icon

Je pohlcovač vlhkosti z Action účinný na jeseň?

Dnes o 06:44

rozmyslam nad tym obycajnym pohlcovacom vlhkosti z action. ma to niekto doma?
potrebujem ho len do jednej mensej izby, kde sa nam na jesen rosi okno. neviem, ci to realne nieco spravi, alebo sa tam len nazbiera trochu vody a vlhkost v izbe zostane rovnaka.

patrike
•
Dnes o 06:47

Ak sa ti rosi okno, ma bud mizerne sklo a / alebo malo vetras a slabo kuris.

anonym_4f92d8
•
Dnes o 06:50

@anonym_autor všetko kam sa daju dať tie tablety sú zbytočne vyhodené peniaze.
Treba si zmerat reálnu vlhkosť a potom si zaobstarať elektrický podľa veľkosti miestnosti

markgury
•
Dnes o 07:17

My sme mali vysokú vlhkosť ale tým že sme mali celkom teplo tak sme nekúrili. Chyba, minulý rok sme mali radiatory zapnuté na 2 skoro celú zimu a vlhkosť klesla. Proste steny boli studené a robila sa aj pleseň. Inak keď som žil v inom byte tak sme mali elektrický odvlhčovať a ten fungoval super, takže ak sa potrebuješ zbaviť poriadne vlhkosti tak len ten.

wikiwiki
•
Dnes o 07:33

Nebude to účinné. Aj keď to niečo pohltí, aj tak to nepocítiš.

blackwednesday
•
Dnes o 11:52

Ja som ho istú chvíľku mala a dala som ho do malej spálne, lebo tiež som mala s rosením okna problém. Vodu naozaj zbieral, len som čakala trochu väčší efekt. Po pár dňoch bolo v nádobke dosť vody, ale okno sa pri chladnejších ránach rosilo ďalej. Nechala som ho tam teda skôr ako pomoc navyše a viac som začala krátko vetrať ráno aj večer. Na jednu menšiu izbu by som ho za tie peniaze pokojne skúsila, len by som od neho nečakala zázrak. Ak je tam vlhkosť vyššia dlhodobo, asi by som už riešila elektrický odvlhčovač