icon

Funguje Waterdrop na ochutenie vody?

timea301196
7. júl 2026

Ahojte skúšali ste niektorá waterdrop? Rozmýšľam nad nimi. Len by ma zaujímalo, či ozaj ochutia tu vodu 🙂

galganka
7. júl 2026

Ochutia. A bude ťa to baviť tak cca mesiac. Prípadne si naobjednávaš aj nové príchute, lebo budú na stránke v akcii, aj s krásnou fľašou a o mesiac bude založená medzi ostatnými.

amonet
7. júl 2026

ja ich pouzivam aktivne, uz asi polroka, ochutis dodaju mineraly a mne chutia

anonym_f0f474
7. júl 2026

Ochutia, ja ich pouzivam niekolko rokov, samozrejme, nie denne, hlavne v lete, ked treba vela pit a uz mam tej obycajnej vody dost, tak si raz denne takto ochutim. Flasu mam stale na stole, davam si do nej aj obycajnu vodu. Kúpim co ja viem 5-6 prichuti naraz a to mi vydrzi pol roka, v zime aj dlhsie.

koniarova
7. júl 2026

Brrrr. Mne teda vôbec nechutili.

silvinka511
8. júl 2026

Vodu "ochutia" ale teda je to dosť nechutné "ochutenie" vyskúšala som asi všetky príchute, ale teda viac by som to nekúpila, ale tú krásnu sklenenú fľašu používam 😀

mirka414
8. júl 2026

Ja sim sa vďaka ním ,,naučila ,.piť 2-3 l vody denne v letných mesiacoch ,raz som v práci vypila 600 ml čistej vody ,druhý x som si tam dala tuto tabletu a potom som skratka mala inú chuť a čistá voda mi nešla hore krkom .treba skúsiť uvidíš či ti to zachuti.

natalka13
8. júl 2026

Pred rokmi sladili steviou, mne to nechutilo.

anonym_4d0f0e
15. aug 2026

Akoze co je toto za otazku? Vsak nato su aby ochutili vodu.