Boli ste nedávno v Tilia resort?
Ahojte ,
boli ste v poslednom pol roku v tomto rezorte?
recenzie na stavu sú velmi negatívne a nevieme sa rozhodnúť či to riskúť
možno sa zlepšili
dik za každé info
Nebola som tam ubytovaná, len sme prechádzali okolo a zastavili sa v reštike v areály..na hranolky sme čakali asi 45 minút 😁 ale porcia bola veľká
@buberova a kedy to bolo?
@anonym_autor boli sme na začiatku roka, my sme v podstate s ubytkom problém nemali, ubytovanie bolo nové, pekné. Vybrali sme si ho z dôvodu blízkosti lyžiarskeho strediska. Stravu sme nemali. Vyšlo nás to cenovo veľmi dobre, oproti cenám, ktoré sú teraz. Jediný problém bol, že sme sa išli najesť o 5 podvečer do reštaurácie v areály, kde nám povedali, že oni nám vedia urobiť len vyprážaný syr alebo palacinky, pretože teraz sa varí večera pre hostí, ktorí to majú zaplatené v rámci ubytovania. To ma naštvalo. Informáciu, že by to takto fungovalo, nemali nikde uverejnenú. To bolo veľké mínus. Za tie peniaze v letnom období by som tam ale nešla, je x iných krajších, dostupnejších miest. 🙂
Kuchyňa tam funguje veľmi zle. Jedlo majú síce chutné ale toto je tam úplne nedoriešené.
boli sme tam, v izbe som nasla cigarety, obaly z tamponov casopisy a kadeco mozne…aj som to riesila potom s personalom. Strava bola dost zla, na ranajky to iste kazdy den, ziadna sladka veruia len nejake suche male pecivo nic viac, na to ze sa hraju na luxusny rezort a nie je to najlacnejsie dost zle. Chodili sme na ranajky inde potom…a vo vode sinice a mrtve ryby…
a este cely cas tam bol nejaky stab co natacal reklamy, influencerky vsade propaguju ake to je uzasne ale realita kdesi inde. nedokoncena budova tam bola…jedine plus bol velmi mily maser ktory uzasne masiroval a este zdarma predlzil o pol hodinu 🙏🏻

Nebola som tam ubytovaná, len sme prechádzali okolo a zastavili sa v reštike v areály..na hranolky sme čakali asi 45 minút 😁 ale porcia bola veľká