozne podstupit do 6+6gt.

ahhola
2. nov 2022

@hsara99 chcela som tým povedať, nech to utrati. 👣

vorkola
2. nov 2022

No ta tabletka po ze vraj ma smrtelne kontraindikacie.nedala by som ju ani psovi

tenerifka
2. nov 2022

@alenah31 ty si uplne mimo, je 21.stororcie

tenerifka
2. nov 2022

@vorkola ano, ma smrtelne kontraindikacie pre embryo, ale vzdy lepsie,ako donoseny novorodenec v smetiaku

queen_mary
Autor odpoveď zmazal
majkabambulik
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
2. nov 2022

@majkabambulik ako si dovolujes sudit zeny, ktore podstupia interupciu????????

queen_mary
2. nov 2022

@majkabambulik toto je vrchol. Tebe niekto dobre v zivote musel ublizit. Dufam, ze ti to pan boh nevrati na detoch alebo na zdravi - taketo sudy vynasat. Hanbi sa!

klarissa25
2. nov 2022

@majkabambulik som čakala kedy sa tu ozve pacient ako ty...nerozumiem prečo máš potrebu súdiť ženy ktoré sa pre to rozhodnú...

queen_mary
2. nov 2022

@klarissa25 je silna katolicka. Co ti poviem. Vdaka takym si polka Slovenska robi srandu z "katolibanu".

klarissa25
2. nov 2022

@queen_mary katolík by v prvom rade mal tolerovať ostatných a mal by vedieť že každého (veriaceho) bude súdiť Boh a nie my ostatní...

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2