Je takýto plesnivý syr Niva ešte v poriadku?
Prosím vás toto už asi nie je ok, však ? Ide o to že z jedného nemenovaného obchodu mám pocit že tá Niva je vždy takáto a pritom je ešte skoro kesuac v záruke
Ja by som ju zjedla hneď
taká zosušená po bokoch sa mi dosť zdá..Veď okoštuj a uvidiš zosušene odrež a ak je chuťovo zlá vyhodiť😊
Ja by som ju uz nejedla, toto uz nie je "dobra" plesen, ako byva na nive, ani farbu celkovo nema dobru. Tiez sa mi stalo, dokonca 2x v tom istom obchode (vlastne raz ja a raz manzel), ze som kupila nivu sice este v zaruke, ale bola pokazena, vyzerala podobne ako tvoja, navyse vsak smrdela hnilobou. Raz som vyhodila, druhy raz sa uz manzel nastval a isiel vratit. Odvtedy kupujeme uz len v Kauflande ich znacku, ta je super.
Ja by som ju zjedla hneď
@anonym_2f9ae0 🤦
Toto uz nie. Nivu milujem,ale tato uz je pokazena
Asi by zvonku nemala vyzerat uplne inak ako ta klasicka vnutorna zelena cast. To sive na povrchu je skazene podla mna.
Toto nie je plesen aku ma mat niva. Niva ma plesen vo vnuti, nie po takychto krajoch "zvonku alebo zo spodu". A navyse ked odrezes z nivy a porovnas plesen aku ma dnu a aku na kraji tak to nie je rovnaka plesen. Dokonca aj z druhej fotky volnym okom ten rozdiel vidno.
@anonym_autor ked kupim nivu v lidli, je vzdy super cerstva. Ked som asi 2x kupila v jednote, vzdy bola takato, ja som to vyhodila, v jednote uz nekupim, ja neviem ci to zle skladuju alebo co
@anonym_autor nie je to niva z Jednoty? Už 2x som tam kúpila takúto. Ďaľšiu tam už nekúpim.
Raz sme takúto zjedli (ešte bola v záruke), a už nikdy viac... Odvtedy ani vidieť, ani cítiť, dvíha nám žalúdok...
Vďaka za uistenie, stalo sa mi to už viac krát v Kraji. Už ju tam veru nekúpim
@anonym_autor ovonaj, pokazený by strašne smrdel. Ja som kúpila camembert a ten smrad keď sme otvorili kufor na vylozenie nákupu to ako zabudnutá pokakana detská plienka. To si proste nepomylis. A to bola ešte mesiac pred skončením záruky.

Už je zlá .