Sú toto zúbky?
nieje to skoro na ocne zubky? .. pokial viem, prve idu dve spodne zubky
@luckalukas_1 u mojich deti isli rozne
@andrejka1974 ja este nemam deti, nemam osobnu skusenost .. ale este som nikdy nepocula ze v 4 mesiasoch idu ako prve ocne zubky
@luckalukas_1 no ved ani ja 🙈🙈🙈 preto sa pytam
ano prerezavaju sa zubky 🙂 nie vzdy musia ist prve spodne zubky
@saskia222 áno sú to zúbky našej malej tiež nešli tabuľkovo ..jej išli prvé 1ky spodné a vrchné išli 2ky a hneď na to 1ky takže není pravidlo že musia ísť tak ako je v tabuľkach 🙂
Podla mna je tam zubna cysta, ale nie som zubar ze ano... ocne zuby idu ako stvrte v poradi, nehovorim, ze nie je ziadna vynimka, ale drviva vacsina ide tabulkovo 1ky dole, 1+2 hore, dvojky dole, vsetky stvorky, potom trojky... ved uvidis no.
A ako dlho to trva cca kym sa z tohto stavu prerezu? 🙈
@saskia222 Podla mna bude vonku do tyzdna... mozno dvoch.
Uz som citala prispevky od mamiciek, ktore mali doma malych upirov, lebo sa im prve prerezali ocne zuby.
@andreatytler @katarina9593 takto to vyzera z ineho uhla. Cize su to zubky? Ako hovorim na druhej strane tiez iba menej.
@saskia222 určite si myslím že to budú zúbky len teda mne sa nikdy tak dobre nepodarilo odfotiť malú 😂🤦ale tiež mala taketo dasienka..však ju sleduj a ak by sa ti to náhodu nezdalo tak zájdeš k DR ... Kamoskinmu malému vyliezli v 4m ale teda dva spodné ale tiež skoro celkom
@saskia222 Podla mna to je zub, najma ak to ma aj na druhej strane... aj nasmu rastli vsetky zuby najskor na pravej strane a az o tyzden neskor na lavej.
Podla mna mu idu aj dolne jednotky. Tam to tiez vidim opuchnute.
@saskia222 U nas vysli zuby ked mal 6 mesiacov.
Asi tyzden po tom co som robila tuto fotku vysli horne jednotky a asi 3 tyzdne neskor vysli dolne jednotky.
Mojej malej bolo presne takto vidno očné zúbky hádam od narodenia, pritom jej vyšli až teraz keď ma 1.5 roka, riadne po prvých a druhych rezakoch a prvých stoličkách. Založené sú, niekomu možno takto viac presvitajú ale na prerezavanie majú svoj čas.
@saskia222 skor ako prvy zub to bude Epsteinova perlicka. Uplne bezne u deti.
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Pri prvom synovi tiež nám vyšli najprv očné a mam pocit, že aj druhému vykukaju najprv ocne😁

@saskia222 ano prerezavaju sa