icon

Čo sa stalo s kvalitou Brumíka?

1. máj 2026

Po dlhej dobe mám Brumíka, to sa nedá už jesť. Už tam nedávajú ani ten papierový obal.

sara07
1. máj 2026

je to maličká sladkosť , reálne náklady + naša užasna dan z cukru vydriapali tak cenu že by bola už nepredajná , čiže nebola by si ochotná za nu dat tolko €
tak to neriskovali a zmenili mierne recepturu a balenie .. niekedy to vyjde niekedy je to cesta do pekla

anonym_f78bd7
1. máj 2026

@anonym_autor nebuď smutná, aj tak je to nezdravá 💩

anonym_f8f6e1
1. máj 2026

@anonym_autor s akou kvalitou? Asi 2x som to dojedla po synovi ked bol maly a strasne ho chcel kvoli tej protivnej reklame, ze aky je ten keks kamos. A teda grc to bol vzdy. Btw syn uz maturuje

iwesska
1. máj 2026

S cim? Kvalita a Brumik? Ved to sa vylucuje. Lepsie napiect cerstvy domaci kolac,ako tuto trusivu umelinu,co vydrzi rok.

anonym_ddaed9
1. máj 2026

@anonym_autor Brumik bol niekedy kvalitný? Keď som mala malé deti a nezjedli ho, odložila som ho na tanierik, že zjedia neskôr… to bolo reálne po týždni rovnaké, ani obschnute ani tvrdé… schválne som čakala, kým stvrdne alebo niečo… nedočkala som sa… odvtedy som to nekúpila… čo za méta dávku konzervantov v tom musí byt! Veď je to len piškóta! Domáca je na druhý den, ak ostane nezakryta obschnuta zvrchu.

anonym_2a053b
1. máj 2026

Zase tu máme keksíkového frfloša??😂😂 Toto už je psychická úchylka. Trebalo by navštíviť lekára. Už si prebrala za posledný mesiac hádam všetky keksiky, co existujú na slovenskom trhu. Riadny bizar.😁

sara07
1. máj 2026
@anonym_2a053b

Zase tu máme keksíkového frfloša??😂😂 Toto už je psychická úchylka. Trebalo by navštíviť lekára. Už si prebrala za posledný mesiac hádam všetky keksiky, co existujú na slovenskom trhu. Riadny bizar.😁

@anonym_2a053b ale oni sa fakt pokazili , jedine horalka sa ešte ako tak drží , aj ked gramaž chuda šla tiež dole , čo mi robí trocha problém

anonym_2a053b
1. máj 2026
@sara07

@anonym_2a053b ale oni sa fakt pokazili , jedine horalka sa ešte ako tak drží , aj ked gramaž chuda šla tiež dole , čo mi robí trocha problém

@sara07 Ja som to kupovala dieťaťu pred desiatimi rokmi a už vtedy to nebola výhra. Ale tento človek tu každý týžden zakladá témy o zhoršujúcich sa keksíkoch. To už je normálne na psychiatra.

autor
1. máj 2026
@anonym_2a053b

@anonym_2a053b Čože? Ja tu o takom niečo píšem prvýkrát, ty múdra.

weleda123
1. máj 2026

Svokra to zvykla malej občas kúpiť. Ja som jej to radšej nikdy nedala, ak jej to vyslovene neotvorila ona. Teraz našťastie presedlala na tie Milka cake & choc. Kúpi krabicu, rozdelí vnúčencom a je spokojná. Tie sú napríklad celkom fajn. Občas ich kupujem aj ja.

sara07
1. máj 2026
@anonym_2a053b

@sara07 Ja som to kupovala dieťaťu pred desiatimi rokmi a už vtedy to nebola výhra. Ale tento človek tu každý týžden zakladá témy o zhoršujúcich sa keksíkoch. To už je normálne na psychiatra.

@anonym_2a053b keks tému som zachytila druhu , ja som si všimla skoro každy den o škodlivosti hak skoro ako kampan alebo zamer

xckaretxxx
1. máj 2026

@anonym_autor upec piskotove cesto a máš brumika

sidicek
8. máj 2026

Ja som sa vzdy cudovala , kto ten hnus kupuje a este detom , uz viem 🙂