Ako dlho vydržia Brita Maxtra Pro filtre?
Ahojte, používate v kanvici Brita tie nové filtre Maxtra Pro? V návode píšu meniť každé 4 týždne, ale mne sa tá kontrolka rozbliká už po dvoch týždňoch. Sme doma traja a pijeme dosť vody, ale príde mi to prehnané. Fakt to po mesiaci prestane filtrovať, alebo tie filtre len tak svietia aby sme viac kupovali? Cítite rozdiel v chuti vody ak ten filter tam necháte dlhšie, napríklad 6 týždňov?
@anonym_autor Majú odporúčanie asi do 150 litrov. Záleží na tom, koľko vody používame. Nám vydrží 2-3 mesiace. Najlepšie to poznám aj bez počítania, keď sa nám začne usadzovať vodný kameň vo varnej kanvici a vtedy mením filter.
@anonym_autor ja mám inú značku ale mením každé 2 - 3 mesiace ale tú vodu nepijeme len do kávovaru dávam tú vodu
@anonym_6d3a6c Čooo?To akože vymeníš po 3 mesiacoch?Fuj.Skús si poštudovať,čo všetko sa v tom množí...
Mením každé 3-4 týždne, ja to cítim na chuti vody aj ked kontrolka je ešte ok. Niekedy mením ked bliká 1 kontrolka a niekedy až ked tam nieje žiadna. Pijeme naozaj veľa.
@anonym_6d3a6c Čooo?To akože vymeníš po 3 mesiacoch?Fuj.Skús si poštudovať,čo všetko sa v tom množí...
@anonym_6ee361 ty sa všade množíš
@anonym_6ee361 nic sa tam nemnozi, keby sa mnozilo, tak po 24-48 hodinach, ako je to mokre, tak je "to namnozene", netreba tomu tyzden, ani 2, ani mesiac.

@anonym_autor ja mám inú značku ale mením každé 2 - 3 mesiace ale tú vodu nepijeme len do kávovaru dávam tú vodu