icon

Iphone 11 Pro so zdravím batérie 73 percent

Včera o 19:03

Oplatí sa kupa iphone 11 pro zdravie baterie 73 percent za 100? Ďakujem. Za rady 🙂

sissy27
Včera o 19:12

@anonym_autor to je taka otazka ako ze ci sa mi oplati ist do Rima na dva dni 🤷‍♀️ no niekomu sa oplati a niekomu nie…
Ty musis vediet aky mas rozpocet, kolko ten telefon stoji a co od neho ocakavas. Baterka by sa mala dat vymenit normalne v apple za par €.

anonym_2f1a88
Včera o 19:15

@anonym_autor nie kúp si radšej honor 400 za 300..e

autor
Včera o 19:16

Tak ja sa pýtam tak všeobecne ci to je dobra kúpa a nie na modré reči

patriicia_
Včera o 19:40

S takou batériou je telefón skoro nepoužívateľný takže určite si treba k cene prirátať aj cca 60€ na výmenu batérie a to už neviem či sa oplatí

sissy27
Včera o 19:48
@patriicia_

S takou batériou je telefón skoro nepoužívateľný takže určite si treba k cene prirátať aj cca 60€ na výmenu batérie a to už neviem či sa oplatí

@patriicia_ to je prehnane tvrdenie. Moj ma 77% a normalne vydrzi cely den pouzivania. K “nepouzivatelnosti” ma este sakra daleko.

@anonymny autor tak vseobecne preco by som si kupovala pouzivanu 11 ktorej pomaly konci podpora, ked si mozem kupit novu 17 napriklad? Takze znova - niekomu sa mozno oplati a niekomu nie. Ty mas asi svoje dovody preco nad tym telefonom rozmyslas, iny ich nema.

autor
Včera o 19:50
@sissy27

@patriicia_ to je prehnane tvrdenie. Moj ma 77% a normalne vydrzi cely den pouzivania. K “nepouzivatelnosti” ma este sakra daleko.

@anonymny autor tak vseobecne preco by som si kupovala pouzivanu 11 ktorej pomaly konci podpora, ked si mozem kupit novu 17 napriklad? Takze znova - niekomu sa mozno oplati a niekomu nie. Ty mas asi svoje dovody preco nad tym telefonom rozmyslas, iny ich nema.

@sissy27 mam iphone 16 lenže sa mi rozbil a potrebujem narýchlo nejaký druhý ktorý môžem používať zo dva mesiace preto sa pýtam.

sissy27
Včera o 20:39
@anonym_autor

@sissy27 mam iphone 16 lenže sa mi rozbil a potrebujem narýchlo nejaký druhý ktorý môžem používať zo dva mesiace preto sa pýtam.

@anonym_autor ved ale ty si musis rozmysliet ci sa ti to oplati alebo nie preboha 🤦🏼‍♀️