Je Dyson V15 Detect zázrak alebo marketingový trik?
Ahojte, uvažujem nad Dyson V15 Detect ale cena okolo 750 eur je dosť vysoká, momentálne mám klasický vysávač Bosch a funguje, zaujíma ma či je ten rozdiel v pohodlí a výkone naozaj taký veľký alebo je to skôr marketing, ak ho máte doma dlhšie budem rada za reálne skúsenosti, ďakujem
@anonym_autor vysávač Dyson V 15 .... mala som ho v ruke a vysávala, v "moc nóbl byte s mramorovou podlahou, za mňa - ani za 100€ by som nechcela, vysáva fakt čisté, ak sa namotajú vlasy, tak pohroma , v žiadnom prípade nesmie cez mokré, stále displej čosi píše, jedno nabitie vydrží ani nie celý byt/3izb/
ja som ho tiež pozerala, ale tá cena je prepal! my máme doma 2 psíky takže som nutne potrbeovala kúpiť niečo čo naozaj vysáva aj koberce...máme teraz tyčový eta terier a topka - má ohybný kĺb takže sa dostane všade, koberce nie sú problém a má aj nastavec na psa takže ho tak vyčešem a potom mám doma menej chlpov a aj drobce keď niečo náhodu vysypú alebo bežné denné upratovanie tak len dám dole zo stojana a idem pekne ... nepreplácala by som zbytočne

Bosch myslíš že máš klasický podlahový a chces tyčový? Za mňa je tyčový naozaj veľmi praktický, hlavne pri každodennom vysávani. Ja som mala predtým tyčový aj podlahový, tyčový eta, ale ten časom ako keby stratil výkon a nedokázal povysávať piesok z mačacieho záchoda. Tak som si kúpila dyson a odvtedy podlahovym obývačku s kuchyňou ("prízemie") ani nevysavam, malý podlahový mám len na poschodí. Len teda mi príde ťažší, ale výkon super aj po vyše 2 rokoch