icon

Je cena 12,90 za burger ešte primeraná?

28. sep 2026

Dobrý deň prajem.
Je podľa vás cena 12,90 ešte primeraná za burger v reštaurácii pri ceste,alebo to už je veľa? Podľa mňa to už je prestrelená cena. Čím ďalej viac ľudí počúvam, ako začínajú obchádzať reštaurácie, nakoľko odmietajú podporovať zlodejinu. Čo na to poviete?

Strana
z4
anonym_04d937
•
29. sep 2026

@anonym_autor Je to dost v porovnani s kvalitou burgrov na Slovensku. 99% restik sa ohana kvalitnym masom z farmy atd a presne tych 99% nakupuje vsetko z metra. Chodim pracovne dost po prevadzkach a vidim do faktur.. cize za mna, urcite nedam za burger 13€.

anonym_8afa40
•
29. sep 2026
@anonym_autor

@tiezjedna
Áno už hej..
Ty a hovädzie wagyu 😅

@anonym_autor ja nechápem ľudí, čo dajú každý deň za obed 15 eur ale tiež nechápem ako dokážu pri tých nákladoch napriek cenám prevádzky prežiť

anonym_858936
•
29. sep 2026
@anonym_e5b886

@anonym_858936 ano, ta cena je uplne v pohode, pokial ide o kvalitný Burger. V mekaci mas koľko za ten hnus? 10€? Ale to je v pohode.

@anonym_e5b886 v živote som z mekaču nejedla. Známy tam pracoval a pred tým, ako tam začal robiť, tak tiež sa tam pravidelne stravoval. Povedal že keď videl, čo tam robia viac odtiaľ nič nejedol. Za tú cenu urobím doma tých hambáčov omnoho viac a takých všetkých desať si človek olizuje a viem čo si tam dávam.

autor
•
29. sep 2026
@anonym_858936

@anonym_e5b886 v živote som z mekaču nejedla. Známy tam pracoval a pred tým, ako tam začal robiť, tak tiež sa tam pravidelne stravoval. Povedal že keď videl, čo tam robia viac odtiaľ nič nejedol. Za tú cenu urobím doma tých hambáčov omnoho viac a takých všetkých desať si človek olizuje a viem čo si tam dávam.

@anonym_858936
A zas môj známy čo tam stále pracuje mi povedal, že on nič nevie o tom čoho koľko tam ide,nakolko im tam vozia všetko ako polotovar,aby to bolo vo všetkých mekáčoch rovnaké. Tak potom kde je pravda.. 🤔

bludna
•
29. sep 2026
@tiezjedna

@anonym_autor nechápem o čo ti ide. Nariekaš tu, že cena sa ti zdá vysoká a keď ti dám vysvetlenie, ako by som to vnímala ja, tak ho nepochopíš. Reštaurácia pri ceste môže byť prašivý motorest, kde by som si v živote burger nedala, pretože neviem, či by som neprežúvala susedovho psa. A môže to byť vyhlásený podnik, kde dostaneš burger s hovädzím wagyu, ktorý je tak exponovaný, že si bez rezervácie ani neškrtneš... Už sa ti rozsvietilo?

@tiezjedna Podla mna aj napriklad taka sypka u ludvika je restauracia pri ceste a vzdy ked sa zastavim tak stojim v rade na stol 😀

tiezjedna
•
30. sep 2026
@bludna

@tiezjedna Podla mna aj napriklad taka sypka u ludvika je restauracia pri ceste a vzdy ked sa zastavim tak stojim v rade na stol 😀

@bludna veď presne tak to bolo myslené. To ale autorka nijako nešpecifikovala, len sa zavzdušňuje nad cenou...

zuzu1122
•
30. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_858936
A zas môj známy čo tam stále pracuje mi povedal, že on nič nevie o tom čoho koľko tam ide,nakolko im tam vozia všetko ako polotovar,aby to bolo vo všetkých mekáčoch rovnaké. Tak potom kde je pravda.. 🤔

@anonym_autor to je pravda. sú to polotovary. skús si urobiť hamburger doma a zjesť ho na druhý deň. už sa moc nedá. ale hambáč z mekáča ti v pohodičke vydrží aj týždeň. mäso nie je mäso ale zmes kade čoho - kosti, šľachy, kože.... a ako šmakocinka sa tam pridajú kadejaké humusačiny. ja nikoho neodhováram. kľudne môže jesť, čo chce. len som tu napísala informácie, ktoré mám z prvej ruky.

Strana
z4