Kvalita Milky a kukurice Bonduelle - všimli ste si zmenu?
Práve jem kukuricu Bonduelle, ktorú sme voľakedy celá rodina milovali a nechápem z nej. Veď to okolo cukrovej kukurice ani neletelo. Chutí to ako "konský zub" - kŕmna kukurica z poľa. A predvčerom som mala čokoládu Milka. Nedojedla som ju, lebo orechy v nej boli čierne, horké, niektoré také tvrdé, že sa ani rozhryznúť nedali.
Normálne sa bojím či donesiem z obchodu nabudúce.
Nemáte podobnú skúsenosť?
@oskvarka no skúsim aj tu mrazenú jeden vas som ju tam kupovala aj hrášok potom som raz kúpila a strašne tak vyskúšam teda znova 😁 vďaka za tip
@dena883 no áno aj prinmrazenom je to rôzne závisí od toho kedy zbierali aj podľa mňa ak to nechajú prezrieť aj kukurica aj hrášok sú odveci preto je dobré keď si priehľadné vrecká čiastočne že vidíš aká je veľkosť
Vsetky potraviny su dnes take nekvalitne. Ani cerstve, nic dobre, s tou kukuricou suhlasim. Kedysi Bonduelle premiova znacka, dnes uz pomaly lepsia je mrazena. Este ani kysle uhorky nie su schopni vyprodukovat tak, aby neboli zmakknute.
Aj ja som sa rozčuľovala na Milke, minule som si otvorila, mala som na ňu chuť a mala som pocit, že jem slovenskú Zoru alebo tie jej podobné kakaové pochúťky či ako tú lacnú čokoládu volajú. Ale to isté je už myslím aj Študentská pečať. Bonduelle nekupujeme, kupujem kauflandovú značku keď je v akcii. Ale v poslednom čase sa vyhýbam aj značke Giana. Tie tuniakové konzervy išli riadne dole vodou. Oni sú schopní do konzervy s tuniakom vo vlastnej šťave zavrieť len scedenú vodu z neho.
Kvalita už nie je v ničom.
@scila uz ked som bola dieta, bola milka lacny hnus... ku kukurici sa neviem vyjadrit
@anonym_22dca9 Pre nás áno. To by som ho minula asi na 3 x alebo aj 4 x len by mi to v mrazáku zavadzalo. Kupujem to najmenšie balenie aké v obchode nájdem.
@larsen no ja mám v mrazáku bežné tri...ale tiež ich často nepouzijemnnaraz ale nezdá sa mi to také obrovské že by to zavadzalo.
@dena883 no áno aj prinmrazenom je to rôzne závisí od toho kedy zbierali aj podľa mňa ak to nechajú prezrieť aj kukurica aj hrášok sú odveci preto je dobré keď si priehľadné vrecká čiastočne že vidíš aká je veľkosť
@oskvarka no včera som kúpila oboje mrazene v priehľadným obale vyzerajú dobre uvidíme ked použijem snad budú dobré
Milku nekupujeme, odkedy ju kupil Mondelez. Vsetko, co kupia, absolutne zhnusia. A ano, jeden cas sa bonduelle kukurica zhorsila a odvtedy ta kvalita hapruje. Kupujem zasobu v AT, ale ked minieme a potrebujem kupit tu, tak je to 50/50.
@larsen no ja mám v mrazáku bežné tri...ale tiež ich často nepouzijemnnaraz ale nezdá sa mi to také obrovské že by to zavadzalo.
@oskvarka Tak pre nás je to zbytočné toľko kukurice v mrazáku. Ja potrebujem mať voľný mrazák na pečivo, chlieb a parené buchty, pirohy, čo dcére robievam do zásoby. Kvôli celiakii. Nedá sa vždy čerstvé.
@oskvarka Ona má tak prísnu diétu, že takmer všetko robím domáce. Ešte aj cestoviny. Takže mrazák musí byť voľný, plus aby sa mi zmestilo aj mäso. A zeleninu celkovo jeme čerstvú, alebo zaváranú, ako som písala vyššie. Mrazenú zeleninu u nás nikto jesť nechce. Takže tá kukurica by mi tam dlho zavadzala 😀

@larsen ja kupujem mrazenú dám štipku soli a štipku cukru a uvarím celý sáčok za euro deti to milujú
A v Lidli sú tie sáčky aj Polo priehľadné tak aj vidíš či je mala kukurica alebo veľká aj hrášok sa dá niekedy natrafiť taký krásny malinký.
@oskvarka no skúsim aj tu mrazenú jeden vas som ju tam kupovala aj hrášok potom som raz kúpila a strašne tak vyskúšam teda znova 😁 vďaka za tip