icon

Ktoré športové sandále sa vám osvedčili na dlhé chodenie?

1. júl 2026

Pred dovolenkou si chcem kúpiť pohodlné športové sandále, ale výber je obrovský. Pozerám Skechers, Teva aj Keen a neviem sa rozhodnúť.
Do ktorých by ste išli znova?

minenkaa
1. júl 2026

@anonym_autor prečo chces športové?

cimage
1. júl 2026

My mame roky karrimor. Muz znici a hned objednava dalsie, on to ma ako jedinu letnu obuv. Ja mam svoje uz 7r, ale nosim aj ine topanky.

biba_18
1. júl 2026

najlepšie sandále čo mám sú bugatti - ale to sú do mesta, tie by som mimo mesta nebrala. fakt aj celý deň v nich môžem chodiť a nohy nebolia ...
také mimo mesta (na prašné chodníky a také telné turky) ...mám aj teva, keen, nike, a ešte jedny (nespomeniem si) - ale na tie bugatti sa nechytajú ani jedny ... 😒

autor
1. júl 2026
@minenkaa

@anonym_autor prečo chces športové?

@minenkaa Elegantné sa mi nehodia, mám radšej aj také športovo pohodlné oblečenie.

autor
1. júl 2026
@cimage

My mame roky karrimor. Muz znici a hned objednava dalsie, on to ma ako jedinu letnu obuv. Ja mam svoje uz 7r, ale nosim aj ine topanky.

@cimage Odkiaľ objednáva karrimor?

autor
1. júl 2026
@biba_18

najlepšie sandále čo mám sú bugatti - ale to sú do mesta, tie by som mimo mesta nebrala. fakt aj celý deň v nich môžem chodiť a nohy nebolia ...
také mimo mesta (na prašné chodníky a také telné turky) ...mám aj teva, keen, nike, a ešte jedny (nespomeniem si) - ale na tie bugatti sa nechytajú ani jedny ... 😒

@biba_18 A odkiaľ objednávaš? Vyzerajú fajn.

minenkaa
1. júl 2026
@anonym_autor

@minenkaa Elegantné sa mi nehodia, mám radšej aj také športovo pohodlné oblečenie.

@anonym_autor ja mám ugg také ani športové a ani elegantne a veeelmi pohodlne

cimage
1. júl 2026
@anonym_autor

@cimage Odkiaľ objednáva karrimor?

@anonym_autor rozne, kde maju akurat lepsiu cenu.

biba_18
1. júl 2026
@anonym_autor

@biba_18 A odkiaľ objednávaš? Vyzerajú fajn.

@anonym_autor napr. tu - ja mám ale iné…
https://www.aboutyou.sk/p/bugatti/trekingove-sa...

d_ivana
1. júl 2026

@anonym_autor Akékoľvek barefooty. Majú športové aj elegantné.

anonym_5f3ece
1. júl 2026
@d_ivana

@anonym_autor Akékoľvek barefooty. Majú športové aj elegantné.

@d_ivana no to isto nie,tento typ topánok nie je pre kazdeho

euka210
1. júl 2026

@anonym_autor ja idem do sportisima a vyberam co sa mi paci a dobre sedi na nohe.

tzatzik
2. júl 2026

@anonym_autor Teva kupujem stále dokola, vydržia všetko a sú super pohodlné a hlavne nešmykľavé. Ale pozor, existuje podvodná stránka, ktorá ešte aj používa ich logo, ja som naletela, tak si skontroluj, či kupuješ zo správnej.