Je vysávač Dyson naozaj taký dobrý?
Máte doma niektorá ten tyčový vysávač Dyson? Konkrétne ten najnovší čo svieti na zeleno na prach. Strašne ho chcem, lebo ma už nebaví za sebou ťahať kábel od starého vysávača, ale tá cena je skoro 800 eur. Muž hovorí že som sa zbláznila, že za to máme dve práčky. Máme doma psa čo dosť pĺzne a všade sú chlpy, fakt je to s tým Dysonom také rýchle a jednoduché že to vytiahnem aj trikrát za deň? Či sa tam len platí za značku a stačí mi aj nejaký lacnejší Philips alebo Samsung? Poraďte či ste spokojné tie čo ho máte dlhšie, hlavne či tá baterka niečo vydrží lebo máme dosť veľký dom.
Mas tu milion tem, ano je najlepsi a neda sa porovnat s nicim
Ja len dodam, ze uz aj ten najlacnejsii model je neprekonatelny, nemusis kupovat so zelenym svetlom. Len sa to blbo drzi.
Mam v12 absolute slim a nelutujem ani cent za nanho
@anonym_autor ano, mame Dyson uz 2 roky, model co aj umyva, presne neviem cislo, ale ten submarine. Vypytala som si ho na 30 a kazdy sa chytal za hlavu ci mi sibe, co si radsej nevypytam nejaku kabelku alebo sperk, ale je to topka, pouzivam ho prakticky stale pri detoch, kazdy den nieco treba vysavat a je to uplne ina liga vysavania ako s klasickym vysavacom😀 takze za mna sa investicia oplati, ale ak muz nevysava kazdy den 5x rozsypane veci, natrusene pod stolom atd. tak to nikdy nepochopi😀
@sasazu0000 mas tycovy alebo roboticky? Aj ja nad nim rozmyslam (tycovy )
@anonym_476217 dyson nema ziadny roboticky vysavac...
za mna nie .. su daleko lepsie vysavace s lepsou vydrzou baterie,lahsie do ruky a kvalitnejsie
za mna nie .. su daleko lepsie vysavace s lepsou vydrzou baterie,lahsie do ruky a kvalitnejsie
@anonym_e0943c co je dobra vydrz baterie? Kolko?
ak das dyson na plny vykon nevydrzi ani 10 minut-co je zalostne malo pri vacsom byte ... je tazky do ruky a model co som mala ja nemal ani poistku aby som nemusela stale drzat tlacitko on - inak sa vypol .. tkze aj prsty dost boleli ... nemotorny na schodoch a do 2 rokov baterka posla ... takze za mna uz iste nie... a niesom jedina tych for s pododbnymi problemami je vela staci pogooglit ... za tie peniaze iste nie.. hodnota maximalne do 100 -
V poslednom case som tu ale casto citala, ze je problem s reklamaciami,
za mna Dyson je naj...mame ho uz 4 roky... baterka drzi rovnako a povysavam cely dom 260m2 naraz...
ak das dyson na plny vykon nevydrzi ani 10 minut-co je zalostne malo pri vacsom byte ... je tazky do ruky a model co som mala ja nemal ani poistku aby som nemusela stale drzat tlacitko on - inak sa vypol .. tkze aj prsty dost boleli ... nemotorny na schodoch a do 2 rokov baterka posla ... takze za mna uz iste nie... a niesom jedina tych for s pododbnymi problemami je vela staci pogooglit ... za tie peniaze iste nie.. hodnota maximalne do 100 -
@anonym_e0943c nemam ani jeden problem aky opisujes. Ziadne tlaciko nedrzim, je najlahsi na trhu s hmotnostou 2,1 kg. Vysavam 1 az 2 krat denne, schody nemam, este v zivote som nevybila pri vysavani bateriu pri 140 m2, a ma viac ako 5 rokov... Reklamacie ziadne, mam viac Dyson produktov takmer 10 rokov.
@anonym_autor Recenzie ludi, ktory ho niekde videli alebo o nom poculi by som fakt nebrala do uvahy...
Kto ho ma, ti ine ako ze je super ani nepovie. Neda sa porovnat s nicim inym.
Ja mam doma tu nizsiu radu - stal okolo 400€ a aj ten je uplne top. Ja ho pouzivam denne aj 2-3x. Baterka mi zatial vzdy vydrzala na cely dom (200m2). Uz si ti s kablovym vysavacom vobec neviem predstavit.
Tiež som nad ním uvažovala, ale na dovolenke som ho skúsila a som rada, že som nekúpila. Bol dosť ťažký, vysávať celý dom by sa mi ním nechcelo. No bol to asi starší model, možno sú už lepšie.
Po roku sa pokazil laser a bez jeho je to pre mňa len klasicky tycovy vysavac porovnateľne s lacnejšími. Som zvedavá ako dopadne reklamácia.
Ano ten najnovsi je super. Mam ten gen 5 alebo tak nejako sa vola. Na tych novsich modeloch uz nemusus drzat bez prestavky tkacidlo, maju gombik navrchu. To je uplne super. Kuo si taky s gomvmbikom, to drzanie tlacidla pri starsich modeloch bolo na nervy.
Aj my mame psa a 2 deti vzdy sa ma kazdy pyta ako to ze nikde nemamr chlpy. Jo presne pre to ze ten vysavac krdykolvek vytiahnem a povysavam viackrat denne naoriklad po jedle pod stolom...
Velmi prakticke.
@anonym_476217 tycovy a kukla som model a je to v15s detect submarine, neviem ci ho este vyrabaju alebo uz maju novy model, ale je to topka. Aj na podlahy, aj koberce, aj podlahy umyva slusne hlavne na take rychle umytie
Po roku sa pokazil laser a bez jeho je to pre mňa len klasicky tycovy vysavac porovnateľne s lacnejšími. Som zvedavá ako dopadne reklamácia.
@anonym_d0331c ja som uz dyson reklamovala ale airwrap na vlasy a vymenili za novy kus, treba trosku asertivne s nimi popisat kde je problem a mam dobre skusenosti s reklamaciou. Ale asi to bol vadny kus, lebo s tym vymenenym nie je ziadny problem
Este mi napadlo, ze pri tom mojom musim gombik drzat, ale myslim, ze to pri vsetkych co maju aj umyvanie. Keby som kupovala bez umyvania, tak chcem lahsi a co nemusis drzat gombik, taky ma kamoska a tiez topka 😊
Na tie starsie modely co treba drzat tlacitko, viete kupit taky medzikus z Ciny, neter kupila Dyson z druhej ruky a takto to poriesila.
Ja mám tiež taký svietiaci no nie dyson a chlpy po psovi všade. Ja som spokojná s ním. No používam najčastejšie robot. Raz som isla na pár dní do podnájmu s tam dyson. Tak som sa tešila že ho vyskúšam a nič moc.. obyčajnú úplne obyčajný vysávač. Nedala by som toľko € za neho.
Maju aj na black friday super zlavy, chceli sme svokre kupit a boli tam tie zakladne modely do 400€ 😀 ale nakoniec podedila nas predosly elektrolux so snurou a tiez je velmi spokojna, takze je to velmi individualne😀
Mám od vianoc v12 a káblového vysávača som sa odvtedy nedotkla. Neskutočný bordel vytiahne. Svetielko je super, vidieť každý vlas, ale na druhej strane idem povysávať omrvinky a zrazu vysavam celý dom. V12 je ľahky a netreba držať tlačidlo. Čo sa týka výdrže, tak ja som spokojná. Na plný výkon síce vydrží 10 minút, ale skoro vôbec nepoužívam, len na matrace. Stredný vydrží asi 30 a Eco 60 minút. Nemám skoro žiadne koberce, tak vysávam na Eco a úplne stačí. Veľký trojposchodový dom povysávam na jeden krát. Akurát by som kúpila len od nejakého spoľahlivého predajcu, ja som kúpila z alzy, kvôli reklamácii.
@anonym_autor tak podla mna nie je najlepsi. Mala som Miele Triflex HX 2 pro a je neporovnatelne lepsi, co sa sa tyka sacieho vykonu a ma 2 baterky, s cim povysavas okolo 300m2 na jedno povysavanie. Maju rovanku cenu, len nevyhoda je, ze nam odisiel po 4 rokoch. Sice sa dal opravit u nas za 250e, co som odmietla a kupila novy vysavac. Najpblizsie k saciemu vykonu tohto vysavaca ma Dyson V8, zvysne dysony nemali ani stvrtinu sacieho vykonu. A niw, 300m2 nepovysava, ale nabija sa rychlejsie ako miele. Ako dlho vydrzi, uvidime...
Moj nazor na tycove vysavace je taky, ze ani ten najlepsi nenahradi klasicky vysavac. Preto po rokoch skusenosti s nimi kupujem uz len obycajnu Etu za 100 eur, ktora zvladne vsetko, co od tycoveho vysavaca ocakavam - tj. povysavat omrvinky v kuchyni, ci obyvacke alebo kobercek v predsieni. Na dokladne vysavanie (tj. aj v kutoch, za gaucom a pod gaucom, prach na listach...atd.) pouzivame raz tyzdenne klasicky vysavac. Plus par krat tyzdenne pustim roboticky.
Mam dyson ten co sa drzi,mame ho asi 5 rokov,psi nechavaju vsade chlpi tak ide aj 3 denne. ostatne vysavace po 2 rokov boli k nicomu, dyson je dyson. ja som ho kupila na splatky
@anonym_autor ja mám tento Dyson Gen5detect Absolute máme dvojposchodový dom. Povysávam ho celý a nevybije sa. Máme psa. Chlpy zbera úžasné. Koberce taktiež čistá paráda. Mali sme pred tým Xiaomi tyčový z tej najvyššej rady a to sa ani nedá porovnať. To ako Ferrari a skodu Octaviu. Žiadne tlačidlo nedrzim je tam len gombík na zapnutie.
@anonym_autor mala som dyson tycovy a vratila som ho, velmi mi prekazalo, ze nestoji samostatne a zle sa drzi pri vysavani.
@anonym_e0943c nemam ani jeden problem aky opisujes. Ziadne tlaciko nedrzim, je najlahsi na trhu s hmotnostou 2,1 kg. Vysavam 1 az 2 krat denne, schody nemam, este v zivote som nevybila pri vysavani bateriu pri 140 m2, a ma viac ako 5 rokov... Reklamacie ziadne, mam viac Dyson produktov takmer 10 rokov.
@anonym_autor Recenzie ludi, ktory ho niekde videli alebo o nom poculi by som fakt nebrala do uvahy...
Kto ho ma, ti ine ako ze je super ani nepovie. Neda sa porovnat s nicim inym.
@hopatko to co robíte doma, keď musíš 2x za den vysavat?
Minule som u rodiny skúsila vysávat dysonom ,dakym V15 ale neviem aký model, kokoos skoro mi ruka odpadla😁 a hučí jak blazon, zle sa mi s nim manipulovalo, viackrát prejsť aj tak po miestach. Kedysi som ho tiez veľmi chcela, ale chvalabohu som si ho vyskúšala a prešlo ma to. Nedám dopustit na moj extra tichý Electrolux klasicky vysavac, lahucky aj ked so šnúrou, no ale je dost dlha, ale prejdem zo stanovista cely byt bez prerusenia tak pohoda.
V rodine maju viacerí dyson ,jedna ma aj ten ľahší daky V12, s tym je asi prijemnejsie vysavat. Chvália si ho všetci, rodina aj znami. Je to asi individuálne, komu co vyhovuje. Najlepsie si ho ist k nejakej kamoške vyskusat🙂

@anonym_autor ano, mame Dyson uz 2 roky, model co aj umyva, presne neviem cislo, ale ten submarine. Vypytala som si ho na 30 a kazdy sa chytal za hlavu ci mi sibe, co si radsej nevypytam nejaku kabelku alebo sperk, ale je to topka, pouzivam ho prakticky stale pri detoch, kazdy den nieco treba vysavat a je to uplne ina liga vysavania ako s klasickym vysavacom😀 takze za mna sa investicia oplati, ale ak muz nevysava kazdy den 5x rozsypane veci, natrusene pod stolom atd. tak to nikdy nepochopi😀