Kúpili by ste detské veci od Ivany Gáborík?
Baby, Ivana predáva veci po dcérach. Kúpili by ste? Ja teda nie a nemám pocit, že je to niečo extra za tie sumy 🫢 Videla som už aj krajšie a z bežných reťazcov.
https://eva.pluska.sk/ludia/ivana-gaborik-oblie...
@katkazatka Cibuľová dokázala hrať tenis za mamkine prachy. Ale stupidna je jak vreco. Goral vodka ako fit drink... Howgh.
@kocuris Ja súhlasím, že je stupídna. Ale jej nemôžeš uprieť, ze ma talent. Alebo mi chceš povedať, že keby zasponzorovali teba, aj ty to zahráš? Vieš, prachy má kde-kto, ale talent málokto. A neskutočná drina. Tu sa na prachy vyhovárať nemôžeš.
@kocuris Ja súhlasím, že je stupídna. Ale jej nemôžeš uprieť, ze ma talent. Alebo mi chceš povedať, že keby zasponzorovali teba, aj ty to zahráš? Vieš, prachy má kde-kto, ale talent málokto. A neskutočná drina. Tu sa na prachy vyhovárať nemôžeš.
@katkazatka Tenis je od istého veku dieťaťa najmä o peniazoch. Mame v rodine juniorskú vicemajsterku, ktorá trénuje doma a v Čechách. Mesačne to stojí cca 3000 eur, preto to väčšina jej rovesníkov vzdala, najmä pri prechode na SŠ. Tu to platia rodičia a prispievajú aj všetci starí rodičia. K tomu si prirátaj náklady na jej tréningy od 5 rokov, keď bola priemerné decko miestom klube, vozenie na tréningy aj 4-5 krát týždenne celé roky, poplatky, sústredenia, výživu, zdravotnú starostlivosť, nehovoriac o tom, že celá rodina žije tenisom a všetko ostatné je druhoradé. Za tú sumu, čo to stálo mohli mať dnes niekoľko bytov/domov v krajskom meste. Ešte 4-5 rokov dozadu mala rovnako šikovné, aj šikovnejšie súperky ako bola ona. Dnes už hrajú len rekreačne, pretože ich rodičia na to jednoducho nemajú a tak dieťa začalo stagnovať a skončilo.
Bez peňazí tenistu nevychováš. A tie Dominika mala, preto šla hore. Určite nie kvôli mimoriadnemu talentu.
@katkazatka Tenis je od istého veku dieťaťa najmä o peniazoch. Mame v rodine juniorskú vicemajsterku, ktorá trénuje doma a v Čechách. Mesačne to stojí cca 3000 eur, preto to väčšina jej rovesníkov vzdala, najmä pri prechode na SŠ. Tu to platia rodičia a prispievajú aj všetci starí rodičia. K tomu si prirátaj náklady na jej tréningy od 5 rokov, keď bola priemerné decko miestom klube, vozenie na tréningy aj 4-5 krát týždenne celé roky, poplatky, sústredenia, výživu, zdravotnú starostlivosť, nehovoriac o tom, že celá rodina žije tenisom a všetko ostatné je druhoradé. Za tú sumu, čo to stálo mohli mať dnes niekoľko bytov/domov v krajskom meste. Ešte 4-5 rokov dozadu mala rovnako šikovné, aj šikovnejšie súperky ako bola ona. Dnes už hrajú len rekreačne, pretože ich rodičia na to jednoducho nemajú a tak dieťa začalo stagnovať a skončilo.
Bez peňazí tenistu nevychováš. A tie Dominika mala, preto šla hore. Určite nie kvôli mimoriadnemu talentu.
@anonym_37fb66 Ja viem, že tenis je veľmi drahý šport. (Aj hokej, futbal..) Keby Dominika nemala pilnosť, drive a talent, tak by jej nepomohli ani vsetky peniaze na svete.
Nemám ju rada, ale čo ona nemôže predávať? To aj Vy keď tu predáte niečo na bazare tak dávate peniaze hneď na charitu? Keď bude chcieť Gaborik predať Lambo tiež ma radšej darovať? Alebo dať peniaze na charitu … fakt ju nemusím, ale niektoré ste smiešne fakt ..
Byt v podobnej financnej situaci, vecicky by som dala do drazby a vytazok venovala detom, bud onkologia alebo nieco podobne, momentalne asi aj donio zachranme Vilyho
@anonym_d7f233 nikto neklebetí a neohovára. Len sme doma skonštatovali, že zbytočne vysoké sumy za nič moc extra oblečenie. To v Tescu alebo HM, Zare kúpiš krajšie a nové,lacnejšie.
@anonym_autor ja ano, fast fashion ako zara ci HM nepodporujem, navyse je nekvalitne
Byt v podobnej financnej situaci, vecicky by som dala do drazby a vytazok venovala detom, bud onkologia alebo nieco podobne, momentalne asi aj donio zachranme Vilyho
@danieli A ty vieš ci vôbec a koľko dáva na charitu? A musí to vôbec robiť? Alebo je to len jej súkromná vec, čo si robí so svojimi peniazmi? Si bohatsia ako polovica sveta, davaš ty na charitu peniaze?
@katkazatka do toho, kto som a čo som a čo po mne ostane do toho je teba úplne hovno. Prajem Gaborikovcom nech sa im darí. A hentie haraburdy si môžeš kúpiť sama a podporiť ich. Možno zviditeľníš Slovensko a niekto ti aj zatlieska. Daj si Ivankine ošuchtané tenisky. Ja idem na nočnú, aby som odviedol dane, ktorými podporia šport a ničnerobenie celebrít aby zviditeľňovali našu biednu krajinu...
@kocuris tu nejde o to, ci dakto tenisky kupi a ake, alebo nie. A je pod uroven niekomu predhadzivat, ze tak si to ma sam kupit, ak oponuje tomu nezmyslu do niekoho kopat pre uplne vymsleny “problem” (= pre predaj veci, ked inak ma peniaze).
Pritom aj sam hovoris, ze nech si kazdy robi co chce. A zariven si jednym dychom kopnes do niekoho, kto ti nesedi. Preco?
Teraz trochu na okraj: preto milionari ostavaju milionarmi, lebo sa neustale riadia tym, akoby na ucte mali 2,50€ (zvelicene povedane).
Takze ano, dopraju si. Ale nasledne nevyhadzuju veci len tak von oknom.
A Gabirikova mozno nakoniec tie peniaze da na charitu. Kto vie. Akurat ich najskor poziada, nech to nikde nehovoria. Lebo zase, vies, zas jej to ktosi otrieska o hlavu, ze si robi promo na ubohych detoch a podobne.
Nie, nie som jej fanusik, nestretla som ju este a v podstate neviem ani, ako vyzera, takze by som ani nevedela kto to je, keby som ju videla. Poznam akurat to meno.
Nejde iba o nu. Ale ide o ten princip.
Ved toto sa moze v malom stat kazdemu z nas.
A aj sa deje. Rovno v rodinach. Ked lenive dieta cez rodicov kope do uspesneho surodenca, ze mu ma nechat dom/byt/auto/chatu/zahradu, ved sam ma predsa dost, lebo si zarobil, je uspesny, bohaty. Tak naco chce svoj diel dedictva? Ma vsetko nechat lenivemu neuspesnemu surodencovi.
Takych diskusii tu bolo neurekom.
Hned nedavno - sestra, natlacena s neuspesnym muzom a detmi v dvoizbaku, chcela na dva tyzden bratov velky novy dom pre seba, kym bude on sam na dovolenke. Mozno to bol adminov vymysel, ale aky poprask z toho tu bol voci sestre. A po prave. Keby to bolo naozaj, aj ja podporim toho brata. Sestrin “narok” bol totalne scestny.
Keby sme vsak aplikovali na ten pripad s domom optiku tunajsich dam z tejto diskusie, tak pre zmenu by vlastne mali vynadat bratovi, ze ked ma krasny novy dom, tak co je hamizny a robi drahoty a nedopraje sestre a neteriam dovolenku vo vlastnom dome, vsak sam bude na dovolenke v zahranici.
To je presne obdoba toho - ak mas peniaze, tak hanba, ze cosi predavas. Darovat to musis. Byt cnostny musis, inak beda.
@danieli A ty vieš ci vôbec a koľko dáva na charitu? A musí to vôbec robiť? Alebo je to len jej súkromná vec, čo si robí so svojimi peniazmi? Si bohatsia ako polovica sveta, davaš ty na charitu peniaze?
@katkazatka neviem kolko dava, neviem ci dava, je to kazdeho sukromna vec, ja davam, nie som prave bohatsia ako polovica sveta, hoci nebolo by zle, ako osobka mi je sympaticka, ale vecicky by som ja na jej mieste nepredavala, nasla by som inu cestu ako ich posunut dalej, tolko moj nazor, mozem mat vlastny vsak?😉
@kocuris tu nejde o to, ci dakto tenisky kupi a ake, alebo nie. A je pod uroven niekomu predhadzivat, ze tak si to ma sam kupit, ak oponuje tomu nezmyslu do niekoho kopat pre uplne vymsleny “problem” (= pre predaj veci, ked inak ma peniaze).
Pritom aj sam hovoris, ze nech si kazdy robi co chce. A zariven si jednym dychom kopnes do niekoho, kto ti nesedi. Preco?
Teraz trochu na okraj: preto milionari ostavaju milionarmi, lebo sa neustale riadia tym, akoby na ucte mali 2,50€ (zvelicene povedane).
Takze ano, dopraju si. Ale nasledne nevyhadzuju veci len tak von oknom.
A Gabirikova mozno nakoniec tie peniaze da na charitu. Kto vie. Akurat ich najskor poziada, nech to nikde nehovoria. Lebo zase, vies, zas jej to ktosi otrieska o hlavu, ze si robi promo na ubohych detoch a podobne.
Nie, nie som jej fanusik, nestretla som ju este a v podstate neviem ani, ako vyzera, takze by som ani nevedela kto to je, keby som ju videla. Poznam akurat to meno.
Nejde iba o nu. Ale ide o ten princip.
Ved toto sa moze v malom stat kazdemu z nas.
A aj sa deje. Rovno v rodinach. Ked lenive dieta cez rodicov kope do uspesneho surodenca, ze mu ma nechat dom/byt/auto/chatu/zahradu, ved sam ma predsa dost, lebo si zarobil, je uspesny, bohaty. Tak naco chce svoj diel dedictva? Ma vsetko nechat lenivemu neuspesnemu surodencovi.
Takych diskusii tu bolo neurekom.
Hned nedavno - sestra, natlacena s neuspesnym muzom a detmi v dvoizbaku, chcela na dva tyzden bratov velky novy dom pre seba, kym bude on sam na dovolenke. Mozno to bol adminov vymysel, ale aky poprask z toho tu bol voci sestre. A po prave. Keby to bolo naozaj, aj ja podporim toho brata. Sestrin “narok” bol totalne scestny.
Keby sme vsak aplikovali na ten pripad s domom optiku tunajsich dam z tejto diskusie, tak pre zmenu by vlastne mali vynadat bratovi, ze ked ma krasny novy dom, tak co je hamizny a robi drahoty a nedopraje sestre a neteriam dovolenku vo vlastnom dome, vsak sam bude na dovolenke v zahranici.
To je presne obdoba toho - ak mas peniaze, tak hanba, ze cosi predavas. Darovat to musis. Byt cnostny musis, inak beda.
@moonlight1210 takto: ja do nikoho nekopem. Len ma tuto niekto obvinil z niečoho čo nie je pravda. Milionári ani influenceri ma nezaujímajú. Bohatstvo šťastia neprinesie. Len ma hnevá jedna vec, a síce toto robenie stupiďákov slávnymi. Tliachajú, hodnoty nevytvárajú... Ja som napísal vo svojom prvom komentári, že nie. Potom prišla @katkazatka a obvinila ma. Mne sú tieto celevriti, vyslovene celé v riti.
@moonlight1210 takto: ja do nikoho nekopem. Len ma tuto niekto obvinil z niečoho čo nie je pravda. Milionári ani influenceri ma nezaujímajú. Bohatstvo šťastia neprinesie. Len ma hnevá jedna vec, a síce toto robenie stupiďákov slávnymi. Tliachajú, hodnoty nevytvárajú... Ja som napísal vo svojom prvom komentári, že nie. Potom prišla @katkazatka a obvinila ma. Mne sú tieto celevriti, vyslovene celé v riti.
@kocuris z coho som ta obvinila?
To uz co je, ked nejaka modrokonikovska sliepka zalozi diskusiu o niekom koho slusne ohovara, ale tvari sa ze ona je lietadlo. To je strasne ubohe. Chod to tej Ivane napisat pod to storicko, ze ked na to ma, preco to nedaruje 🤦♀️. Jaj, nemas gule co. Hlavne ze to napises sem ako “nevinny” anonymny prispevok. Ze ti nie je zo seba blivno.
A dalsia. “Mala by darovat ked na to ma, aj ja som darovala”. A co ty vies kolko ona veci darovala, kolko darovala na charitu, nevies o nej hole nic. Zeny zamyslite sa poniektore nad sebou. Normalne vam zelam, ze vas niekto bude verejne pranierovat, alebo vase deti. Aby vam to trocha docvaklo. Este zakladat kvoli tomu diskusie omg
@anonym_96bfd4 a čo sú oni niečo viac?
@anonym_194d41 Ja myslim ze aj hej.Ano su.
Tak asi má cieľovú skupinu, ktorá si rada kúpi niečo čo nosilo dieťa hokejistu. A čo tak pozerám veľa značiek predáva za prijateľnú cenu...asi ako keď niekto predáva oblečenie Lindex po 2 deťoch a stále tam uvalí vyššiu cenu lebo veď Lindex. 🤷♀️ Niektoré drahšie značky mi nič nehovoria ale tak také vídam bežne aj na Véčku a zjavne si ich niekto kúpi. Ja len nechápem tieto tenisky za 200e pôvodne. 🤦♀️ Pomoooc, toto by som ani u Číňana za 5€ nekúpila. 😂
Tak asi má cieľovú skupinu, ktorá si rada kúpi niečo čo nosilo dieťa hokejistu. A čo tak pozerám veľa značiek predáva za prijateľnú cenu...asi ako keď niekto predáva oblečenie Lindex po 2 deťoch a stále tam uvalí vyššiu cenu lebo veď Lindex. 🤷♀️ Niektoré drahšie značky mi nič nehovoria ale tak také vídam bežne aj na Véčku a zjavne si ich niekto kúpi. Ja len nechápem tieto tenisky za 200e pôvodne. 🤦♀️ Pomoooc, toto by som ani u Číňana za 5€ nekúpila. 😂
@anonym_1cf629 treba si uvedomit, ze to co je pre teba mozno 1 euro, je pre niekoho 200
Oni sa nikde nechvália, koľko peňazí dávajú na pomoc iným. Boli by ste veľmi veľmi prekvapené dámy.
Nerobia to, aby sa tým chvalili na sieťach.
Tiež som veci detske neustále rozdávala, take lepšie, chcela som pomôcť.
Potom si chodili doslova pýtať dve známe, ich dieťa ponosilo a potom ešte predali. Dohoda bola, že čo bude ešte dobre, posunu ZADARMO ďalej, tak ako oni dostali. Tým som s darovaním skončila.
@anonym_194d41 Ja myslim ze aj hej.Ano su.
@anonym_6e1aa9 a v čom?
@anonym_6e1aa9 a v čom?
@anonym_194d41 Ja vnimam,ze ludia ktory prinasaju krajine hodnotu v podobe zdravotnictva,kultury,vyskumu,sportovej reprezentacie a podobne su v mojich ociach viac ako bezni ludia a viac si ich vazim za to co dokazali.Marian takym clovekom urcite je a Ivana je zas vrcholova tanecnica.Ja to tak urcite vnimam.
@anonym_1cf629 treba si uvedomit, ze to co je pre teba mozno 1 euro, je pre niekoho 200
@anonym_b0d278 ja by som viac ako 10e za nosenu vec nedala, už vobec nie 40e za nejaký sveter, ale vravím že takéto ceny vidím bežne na Véčku a plno srdiečok pri tom. Tak asi ľuďom nerobí problém dať toľko za nosenú vec. 🙂
@anonym_1cf629 jasne, tie som hned komentovala na zaciatku.. aj tie dve body biele co tam maju.. nove body mayoral stoji par eur.. :DDD a ona na tie dva kusky (tu druhu znacku nepoznam) supla predaj 40EUR a nakup si ani nepamatam...
TO fakt len zbierkou na charitu pre bohatych sa da nazvat, nijak ina.. ale hlavne ze ma kopu faniniek, ktore nechapu, co inym na tomto predajiku tak bilo do oci:D
@anonym_autor osobne mi nevadí že nedaruje,ale predáva tiež nenašla peniaze na ceste niektore znackh nepoznam a tie čo poznam tak ozaj predavajú baby lacnejsie...ale hold ked kupis drahsienoblecko potom tie ceny predaja si clocek povie ze kupi inu znacku ale lacnejsiu a ma novu
@anonym_96bfd4 mam podobný názor, že tie veci mohla darovať. Buď nejakej organizácii, alebo do nejakého krizaku
Ona potrebuje predávať?
@anonym_5ff10a v krizáku naozaj nikto nepotrebuje nosiť značkové handry, to mi príde totálna blbosť. Ak už, tak výťažok z predaja mohla darovať podobnej organizácii. Ale je to jej vec. Charita nie je povinná ani vymáhateľná. A pokiaľ viem, tak zrovna oni podporujú všetko možné, len to neprezentujú na sockách. Za mňa úplne v poriadku.
@anonym_autor určite nie naco by som ju "podporovala" sak nech jej plati muz😂
Nekúpila áno aj kôli cene samozrejme nie každý si to môže dovoliť a pravdupovediac pozrela som tie veci a páčili sa mi dve a zrovna mayoral z tých lacnejších no nie kôli cene proste to mi prišlo že je to pekné ostane absolútne aj keby mňa na to tak nie kupujem v prvom rade čo sa mi páči a nie že waaew idem p značke nech každý Kuka ...ale keď na to majú a páči sa im to prečo nie každý podľa svojho gusta a možnosti ..

@kocuris Omyl. Cibulkovu nemusim, ale ona nieco dokazala. Ostatni tebou spomenuti nie su ziadne osobnosti.
@katkazatka Cibuľová dokázala hrať tenis za mamkine prachy. Ale stupidna je jak vreco. Goral vodka ako fit drink... Howgh.