icon

Stojí Philips Sonicare Prestige 9900 za tú cenu?

Dnes o 15:22

ahojte, zvazujem kupu Philips Sonicare Prestige 9900 ale cena okolo 200 eur sa mi zda dost vysoka, doteraz som pouzivala klasicku kefku, zaujima ma ci je rozdiel naozaj taky velky a ci sa to oplati z dlhodobeho hladiska, budem rada za nazory, popripade ci nezacat nejakou lacnejsou?

dvadsatosem
Dnes o 15:33

ja mam nejaky nizsi model sonicare, lacnejsi a ked si pozeram tie funkcionality tej 9900 naviac ze to vie upravit intenzitu vibrovania pri pohybe a tlaku na zuby tak imho je to nepotrebna blbost, zakladna verzia umyje zuby rovnako dobre, pripadne aj bluetooth konektivita na sledovanie umyvania zubov cez aplikaciu ?, haha. akoze som milionar a obcas si rad kupim nejaku technicku hracku ale do tohto modelu by som nesiel.

queendixie
Dnes o 16:13

nižsie rady spravia takú istú službu ako vyššie, rozdiel je len vo vychytávkach, ktoré úprimne použiješ raz zo zvedavosti (napr. sledovanie čistenia zubov cez bluetooth) a zabudneš na to, je to nepotrebné a zbytočné pre mňa, moja stála okolo 110€ a mám ju už asi 7 rokov, zuby perfektne vyčistí a to mi stačí

luizina
Dnes o 17:34

Ja mam klasicku nizsiu rada tusim za 70€ a som mega spokojna. Žiadnu z tych funkcii navyse nepotrebujem a zuby umyva perfektne.

gerrwie_girl
Dnes o 17:44

V živote som si na kefke nezapla inú funkciu 😀.

denisa_deniska
Dnes o 17:48

Stačí aj tá nižšia rada, je super🙂 keby ale neviem čo s peniazmi, určite beriem tú najvyššiu radu, mňa to baví také sledovať 🙈

jablkovastrudla
Dnes o 17:56

Ja mam kefku za 100 (nizsia rada) a uplne staci. Ma viac programov ale popravde vyuzivam hlavne jeden, na citlive zuby.