Kúpili by ste detské veci od Ivany Gáborík?

Včera o 06:59

Baby, Ivana predáva veci po dcérach. Kúpili by ste? Ja teda nie a nemám pocit, že je to niečo extra za tie sumy 🫢 Videla som už aj krajšie a z bežných reťazcov.

anonym_9f48a5
Včera o 12:47

Prosím vás pekne, kedy sa z Ivanky Gáboríkovej stala celebrita? Čo v živote dokázala? Teda okrem toho, že si správne ľahla?? Teraz sa pokúša predávať vitamíny na vlasy a pritom má štyri vlasy v troch radoch..

moonlight1210
Včera o 12:52
@anonym_autor

@kiki68 tebe nikto neodporuje a dobre si napísala. Ja reagujem hlavne na oháňanie sa pseudo udržateľnosťou a pritom baba ani nevie o čom píše.

@anonym_autor udrzatelnost je prave v tom, ze vec sa pouziva dlhodobo. Aj viacerymi ludmi po sebe. Tym, ze si ju posunu (aj predajom), alebo sa napriklad dedi.

Nevycerpavaju sa tak zdroje, lebo nie je potrebne tu vec vyrabat stale znova.

Neposkodzuje sa zivotne prostredie pri produkcii tej veci stale znova.

Tiez sa zaroven nezneuziva opatovne dalsia ludska sila (tu je to diskuitabilne, lebo ak obmedzime spotrebu jednej veci - vyuzivame tu jednu viaceri -, tak "novodoby otrokar" najde pre svojich "otrokov" dalsie vyuzitie. To sa tymto zial nezmeni. Tam treba uplne ine zmeny.)

moonlight1210
Včera o 13:01

@anonym_9f48a5 ona praveze nie je ziadna celebrita.

Ale na moje prekvapenie tu mnohe zeny zaujima - minimalne uz dovodu, aby si kopli.
(Aj ked inak deklaruju, ze je im ukradnuta.)

A mna zas v tejto diskusii zaujima tento fenomen potreby kopnut si pre uplne nezmyselny (vyfabrikovany) dovod.

Včera o 13:09
@anonym_67fa74

@anonym_autor predáva ich ďalej, nevyhodí ich do smetiaka. Počiatočné ceny niektorých kúskov sú privysoké, ale veci sú kvalitné, predáva ich za zlomok z počiatočnej ceny tak čo riešiš, ty zlatíčko? Že nové kúpiš v HM také hej tvrdíš? Obchody vieš ovplyvniť nižšiu spotrebou. Chutia ti tie mikroplasty? Dobré sú však? A take hlody že kúpim si nové a potom zadrieš že chudák vyrobí niekde. Hlavičku si choď poriešiť.

@anonym_67fa74 ja som písala, že tie veci za tú cenu nie sú vôbec pekné. Radšej kúpim nové v HM, Zara, Next a krajšie. Za špinavé, vyšmatlané detské topánky asi nikto normálny nedá 75 eur, lebo značka a Ivana. Podľa teba S. Mc Cartney ten svetrík plietla doma sama po večeroch? Keď je taký super ekologický? Práve design značky ako aj všetky ostatné zneužívajú aj detskú prácu.
Mikroplasty sú všade, znečistenie tiež, a nielen chybou tejto generácie. Ešte stále si neodpovedala kto a kde vyťažil materiál, vyrobil komponenty a zničil krajinu kým si dostala mobil do ruky. Ty ekológia. Aj hygienické potreby perieš v horskom potoku? Aj tvoje deti 💩 do prírody na lúke? Nie zlatíčko, za jeden rok vytvorili odpad plienok o váhe 1 a pol tony. Ty ekológia a mikroplast v hlave. Už nebudem reagovať.

Včera o 13:10
@anonym_autor

@anonym_autor Jaj už nie sú ani pekné. Tak nepozeraj.

tetapetra
Včera o 13:10

Aj kebyže som za vodou,tak ako ona, bolo by mi strašne ľúto vysoliť toľko peňazí za oblečenie na jednu sezónu a hlavne na deti. To isté platí aj pre obuv.

Včera o 13:11
@anonym_67fa74

@anonym_autor Jaj už nie sú ani pekné. Tak nepozeraj.

@anonym_67fa74 nie, videla som aj krajšie a za úplne inú cenu.

Včera o 13:14
@anonym_67fa74

@anonym_autor krajšie a nové asi ťažko kúpiš. Hovorí ti niečo udržateľnosť? Radšej kvalitné z druhej ruky ako nový shit z obchodu. Ale veď kupuj čo chceš len nebuď typická závistlivá slovač. Vďaka takým ako je ona, ktorá si dá námahu a nafotí, nahodí sa vie ku kvalitným veciam dostať aj dieťa, ktorého rodičia na to nemajú! Tebe spravilo radosť poohovarať a deti by sa tešili možno si odradila príspevkom mnohých. Si nechutná až trápne mi je z teba.

@anonym_67fa74 haha, k veciam sa dostanú deti, kt. rodičia na to nemajú. Videla si tie ceny? Tak to si sotva niekto kúpi, kto na to nemá 😃 ten pôjde do Pepca

Včera o 13:14
@moonlight1210

Nevycerpavaju sa tak zdroje, lebo nie je potrebne tu vec vyrabat stale znova.

Neposkodzuje sa zivotne prostredie pri produkcii tej veci stale znova.

@moonlight1210 dík že jej to vysvetlíš ale ona to nepochopí aj tak. Stále si bude soliť o novom vraj krajšom oblečení z HM, Zary a pod. a popritom paradoxne 🫣😂 ľutovať tých, ktorí oblečenie vyrábajú. Mňam mňam dobrú chuť 🤤 autorka.

Včera o 13:18
@moonlight1210

@anonym_9f48a5 ona praveze nie je ziadna celebrita.

(Aj ked inak deklaruju, ze je im ukradnuta.)

@moonlight1210 téma je presne odrazom takéhoto nízkeho zmýšľania autorky a jej podpbných. Pritom si predávajúca dala námahu veci pofotiť, napísať popis a jednať, posielať. Kto už na to ma čas a chuť popri deťoch aj keby bola ceke dni doma. Autorka si radšej kúpi nové aby NEmuseli v Číne deti pracovať.

Včera o 13:20
@anonym_67fa74

@anonym_67fa74 ak si si nevšimla, ja konštatujem fakt kde sa šijú všetky veci. Či ty máš sukromnú krajčírku z Nehery a kupuješ body pre 3 mesačné dieťa za 70 eur? Z ekologickej bavlny dovezenej z Afriky, kde ľudia zarábajú férovú mzdu, majú dostupnú zdravotnú a sociálnu starostlivosť a ušila ti odev krajčírka, ktorá má mzdu minimálne 2500 v čistom? Gratulujem, si jediná! Lebo všetci sa len oháňajú ekológiou a parazitujú na celom svete. Nikde nepopieram, že ja nie . Stačí, že vojdem do domácich potrieb a potrebujem si kúpiť spotrebič, ktorý odišiel po 2 rokoch. Nie mojou vinou. Pozdravujem. Končím a idem si dať kávičku z kávovaru z Kutil s.r.o vyrobené na Slovensku z recyklovaného kovošrotu 😀

Včera o 13:24
@anonym_505c52

@anonym_96bfd4 však vo videu,v ktorom veci predava vraví,ze výťažok ide tuším na charitu...

@anonym_505c52 tak potom beriem spat. Lebo prave toto by som od nej aj ocakavala. Tak ma nesklamala. OK. Pardon.

anonym_849b23
Včera o 13:24

Neriesim kto to predava a ze preco to nedaruje. Schvalne som si tie vecicky pozrela. Pôvodne ceny u niektorych su naozaj prestrelene, pride mi to zbytocne kupovat take drahe oblecenie pre deti v podstate na chvilu. Chapem, ide o znacky a ze kazdy ma iny vkus ale mne sa z tych veci naozaj maloktora paci. Ja z tych znaciek kupujem Mayoral, v zahranici to vyjde o nieco lacnejsie ako u nas ale tie co tam ona predava sa mi moc nepacia. Ano, jasné, je to vec vkusu. Konkretne tato znacka ma pre dievcata nadherne satocky a teda aj ostatne veci, myslim, ze kupujem krajsie. Ale samozrejme, kazdeho vec. Osobne mi Ivana nevadi, pride mi celkom v pohode, ma na to minat vela, tak jej vec kde tie peniaze oplieska. Za mna ako som uz pisala, je to zbytocne.

Včera o 13:26

Svojim super príspevkom si akurát možno tak odradila niektoré mamičky od predávania, ktoré kvôli takým zavitlivým … ako si ty radšej dajú veci do zberu namiesto námahy.

anonym_f27746
Včera o 13:28

viditelne vela z vas, ani nepochopilo o co autorke islo

anonym_c3bee2
Včera o 13:40

Nie, nekupila by som. Zijem v zahranici a podobne veci, ale nove, z tychto znaciek si viem zohnat za len o kusok vyssiu cenu, nez za aku ona predava pouzite.

daniela.ho
Včera o 13:57

Ak by ste sledovali storky na ig tak hovorila ze peniaze poputuju na charitu. A teda ano tie veci sa jej aj realne predavaju, zeny to kupuju.
Este aj ona postovne plati takze nic na tom nezarobi ak si niektore myslite

Včera o 14:02
@daniela.ho

Este aj ona postovne plati takze nic na tom nezarobi ak si niektore myslite

@daniela.ho v tomto clanku sa nic o darovani nepise. SKODA, ze? Ja nesledujem nikoho na IG. Mam dost svojho zivota, nemam potrebu stalkovat zivoty inych. Ak je tak ako pises, tak potom beriem vsetko spat. Vies, niekedy tie clanky su ako nase nelogicke polozakony, kazdy si z neho odnesie, ako uzna za vhodne.

daniela.ho
Včera o 14:34
@anonym_96bfd4

@anonym_96bfd4 je mi to jasne, clanky nasich novin su hroza…. Len skoda ze sa pod tymto prispevkom tolko zien stretlo s hejtom preco peniaze neda na charitu.

Včera o 14:57
@daniela.ho

@daniela.ho asi o to clanku aj slo. Tak ako som uz napisala, ako som ocakavala, ze to da na charitu, tak som sa nemylila. Preto mi neslo do hlavy, ze taka rodina ma potrebu predavat veci na bazare....

Včera o 15:00

Ja osobne nerozumiem faktu, že niekto je ochotný vyvaliť neskutočnú cifru peňazí za obnosené veci, len preto, že sú po niekom... Akože Gaborík je kto? Hokejista? Zanechal po sebe čo? Šikovnosť v hokeji? Gaboríková je kto? Modelka? Pobolanim manželka? Je tam toho. Ee. Toto nie. Nech daruje na charitu. Urobí si lepšie renomé.

anonym_da32b1
Včera o 15:32

@anonym_autor
Kupil keby jasne povedala ze peniaze idu na charitu blabla, ked nie nech si ich strci.

kiwi3
Včera o 15:53

Mne tie veci prídu také, ze niekto nevie, čo s peniazmi. Nevkusne, ale hlavne, že boli drahé. Ale tak ktovie, ako to človeka znení, keď si to môže dovoliť, možno väčšina z nás by robila to iste.

Včera o 16:12

Slováci opäť raz nesklamali. Opat raz ukázali aky sú primitívny, prízemný a závistlivý národ. Ivanka Gáboríková si môže kúpiť čokoľvek len chce,za akúkoľvek sumu. Nie je povinná vám skladať účty. Môže ich predať, môže ich vystreliť na mesiac, môže ich zakopať do zeme. Je to čiste jej vec. Oni tie peniaze neukradli, oni si ich poctivo zarobili!!!! Nie sú povinní skladať niekomu účty. To, čí ich darujú ďalej, alebo výťažok pôjde na charitu, je ich osobná vec. Nie je to ich povinnosť. Aj keď viem, že takito bohati ľudia podporujú charitu a nepotrebujú sa tým zviditeľňovať a pretrčať. Tu sa predháňate ktorá da primitívnejší komentár a čím stupidnejší komentár, tým viacej vyrehotaných smajlíkov. Je veľmi vtipné, ze práve títo primitívni ľudia sú voliči súčasnej vlády a podporujú nákup takýchto výrobkov u pána premiéra a jeho ľudí. Az na to, že to platíme my všetci z nasich penazi, ktore ukradli. To vám nevadí, že pán premiér kupuje svojím kurv☆m takéto drahe veci, značkové kabelky a handry? Aj ostatni členovia vlády? Skúste sa opýtať Fica, Blahu, Pellegriniho koľko dali na charitu? Ale nie z ukradnutého! Zo svojho-presne 0,000 NIČ!!!

Včera o 16:15
@kocuris

@kocuris a ty si kto???? Co si dokázal? Aká stopa po tebe zostane? Tou stopou nemyslím primitívny komentár na modrom koníku. Ty si ako zviditeľnil Slovensko, šport, kultúru? Mohol si hrať aj ty hokej a mohol si sa voziť vo Ferrari. A tvoja manželka mohla robiť modelku a mohla ti zarobiť na Porsche. Easy. Páči sa, môžeš začať.

Včera o 16:46
@katkazatka

@katkazatka nech si robí čo chce. Nezávidím. Zarobili poctivo. Hej. Nie som volič tejto vlády.

Včera o 16:51
@katkazatka

@katkazatka do toho, kto som a čo som a čo po mne ostane do toho je teba úplne hovno. Prajem Gaborikovcom nech sa im darí. A hentie haraburdy si môžeš kúpiť sama a podporiť ich. Možno zviditeľníš Slovensko a niekto ti aj zatlieska. Daj si Ivankine ošuchtané tenisky. Ja idem na nočnú, aby som odviedol dane, ktorými podporia šport a ničnerobenie celebrít aby zviditeľňovali našu biednu krajinu...

Včera o 16:52
@kocuris

@kocuris Tak potom načo ti posmešné komentáre? To sú ľudia, ktorí niečo dokázali, hlavne on. A že sa dobre vydala? No a? Sú krásny pár. Keby si ho nezobrala ona, tak ho ma niektorá iná. Alebo by sa ti pozdávalo, keby si zobrala nejakého bula z Hornej dolnej, ktorý robi šoféra autobusu? Najviac hejtujú ľudia, ktorí nič nedokázali a majú doma vedľa seba tlstu mrochtu.

Včera o 17:00
@katkazatka

@katkazatka sú mi úplne fuk. Len tu sa dávajú na piedestál ľudia, ktorí nespravili nič... alebo málo. Taký Rytmus, Alagič, Cibulková, Plačková... Veď to je spodina. Sa spamätať treba. Mne Porsche ani Ferrari k stastiu netreba. Do not make stupid people famous...

Včera o 17:04
@kocuris

@kocuris Omyl. Cibulkovu nemusim, ale ona nieco dokazala. Ostatni tebou spomenuti nie su ziadne osobnosti.