Stojí Philips Sonicare Prestige 9900 za tú cenu?
ahojte, zvazujem kupu Philips Sonicare Prestige 9900 ale cena okolo 200 eur sa mi zda dost vysoka, doteraz som pouzivala klasicku kefku, zaujima ma ci je rozdiel naozaj taky velky a ci sa to oplati z dlhodobeho hladiska, budem rada za nazory, popripade ci nezacat nejakou lacnejsou?
nižsie rady spravia takú istú službu ako vyššie, rozdiel je len vo vychytávkach, ktoré úprimne použiješ raz zo zvedavosti (napr. sledovanie čistenia zubov cez bluetooth) a zabudneš na to, je to nepotrebné a zbytočné pre mňa, moja stála okolo 110€ a mám ju už asi 7 rokov, zuby perfektne vyčistí a to mi stačí
Ja mam klasicku nizsiu rada tusim za 70€ a som mega spokojna. Žiadnu z tych funkcii navyse nepotrebujem a zuby umyva perfektne.
Stačí aj tá nižšia rada, je super🙂 keby ale neviem čo s peniazmi, určite beriem tú najvyššiu radu, mňa to baví také sledovať 🙈

ja mam nejaky nizsi model sonicare, lacnejsi a ked si pozeram tie funkcionality tej 9900 naviac ze to vie upravit intenzitu vibrovania pri pohybe a tlaku na zuby tak imho je to nepotrebna blbost, zakladna verzia umyje zuby rovnako dobre, pripadne aj bluetooth konektivita na sledovanie umyvania zubov cez aplikaciu ?, haha. akoze som milionar a obcas si rad kupim nejaku technicku hracku ale do tohto modelu by som nesiel.