icon

Kúpili by ste detské veci od Ivany Gáborík?

Včera o 06:59

Baby, Ivana predáva veci po dcérach. Kúpili by ste? Ja teda nie a nemám pocit, že je to niečo extra za tie sumy 🫢 Videla som už aj krajšie a z bežných reťazcov.
https://eva.pluska.sk/ludia/ivana-gaborik-oblie...

anonym_37fb66
Včera o 08:34

Nie. Väčšinou sú to veľmi nevkusné a predražené vecí. A nikdy by som nedala ani za nové detské veci také sumy. A rovnako by som nekúpila nosené handry za viac ako pár eur, bez ohľadu na značku a pôvodného majiteľa.

moonlight1210
Včera o 08:34
@anonym_96bfd4

@anonym_5ff10a hlavne vies, nedavno pisali o tom, aku kransu chalupu si kupili a teraz ma potrebu vytazit nieco z toho oblecenia? Alebo dobre, ved nech to vydrazi a da na charitu. Ozaj im treba peniaze? Koktajuci gaborik urcite bude komentovat dalsie MS vo Svajci, tak isto zas daco zarobi....

@anonym_96bfd4 tak si to skus vziat osobne.
Kupite nove auto.
Zariven hodis na bazos nejake svoje kabelky, lebo vypratavas satnik.
A suseda sa ta na ulici spyta, ze ci ti nie je hanby predavat veci, ked ste len vcera krasne nove auto kupili.
Ze co to nedarujes po rodine a znamych. Ci potrebujes tolko penazi mat.

Tiez by si nerozumela, co ti hovori, a preco ta tlaci do toho, ze ak mas nejaky krajsi majetok, uz si povinna zvysok rozdavat.

13uzivatelka11
Včera o 08:37
@anonym_96bfd4

@13uzivatelka11 necudujem sa, ze dalsia, co nepochopila, nieco medzi riadkami. Smutne, zeny, smutne.

@anonym_96bfd4 a čo som nepochopila medzi riadkami, veď mi to vysvetli. Ale máš pravdu že nechápem celej tejto diskusii.. tak to predáva a čo? Ona možno nechcela aby o nej písali článok.. a fakt neviem prečo by musela také drahé kúsky darovať.. ja to asi aj chápem, že proste nechce aby 100€ kvalitný svetrik skončil s prepáčením niekde v osade.. a to teda ja sama som väčšinu veci darovala do detského domova, veľa veci nových s vysačkou alebo hodila do humany, ale ja nekupujem drahé oblečenie.

kiki68
Včera o 08:38
@anonym_954496

@kiki68 pekné od teba, len jeden rozdiel vidím: nie si pani Gáboríková😅

@anonym_954496 to nie, ale moje dieta nosi mozno krajsie veci ako to jej a nepredavam to proste. Je to divne, ked niekto s da kym menom predava kusy po 19 eur. Ja to meno nemam a asi ani ich prachy a nepredavam to z presvedcenia.

moonlight1210
Včera o 08:50
@anonym_autor

@moonlight1210 tak hádam nejdeme porovnávať fenomén národa Ivany a Kate Midleton

@anonym_autor nuz, britsky a slovensky narod porovnat naozaj nemozeme. Oba sme inej mentality.

Islo ale o priklad, ze fanusikovia kupuju pre inspiraciu svojim idolom. (alebo dokonca pre snahu sa mu/jej tym priblizit).

anonym_96bfd4
Včera o 08:58
@moonlight1210

@anonym_96bfd4 tak si to skus vziat osobne.
Kupite nove auto.
Zariven hodis na bazos nejake svoje kabelky, lebo vypratavas satnik.
A suseda sa ta na ulici spyta, ze ci ti nie je hanby predavat veci, ked ste len vcera krasne nove auto kupili.
Ze co to nedarujes po rodine a znamych. Ci potrebujes tolko penazi mat.

Tiez by si nerozumela, co ti hovori, a preco ta tlaci do toho, ze ak mas nejaky krajsi majetok, uz si povinna zvysok rozdavat.

@moonlight1210 je mi ta luto, dalsia, co to nepochopila....

sissy27
Včera o 08:58
@anonym_5ff10a

@sissy27 kľud, nič o povinnosti som nepísala

@anonym_5ff10a ale viaceré sa tu zavzdušňujete "prečo nedaruje" 😀 a ja sa pýtam - prečo by mala?

anonym_96bfd4
Včera o 09:00
@13uzivatelka11

@anonym_96bfd4 a čo som nepochopila medzi riadkami, veď mi to vysvetli. Ale máš pravdu že nechápem celej tejto diskusii.. tak to predáva a čo? Ona možno nechcela aby o nej písali článok.. a fakt neviem prečo by musela také drahé kúsky darovať.. ja to asi aj chápem, že proste nechce aby 100€ kvalitný svetrik skončil s prepáčením niekde v osade.. a to teda ja sama som väčšinu veci darovala do detského domova, veľa veci nových s vysačkou alebo hodila do humany, ale ja nekupujem drahé oblečenie.

@13uzivatelka11 tu je darmo daco vysvetlovat. Punktum

anonym_fb308a
Včera o 09:02

@anonym_autor za klobúk 120€ ..😅😅😅

anonym_7c839e
Včera o 09:10

Ja by som si kúpila, prečo nie? Sú to drahšie kúsky ona ich predáva za polovičnú cenu.
Mne je ľúto dať za veci plnú sumu keďže dcéra rýchlo rastie. Na druhú stranu jej ale rada oblečiem lepší kúsok. Presne takýto nákup je pre mňa super voľba.

anonym_910282
Včera o 09:19

@anonym_autor Keby ste to sledovali, výťažok z predaných veci vždy venuje na nejakú dobru vec. Určite na to nie je odkázaná.

biba_18
Včera o 09:37

@anonym_96bfd4 nemyslím že je to tým že potrebuje na tom zarobiť. ja napr. mám skúsenosť, že keď človek dostane alebo kúpi kvalitnú vec za úplne lacno - tak sa k tomu aj správa - ako k lacnej veci ...

moonlight1210
Včera o 09:51
@anonym_96bfd4

@moonlight1210 je mi ta luto, dalsia, co to nepochopila....

@anonym_96bfd4 Praveze pochopila. A to sa ti nepaci.

Pretoze vlastny nazor na ineho by si voci sebe samej nezniesla. Nieto na seba uplatnila.

anonym_9004a4
Včera o 10:09

@anonym_autor tie škaredé ošúchané špinavé tenisky že 75 € 😂🙏🏻ani zadarmo by som to nikomu nedala rovno do koša. A ostatné veci nekomentujem škaredé a drahé.

anonym_67fa74
Včera o 11:56
@anonym_autor

@anonym_d7f233 nikto neklebetí a neohovára. Len sme doma skonštatovali, že zbytočne vysoké sumy za nič moc extra oblečenie. To v Tescu alebo HM, Zare kúpiš krajšie a nové,lacnejšie.

@anonym_autor krajšie a nové asi ťažko kúpiš. Hovorí ti niečo udržateľnosť? Radšej kvalitné z druhej ruky ako nový shit z obchodu. Ale veď kupuj čo chceš len nebuď typická závistlivá slovač. Vďaka takým ako je ona, ktorá si dá námahu a nafotí, nahodí sa vie ku kvalitným veciam dostať aj dieťa, ktorého rodičia na to nemajú! Tebe spravilo radosť poohovarať a deti by sa tešili možno si odradila príspevkom mnohých. Si nechutná až trápne mi je z teba.

anonym_cee38e
Včera o 12:15

@anonym_autor nekúpila, príliš vysoká suma za oblečenie z 2.ruky, ktoré bude dieťa nosiť možno rok.

simca06022011
Včera o 12:17

No za mna, ja by som to nekupila, su tam znacky ktore sme bezne mali, a urcite ak nejaka mama nakupuje tieto znakcy a chce usetrit kupi, alebo pozjednava cenu, lebo povodne ceny as mi nejak extra nezdaju a ani predajne:D .. ale mne sa tie veci ani nepacia, cize nie.
Urcite by som nekupila nosene topanky po dietati za 60EUR :D a dve body za 45EUR (mayoralove body stoji bezne par eur, s kratkym rukavom mi naslo take ista za 8,50EUR ks). Prehnane ceny, hrozne handricky niektore... priam hanba a este o tom clanok napisat :DDD Nuz ale dnes je asi nuda... :D tak hladame taketo pikosky :D

autor
Včera o 12:18
@anonym_67fa74

@anonym_autor krajšie a nové asi ťažko kúpiš. Hovorí ti niečo udržateľnosť? Radšej kvalitné z druhej ruky ako nový shit z obchodu. Ale veď kupuj čo chceš len nebuď typická závistlivá slovač. Vďaka takým ako je ona, ktorá si dá námahu a nafotí, nahodí sa vie ku kvalitným veciam dostať aj dieťa, ktorého rodičia na to nemajú! Tebe spravilo radosť poohovarať a deti by sa tešili možno si odradila príspevkom mnohých. Si nechutná až trápne mi je z teba.

@anonym_67fa74 udržateľnosť? Už je to raz vyrobené nejakým chudákom hladným z Číny alebo Pakistanu a ty tu pletieš udrzateľnosť. Wow to je logika MK

autor
Včera o 12:19
@simca06022011

No za mna, ja by som to nekupila, su tam znacky ktore sme bezne mali, a urcite ak nejaka mama nakupuje tieto znakcy a chce usetrit kupi, alebo pozjednava cenu, lebo povodne ceny as mi nejak extra nezdaju a ani predajne:D .. ale mne sa tie veci ani nepacia, cize nie.
Urcite by som nekupila nosene topanky po dietati za 60EUR :D a dve body za 45EUR (mayoralove body stoji bezne par eur, s kratkym rukavom mi naslo take ista za 8,50EUR ks). Prehnane ceny, hrozne handricky niektore... priam hanba a este o tom clanok napisat :DDD Nuz ale dnes je asi nuda... :D tak hladame taketo pikosky :D

@simca06022011 dobre si to napísala, fakt si len hanbu urobila. Tie topánky za 60 E sú fakt terno 🙂

anonym_67fa74
Včera o 12:22
@anonym_autor

@anonym_67fa74 udržateľnosť? Už je to raz vyrobené nejakým chudákom hladným z Číny alebo Pakistanu a ty tu pletieš udrzateľnosť. Wow to je logika MK

@anonym_autor aha tak ty ešte dopraješ aj tomu chudákovi, aby ďalej drel za malý peniaz rýchlo a zbesilo a vyrábal holdy ďalšieho odpadu hej? Wau ty si dobrá krá.a.
Ale dobre že existuje MK, aspoň viem, čo som doteraz len tušila ako fungujú také závistlivé hlupučké kreatúry ako si ty 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮.

autor
Včera o 12:26
@anonym_67fa74

@anonym_autor aha tak ty ešte dopraješ aj tomu chudákovi, aby ďalej drel za malý peniaz rýchlo a zbesilo a vyrábal holdy ďalšieho odpadu hej? Wau ty si dobrá krá.a.
Ale dobre že existuje MK, aspoň viem, čo som doteraz len tušila ako fungujú také závistlivé hlupučké kreatúry ako si ty 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮.

@anonym_67fa74 nepochopila, nevadí. Milujem omieľanie udržateľnosti a každá jedna čo to tvrdì, má doma veci, ktoré vyrobil nejaký chudák hladujúci v neľudských podmienkach. No tak schválne , z akého zariadenia píšeš? Líthium sa kde a kým vyťažilo? Ktorá krajina sa zdevastovala? Uhlíková stopa? Už len tým, že píšeš do fóra, alebo mail vytváraš brutálnu uhlíkové stopu. Ty Udržateľnosť 🙃

anonym_67fa74
Včera o 12:30
@anonym_autor

@anonym_67fa74 nepochopila, nevadí. Milujem omieľanie udržateľnosti a každá jedna čo to tvrdì, má doma veci, ktoré vyrobil nejaký chudák hladujúci v neľudských podmienkach. No tak schválne , z akého zariadenia píšeš? Líthium sa kde a kým vyťažilo? Ktorá krajina sa zdevastovala? Uhlíková stopa? Už len tým, že píšeš do fóra, alebo mail vytváraš brutálnu uhlíkové stopu. Ty Udržateľnosť 🙃

@anonym_autor @anonym_autor kupujem z druhej ruky a moje dieťa sa kvalitným veciam teší. Taraš dve na tri len aby si zakryla jedovaté závistlivé reči, ktoré si tu 🤮.

simca06022011
Včera o 12:32
@anonym_67fa74

@anonym_67fa74 udrzatelnost neznamena, ze kupim z druhej ruky predrazene vecicky... v tej cene kupis uz kvalitne a krasne veci nove.. ak teda niekto nechce satocky za 500EUR lebo je tam "fancy" znacka... ja suhlasim, veci treba poposuvat, predat dalej, ale za primeranu cenu.

autor
Včera o 12:32
@anonym_67fa74

@anonym_autor @anonym_autor kupujem z druhej ruky a moje dieťa sa kvalitným veciam teší. Taraš dve na tri len aby si zakryla jedovaté závistlivé reči, ktoré si tu 🤮.

@anonym_67fa74 zlatko ty tu omieľaš udrzateľnosť. Nie, nie, veci second hand nie sú eko friendly. Stačí, že preleteli pol zemegule. To mi je ekológia. Ja viem veľmi dobre čo píšem. Ty nemáš kapacitu pochopiť iný pohľad na vec 😘

kiki68
Včera o 12:33
@anonym_autor

@anonym_autor to je fajn, nie vsetko vieme mat udrzatelne, ale modu vies lahko ovplyvnit. Napr ja rada kupujem male znacky, mam 5 znaciek takto, kde viem, kto to sije a ze su to dospele zeny. Akurat tie veci potom darujem dalej, zial deti a hlavne babatka rychlo rastu. Ja som robila v oblasti fashion retail a je to brutal. Preto radsej vyuzivam napr swapy, alebo komunitnu uroven a tiez darujem napr hospicu a pod.

anonym_505c52
Včera o 12:34
@anonym_96bfd4

@anonym_autor sa mi nechce verit, ze su na tom tak zle, ze nemozu tie veci niekomu darovat. Smutne

@anonym_96bfd4 však vo videu,v ktorom veci predava vraví,ze výťažok ide tuším na charitu...

autor
Včera o 12:34
@kiki68

@anonym_autor to je fajn, nie vsetko vieme mat udrzatelne, ale modu vies lahko ovplyvnit. Napr ja rada kupujem male znacky, mam 5 znaciek takto, kde viem, kto to sije a ze su to dospele zeny. Akurat tie veci potom darujem dalej, zial deti a hlavne babatka rychlo rastu. Ja som robila v oblasti fashion retail a je to brutal. Preto radsej vyuzivam napr swapy, alebo komunitnu uroven a tiez darujem napr hospicu a pod.

@kiki68 tebe nikto neodporuje a dobre si napísala. Ja reagujem hlavne na oháňanie sa pseudo udržateľnosťou a pritom baba ani nevie o čom píše.

simca06022011
Včera o 12:38
@anonym_505c52

@anonym_96bfd4 však vo videu,v ktorom veci predava vraví,ze výťažok ide tuším na charitu...

@anonym_505c52 tak to potom dava zmysel, kupia si to skor nejakej jej zamoznejsie kamosky, aby prispeli na nieco a mozno im je jedno ci sa to oplati/neoplati

anonym_67fa74
Včera o 12:43
@anonym_autor

@kiki68 tebe nikto neodporuje a dobre si napísala. Ja reagujem hlavne na oháňanie sa pseudo udržateľnosťou a pritom baba ani nevie o čom píše.

@anonym_autor predáva ich ďalej, nevyhodí ich do smetiaka. Počiatočné ceny niektorých kúskov sú privysoké, ale veci sú kvalitné, predáva ich za zlomok z počiatočnej ceny tak čo riešiš, ty zlatíčko? Že nové kúpiš v HM také hej tvrdíš? Obchody vieš ovplyvniť nižšiu spotrebou. Chutia ti tie mikroplasty? Dobré sú však? A take hlody že kúpim si nové a potom zadrieš že chudák vyrobí niekde. Hlavičku si choď poriešiť.

moonlight1210
Včera o 12:47
@anonym_910282

@anonym_autor Keby ste to sledovali, výťažok z predaných veci vždy venuje na nejakú dobru vec. Určite na to nie je odkázaná.

@anonym_910282 to mas tazko.

Tie, co to ju kritizuju, by to nekupili, ani keby to slo na dobru vec (charitu a spol.). Aj k tomu by si nasli vyhradu, ze ak by uz vobec chceli na nejaku charitu dat, daju uz radsej priamo.

Cele je to o tom vybit si niekde zlu naladu, alebo dodat sebavedomia. Kiezby to bolo aspon pre relevantnu vec.
Ale napriklad touto predajnou ponukou sa im konkretne nic zle neudialo. Ani to nikoho neohrozilo, neublizilo, nezneuzilo.
Tazko povedat, co ich vlastne tak na tom predaji podpichlo, ze sa tak nastartovali.