V ktorých obchodných reťazcoch v Rakúsku sa oplatí nakupovať?
Oplatí… chápte tak, že nečakám nižšiu cenu, ale čakám lepšiu kvalitu potravín za cca cenu ako u nás.
Ja nakupujem najviac v hofer, maju vela domacich produktov a to mam rada. Na mäso chodim vylucne do Lidl, dobra kvalita za dobru cenu. Do sparu a billy len v nutnosti. Penny vobec.
@mamalen Hofer
Lidl,Hofer,penny ani nie tam maju mam pocit potraviny len pre tych,ktory nevaria nic poriadne tam nie je,este spar je dobry
@mamalen spar, lidl
Lidl,Hofer,penny ani nie tam maju mam pocit potraviny len pre tych,ktory nevaria nic poriadne tam nie je,este spar je dobry
@mamaaja82 kedysi som.zakladny nakup robila vylucne v penny, minuly rok zaciatkom roka som nadobudla pocit, akoby mali problem s dodavanim, lebo zrazu to bolo take divne, ine, malo tovaru. Potvrdila mi to aj kamoska. Potom nejako podvihali ceny a teraz tam idem, ked tam je na nieco akcia...
Ja nakupujem najcastejsie v hoferi, nieco specialnejsie, rozumej napr. petrzlen v spare a bzl alebo rastlinne vyrobky v bille. Ostatne veci, kzore bezne uzivame, tak kupujem podla toho, kde su v akcii... zalezi od toho, co chces a potrebujes
@mamaaja82 kedysi som.zakladny nakup robila vylucne v penny, minuly rok zaciatkom roka som nadobudla pocit, akoby mali problem s dodavanim, lebo zrazu to bolo take divne, ine, malo tovaru. Potvrdila mi to aj kamoska. Potom nejako podvihali ceny a teraz tam idem, ked tam je na nieco akcia...
Ja nakupujem najcastejsie v hoferi, nieco specialnejsie, rozumej napr. petrzlen v spare a bzl alebo rastlinne vyrobky v bille. Ostatne veci, kzore bezne uzivame, tak kupujem podla toho, kde su v akcii... zalezi od toho, co chces a potrebujes
@guiseppinka vsak toto u nas penny to iste,nic poriadne tam nebolo aj som skusila v inom meste tiez rovnaka slabota.Teraz uz idem len obcas,vratila som sa ma sk ale do penny uz ani nejdem.

Vo vsetkych...kazdy preferuje nieco ine...
Chodim najmä do Sparu alebo Billy,ale Billa je asi najdrahsia zo vsetkych.
Vyuzivam aj Hofer alebo Pennymarkt,ale pomenej.
Lidlu som akosi stale neprisla na chut...