Máte skúsenosti s rekreačným zariadením Tilia Resort?
Dobrý deň, zaujímali by ma reálne skúsenosti za posledné dni. Ak tam niekto bol, ako to hodnotí. Teplotu a čistotu vody, čistotu celkovo, vhodnosť pre deti, parkovanie, možnosti pre stravovanie.
Ďakujem.
@antonia15 🙂za mňa super, deti tam chodia veľmi radi. Výhodou (aj nevýhodou) sú paddleboardy, kajaky v cene - musíš si však uchmatnúť. Vo vode sú kde tu riasy a voda už nie je priezračne čistá ako prvý rok ale vyslovene odpad tam nenájdeš. Rezort je celý čistý a udržiavaný, jedlo je tam lepší priemer - až taký wau efekt som nezažila ale chutné to bolo. Okrem jazera a atrakcii na ňom, je v rezorte detské ihrisko, ktoré je fakt úplne skvelé a hlavne svetlé, takže sa deti neopečú na preliezke. Hneď vedľa preliezok sú čisté, pekné wc aj sprchy - žiadne toitoi. A ešte teda v blízkosti rezortu (stále jeden areál) je aj multifunkčné ihrisko a volejbal ihrisko .

@antonia15 parkovisko veľké pár krokov od rezortu, čistota vody - no je to jazero, pieskovitý breh, vo vode už kamienky, v cene máte kajak, vestu pre deti ak treba. Toalety, sprcha, lehátka, slenčníky, preliezky, hojdačky, plážový volejbal, stena na prezlečenie, reštaurácia, pizza, zmrzka, kaviareň... my keď sme boli tiež tam boli animátori na tancovanie pre decká. Natože tam bolo kvantum lehátok pre nás 7-mych sa nepodarilo zohnať vedľa seba, ale mali sme deky so sebou tie sme si rozložili. Lístok platí na celý deň.